Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Sean napisał:

I czasami możesz być u takiej tylko parobkiem.      :P  Bo tatuś się dorobił i  tylko on wie jak trzeba robić, no ale JD byś se pojeździł.   :D

Teściu wiecznie nie będzie rządził ,trzeba spokojnie czekać.

Opublikowano
8 minut temu, Sean napisał:

Bicie to żadne wyjście,  bo nikt nie jest niczyim niewolnikiem, ale żona musi wiedzieć że i jej nie wolno na Ciebie podnieść ręki, facet który daje się kobiecie bić, to dla mnie zwykła pi*da.

właśnie o tym piszę ;)

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Teściu wiecznie nie będzie rządził ,trzeba spokojnie czekać

Wiecznie nie, ale jak on przestanie, to Tobie już się odechce  :D  zwłaszcza kontaktów z całą tą rodzinką, z żoną na czele.   :P    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, dsbh napisał:

No ja się doczekałem miesiąc temu, niestety... :(

Także czasem warto spojrzeć na coś z drugiej str. bo kolorowo może nie jest jak ci teść rządzi ale jak już nie porządzi jeszcze gorzej..

EDIT:

W dekiel się uderzyłeś dziadku SEAN? Co cię śmieszy w tym że 30 dni temu teścia pochowałem?

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano (edytowane)

W 90% przypadków, już przed ślubem widać co to za ptica, tylko niestety, każdy ma wtedy klapki na oczach i tego nie widzi, osoby postronne to widzą, tylko kto ich posłucha wtedy, jak klapki opadną, to mleko już dawno się rozlało.     xD Pozostałe  10% się bardzo dobrze maskuje.   :P i ci co trafią na te z tych 10% idą od razu do nieba.   :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano

@damianzbr wiem o czym piszesz ale mi chodzi o sytuację ,że prędzej czy później każdy nawet my, powinien powiedzieć dość ,niech teraz pracują młodzi ja się napracowałem. A czy tak będzie to każdy zobaczy za kilka lat ,jak dojdzie do emerytury. Czy przejdzie na nią na spokojnie ,czy jednak będzie mu szkoda i no może jeszcze rok dłużej popracuje, po roku kolejny i.t.d.

Opublikowano
27 minut temu, Sean napisał:

ale żona musi wiedzieć że i jej nie wolno na Ciebie podnieść ręki, facet który daje się kobiecie bić, to dla mnie zwykła pi*da.

piz*a to taki co nie da się babie bić, a da teściowi. Ja to bym takiego ogarka trzymał krótko, że chodziłby przy mnie jak szwajcarski zegarek.

Opublikowano (edytowane)

@dsbh

Moim zdaniem to jest kwestia zamożności.

Jeśli będzie nas stać na odpoczynek na emeryturze to większość za pewne zacznie z niego korzystać.

Może kilka % to jakieś zatwardziałe przypadki tkwiące w zaściankowych przekonaniach typu: bo dziadek orał do 80 roku ojciec orał do 80 to i ja będę orał, ale że dzisiejsze środowisko znacznie bardziej zatrute, to od tyrania sobie całkiem przypadkiem umrę w wieku 60 paru lat.

Opublikowano
31 minut temu, dsbh napisał:

Zła si kiera się nie topi,będzie długo żył i rządził.tak to już w życiu jest.

Opublikowano
20 minut temu, damianzbr napisał:

Także czasem warto spojrzeć na coś z drugiej str. bo kolorowo może nie jest jak ci teść rządzi ale jak już nie porządzi jeszcze gorzej..

EDIT:

W dekiel się uderzyłeś dziadku SEAN? Co cię śmieszy w tym że 30 dni temu teścia pochowałem?

A napisałeś że teść zmarł? co ja wróżką jestem? może ciebie pizło w dekiel     

Opublikowano (edytowane)

No nie mów, że taki inteligent nie zrozumiał... to ja chyba muszę zapisać się do Mensy. :P Ale spoko, każdemu zdarzy się faux pas. ;)

Edytowane przez Gość
Opublikowano
43 minuty temu, damianzbr napisał:

EDIT:

Choćby nie wiem jakie zle są relacje

To tesc bliska osoba czlowiek sie zzyje czasem taki tesc jak drugi ojciec 

Opublikowano

Dla mnie ogarek to jak własny ojciec. Gdy trzeba  skarcić to skarci, gdy pochwalić to pochwali. Kocham cię tatusiu. :P

Opublikowano (edytowane)

mf362

Nie chciałbyś mieć  takich relacji jak co poniektórzy mają z teściami.    :P   Szybko zmieniłbyś zdanie.   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano

ja to chyba wole byc stary kawaler znaczy zostac nim. nie wierze ze takie ładne dziewczyny jak marlena czy diana moga chciec przecietnego seweryna dla mnie sa fałszywe

Opublikowano

Z takim podejściem to Ty naprawdę już nie zawracaj głowy zadnej dziewczynie :) jeszcze z 5 lat poczekaj i kontempluj dalej :)

Opublikowano
5 minut temu, sabuliga napisał:

ja to chyba wole byc stary kawaler znaczy zostac nim. nie wierze ze takie ładne dziewczyny jak marlena czy diana moga chciec przecietnego seweryna dla mnie sa fałszywe

Żebyś Ty widział jednego mojego kolegę  i jego dziewczynę. Kopary nam opadły. Brzydszego od niego ze świecą szukać, podobnie jak ładniejszej od niej.

Opublikowano

Eee Sean, ale nudy... z chłopami gadać. Za twoich czasów, to tu telo babów, że przejść nie można było. Normalnie baba na babie... a teraz?.

O Matey zawitał. Fajnie, przynajmniej głowy nie polecą.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Żebyś Ty widział jednego mojego kolegę  i jego dziewczynę. Kopary nam opadły. Brzydszego od niego ze świecą szukać, podobnie jak ładniejszej od niej.

Widocznie miał w sobie coś czego reszta nie miała ;)

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, ussr napisał:

Eee Sean, ale nudy... z chłopami gadać. Za twoich czasów, to tu telo babów, że przejść nie można było. Normalnie baba na babie... a teraz?.

O Matey zawitał. Fajnie, przynajmniej głowy nie polecą.

Boś kur*a wypłoszył wszystkie jak małpa dziki    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

On miał rozum, ona urodę.   :P

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Sean napisał:

mf362

Nie chciałbyś mieć  takich relacji jak co poniektórzy mają z teściami.    :P   Szybko zmieniłbyś zdanie.   :D

Właśnie ci napisałem że jakich relacji byś nie miał z teściem to klapki z oczu mogą spaść gdy już będzie za późno.

Ja miałem bardzo dobre relacje mimo że nie był rolnikiem jednak mniejsza o to, bo widziałem na pogrzebie minę jego brata który się nie odzywał od ponad 10 lat...

Także radzę się zastanowić 2 razy za czym postanowimy mieć z kimś z bliskiej rodziny złe relacje, bo później czasu cofnąć się nie da.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v