Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A ta w domu zaspokoi,jak starzy się dowiedzą ze córeczka z rolnikiem się spotyka,wszyscy rodzice nastawieni się anty rolnikowo.

Rodzice przeważnie aby córeczka wyszła za człowieka nie zajmującego się rolnictwem.

Była taka sytuacja w rolnik szuka zony ze córka przyprowadziła kawalera do rodziców a pan rolnik i po znajomości.Był taki rudy i taka spokojna nie młoda dziewczyna,która tam poszła po kryjomu.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Damy radę???? TAK damy radę  !!!!! jeszcze tylko godzina  !!!!! 🍿🍿🍿🍿🍿

Opublikowano
52 minuty temu, mf362 napisał:

U nas tez notorycznie u gościa husteczki i nie tylko na łące cicho tam maja sie gzic :D

w takim wąwozie 

porządny kawaler to w domu dziewczyny zaspokaja a nie po lasach autach nie  komfortowo hah

każdy orze jak moze (rz)

Za każdym razem w sypialni, to się może szybko znudzić. Nie ma to jak od czasu do czasu spróbować w innym miejscu, np.: w lesie, nad rzeką, nad jeziorem, w stodole, w hotelu. Odradzam w miejscach odwiedzanych przez turystów, nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie ktoś i to z dziećmi.

Opublikowano

- Stary skad u ciebie to podbite oko?
- Zona uderzyla mnie kurczakiem...
- Jak to?!
- Normalnie, nachylila sie po kurczaka a ja, ja ciach od tylu, a ona odwrocila sie i mnie uderzyla!
- To Twoja zona nie lubi od tylu?
- Lubi! Ale nie w Tesco!

• Haha 6
Opublikowano
6 minut temu, bergman31 napisał:

Za każdym razem w sypialni, to się może szybko znudzić. Nie ma to jak od czasu do czasu spróbować w innym miejscu, np.: w lesie, nad rzeką, nad jeziorem, w stodole, w hotelu. Odradzam w miejscach odwiedzanych przez turystów, nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie ktoś i to z dziećmi.

taaa na plaży, na tratwie, na przyczepie 😂

Opublikowano
6 minut temu, Paulina1985 napisał:

Damy radę???? TAK damy radę  !!!!! jeszcze tylko godzina  !!!!! 🍿🍿🍿🍿🍿

"Tak damy radę, ch*j na to kładę, bo i tak damy radę razem. 😁

@bratrolnika Darek otwórz oczy. 

Opublikowano

Jak ja nie dam rady to mnie obudźcie 😂 zresztą jak się ominie odcinek to i tak poratujecie streszczeniem i recenzją 😅😅😅

Opublikowano
17 minut temu, Rolnik7343 napisał:

taaa na plaży, na tratwie, na przyczepie 😂

Plażę nad jeziorem, to ja mam przy drodze powiatowej, tuż obok świetlic. Do tego teren oświetlony i jeszcze ten monitoring. Tratwy to mi się nie opłaca budować na te kilkanaście minut. 

Z tą przyczepą to dobry pomysł, muszę kiedyś spróbować.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

U nas tez notorycznie u gościa husteczki i nie tylko na łące cicho tam maja sie gzic :D

w takim wąwozie 

porządny kawaler to w domu dziewczyny zaspokaja a nie po lasach autach nie  komfortowo hah

każdy orze jak moze (rz)

w samochodzie to trza uważać żeby w pasy się nie zaplątać 😂

• Haha 2
Opublikowano
29 minut temu, bergman31 napisał:

nie opłaca budować na te kilkanaście minut. 

Się wygadałeś. 🤦‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

I co mały dalej nie śpi a Ty byś się zdrzemnął 😃

pewnie ojciec zasnął a dzieciak do mamy poszedł 

Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

w samochodzie to trza uważać żeby w pasy się nie zaplątać

trzeba pilnować by zawieszenie nie skrzypiało i maska nie była zakurzona

Przed chwilą, bergman31 napisał:

Z tą przyczepą to dobry pomysł, muszę kiedyś spróbować.

pomysł wyszedł od krone bo robili to na samozbierającej jak wynika ze spotu na YT , troche siana i jak w wigilię 

Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

na przyczepie 😂

zależy co na niej bo na gołej podłodze to kiepsko , mam słome w kostkach do sprzedania w sam raz na materac w wiadomym celu

Przed chwilą, bergman31 napisał:

Nie ma to jak od czasu do czasu spróbować w innym miejscu, np.: w lesie, nad rzeką, nad jeziorem,

i zamiast komórki jajowej to kleszcz sie zagnieździ 

Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

zresztą jak się ominie odcinek to i tak

za wiele nie stracisz

Opublikowano

Haaaa !!!! noooo bamber :) ale widać, że wie co robi, jest mądry i lubi to co robi, u rodziców na garnuszku nie mieszka 😅  ciekawe czy naprawdę im sie uda z Anią czy zauroczenie minie. Naprawdę są sobą zafascynowani, nie wiem czy mozna cos takiego wyrezyserowac ;) bardzo mocno im kibicuję, bo oboje wydają się być wartościowi 🥰🥰🥰🥰

ojeju !!!! jacy oni są słodcy !!!!!! 🥰🥰🥰🥰

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś ma dwa jelenie,dwie terenówki to u każdej oczy maślane,czują hajs ,są dwie dziewczyny z moich stron.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v