Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 godziny temu, kapi123 napisał:

Dziwna jest ta  Diana , ma dwa kierunki studiów skończonych a bierze udział w takim programie . 🤪

z tego co na szybko wygooglowałem , to pani inżynier budownictwa.Jak pracuje w terenie ,to raczej w branży nie będzie szukała tego jedynego. A rolnik kojarzy się z ciszą ,spokojem,śpiewem ptaków, tak bardziej sielankowo. Może to, to? Ale faktycznie ładna:D

Opublikowano
14 minut temu, artur125 napisał:

to pani inżynier budownictwa.Jak pracuje w terenie ,to raczej w branży nie będzie szukała tego jedynego. A rolnik kojarzy się z ciszą ,spokojem,śpiewem ptaków, tak bardziej sielankowo. Może to, to? Ale faktycznie ładna:D

Pewnie masz rację, betoniarka jej się śni po nocach, dlatego szuka rolnika.    :P

Opublikowano
52 minuty temu, artur125 napisał:

Sean , Ty taki stary wyga i nie wiesz ,że nie cytuje się poprzedniego posta?

A zacytowałem całego posta, czy  tylko jego część?     :P   :)

Opublikowano

właśnie oglądnąłem ostatni odcinek.

Ależ ta cyganka jest fałszywa😮. Dianę to bym przygarnął :D

Dziewczyna od koni ,bardzo fajna ,zadała kilka pytań wprost, to się farmer pogubił:/

Kuba mistrz , jak wódki nie piję, to z nim bym się napił. Brawa dla gościa, jak on mnie  zaimponował w tym momencie😎(prawie jak wąski🤣)

• Like 2
Opublikowano

hmmm i 5 odcinek obejrzałem. Trochę kabaret🤔

Ale jak już oceniać, obgadywać:D

Adrian taki trochę Adonis, na pierwszej lepszej dyskotece by dziewczyny majtki ściągały, ale trochę zbyt stłumiony (nawet nie chcę wiedzieć jak on rozładowuje emocje)

Jakub bez komentarza , ale jak by był do tego przystojny , to nawet swoją bym w piwnicy zamykał żeby do niego nie sp***doliła

Seweryn , z tego co pisaliście wybrał Marlenę. Powód? Boimy się inteligentnych kobiet.

Sławomir, strasznie go kamera peszy. Może dlatego,że strażak to trudno ocenić? Oni zawsze tacy "wyśrodkowani"

Opublikowano
6 godzin temu, artur125 napisał:

Seweryn , z tego co pisaliście wybrał Marlenę. Powód? Boimy się inteligentnych kobiet.

Że niby Diana inteligentna? Tak samo jak Marlena. Jedyną która by z nim chciała być odrzucił, tzn Aśkę

• Like 1
Opublikowano

Kiedy najechali? Coś chyba mnie ominęło? Fakt cyganka jej d*pę obrobiła za plecami po "rozmowach kwalifikacyjnych", ale przed nic nie widziałem. Biedna wzięła kredki, list napisała i się poryczała. 

Opublikowano

Może Seweryn zauważył, ze ta Diana ma swoje zdanie i jakieś inne marzenia oprócz uslugiwania mezowi i rodzenia dzieci, stad ten wybór 😅

Opublikowano
16 godzin temu, Karol06 napisał:

Że niby Diana inteligentna? Tak samo jak Marlena. Jedyną która by z nim chciała być odrzucił, tzn Aśkę

Nawet po wypowiedziach można zauważyć , że poierwsza szybciej myśli niż mówi, a druga wprost przeciwnie (o ile ona myśli)

A skąd wiesz ,że Aśka ,chciała by z nim być? Jakoś się nie wykazywała

• Like 1
Opublikowano

Chłopaki możecie się zgłaszać już do kolejnej edycji  🥰🥰🥰👍🥰  

Opublikowano

nooooo taaaak i od razu pierwszy żonaty się odzywa chętny 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

kawalerom z odzysku dziękujemy 😅

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v