Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Dziewczyny ten program biorą jako reklamę samych siebie.I to cała prawda o tym programie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

On mi sie kojarzy z tym blondynkiem z pierwszej edycji, ktory mowił, ze jedna mu gospodarstwo zauroczyła, bo wszystko mu się zaczeło psuć 😂

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

Oj dobra dobra, nie rozpoczynajmy glupiego tematu.

Ja chciałam wam powiedziec, ze na Polsat PLAY jest program o rolnikach, teraz o podlasiu, chyba jednych to zdjecia nawet widać na AF 😁 nic się nie chwalą, ze w telewizorni byli 😁

matko jedyna, co to za program?

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, leszek1000 napisał:

Każdy z tego będzie miał jakieś korzyści . 

Nie mówię ze nie, ale to upokarzające ze dziewczyna Piękna co chce lekarza udaje zauroczenie Rolnikiem i zajmuje miejsce tej może jedynej żeby pokazać się w tv.

A znowu te brzydsze odchodzą same bo widzą ze są brzydsze i płaczą razem bo ładniejsza wie, ze go nie chce i tak w każdej edycji.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

No niestety...ale to nie zmienia faktu, że zachowuje się co najmniej nieelegancko 🤷‍♀️ 

Ale gdyby wszyscy byli tacy jak Jakub to nikt by nie ogladał tego programu :)

Opublikowano
20 minut temu, leszek1000 napisał:

To Diana pójdzie do mnie. Tylko niech poczeka ze 2 lata może nowa obora już będzie. 

Ale co planujesz, trzymać ją tam na uwięzi, czy będzie mogła na wolnym stanowisku sobie pohasać?   :P   :D

Opublikowano
12 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

tak, Jakub elegancko załatwił sprawę💪

No i przetestuje teraz Anię bez świadków aż miło.    xD

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Wszystko wyjdzie w praniu nie :)

O tak,    :P   zwłaszcza w praniu pościeli.     :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Nie było mnie a tu takie tematy ... O praniu pościeli😊

Zależy gdzie te testy przeprowadzą, jak gdzieś na słomie, to wystarczy tylko ściółkę zmienić.     :P

Opublikowano
2 minuty temu, leszek1000 napisał:

Chociaż zrobiłem rysunek teorii wieloświatów. Ale nie został dokończony bo nie wiadomo co jest dalej. 

Diana 

Masz wybór wybieraj młodszą, zanim młodsza się zestarzeje, to ta starsza już dawno osiwieje.   :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v