Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Wiesi0 napisał:

No każdy powinien próbować ale na wszystko jest czas i miejsce.

W każdym wieku można znaleźć miłość życia , tylko te chłopy jakieś takie ospałe koty

Opublikowano (edytowane)

A nie oglądałem.Ale żaden z moich kumpli nie został starym kawalerem i mnie to dziwi co w tv.

Tak na prawdę to kobiety wybierają, jak cię wybierze to bandzie  robić wszystko żebyś był iej.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 minut temu, Rolnik7343 napisał:

kurła jak bym im podstawił zetora do mycia to by im programu zbrakło 😅

podstaw tej co dżondyra myje, w sumie nawet nie musiałaby sie spieszyć , tylko myjki trzeba byłoby pilnować by se lancą czego nie zrobiła

12 minut temu, Wiesi0 napisał:

chłopy zamiast latać po zabawach to gospodarzyli,się dorabiali a teraz im w głowie żeniaczka, na wszystko jest czas w życiu i pora..

chcą się żenić za swoje a nie za pieniądze rodziców i chwała im za to ,z reszta kiedys wszystko było tańsze i wesele tyle nie kosztowało a z roku na rok coraz gorzej i hajs coraz ciężej zarobić

Opublikowano
1 godzinę temu, Jaguśka napisał:

Marcin xxxx dzieci są największym skarbem jaki można mieć. Nie śmiał byś się z tego gdybyś kochał swoje.

Nie przeinaczaj. To nie ich dzieci. Już widzę chętnych na tatusiowanie twoim, w kolejce. xD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Wiesi0 napisał:

Tak na prawdę to kobiety wybierają, jak cię wybierze to bandzie  robić wszystko żebyś był iej.

cuś w tym jest , one łatwiejszy wybór mają i lekkość podejmowania decyzji w sprawie istnienia związku

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

10 minut temu, rogaliq napisał:

chcą się żenić za swoje a nie za pieniądze rodziców i chwała im za to ,z reszta kiedys wszystko było tańsze i wesele tyle nie kosztowało a z roku na rok coraz gorzej i hajs coraz ciężej zarobić

Ja bym nie żałował i bym się cieszył.Widocznie masz uraz do swoich rodziców ze ci na to nie chcieli dać.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Wiesi0 napisał:

Jak dla mnie takie programy jak rolnik szuka żony to upokorzenie dla rolników.Ja tam miałem nie jedno panienkę i ją ....I jak to oglądam to mnie rusza.

i ją ....l?

co ją, bo jest wiele rzeczy kończących się na .....em, których można robić panience np. ,,miałem panienkę i ją ....em,,

ale co kończy się na ,,l,, co można robić panience ???

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano (edytowane)

Dobrze wiesz o co chodzi.RFREN

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

@Rolnik7343a yebać to, z resztą ja rolnikiem w prawidłowym/prawdziwym tego słowa znaczeniu,tak naprawde nigdy na serio nie byłem i raczej nie bede także to nie dla mnie ten cyrk 

zjechaliby mnie jak niejakiego "Marka" sprzed paru edycji za niechlujny wygląd i obskurne obejście , a picować pod program by po nim wróciło to do rzeczywistości która nie odpowiadałaby kobiecie która zapewnie po zakończeniu nagrywania programu odeszłaby 

tymbardziej że wielu jest jeszcze dużo strszych ode mnie co się pałętają po świecie samotni

26 minut temu, Wiesi0 napisał:

Dobrze wiesz o co chodzi.

to napisz "Ł" a nie "L" 

@damianzbr co ty tak tej poprawnej polszczyzny erotycznej tak się uczepil ? chcesz być lepszy polonista niż olbrychski w XIII księdze ? 

25 minut temu, GRZES1545 napisał:

albo bierzesz

w ciągniku nie taka łatwa prosta i wygodna sprawa jak w aucie 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
12 minut temu, Jaguśka napisał:

marcinxxxyyyzzz jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Bez odbioru.😕

Oglądałaś "Żeniaca"?. Też chcieli go wyswatać z tobie podobną. Jedno miał na rękach, drugie mu weszło na głowę, dwaj wkoło biegali, a jeszcze jeden celował do niego z procy... to trzeba było obejrzeć, żeby widzieć jak chłop sp***dalał. xD

Opublikowano
8 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Jakieś drętwe te odcinki się robią, już chcą wyjeżdżać do domów co to się dzieje 🤓 Blondyna 3dni i już z tematem albo bierzesz albo do mamu wracam😛

Oj nie był aż tak zle 😁 Na razie po prostu sielanka i nie ma rywalizacji :) ale pewnie w przyszłym odcinku będą walki 😁 Ta blondynka chyba pomyliła programy 🤷‍♀️ chociaż z drugiej strony ogrodnik az tak nie cce być stronniczy, ze wszystkie olał 🤦‍♀️

Opublikowano

Też mnie zastanawiało. Jakaś agroturystyka, kilka kudłatych byków i basen z sauną. Było raczej wielu zamożniejszych jak jeden jutuper Grześ czy kilku innych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v