Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyobraz sobie, że moj mąż umie czytać 😅😅😅 .... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️  a JAK ja niby piszę? w JAKI sposób ??? nie próbuj szukać problemu tam gdzie go nie ma i skończ...

Opublikowano
8 minut temu, marcinxxxx napisał:

Przecież ja cię o nic nie posądzam. Zachowujesz się bardzo w porzo. Ale osobiście bym się czuł co najmniej niezręcznie, gdyby obcy faceci pisali z moją żoną w ten sposób.

Tylko pytam. Mąż to czyta?

No właśnie, dziwne że tobie wolno pisać, a już twojej żonie nie    :D   a w dodatku nie ukrywasz że szukasz tu czegoś, czego nie zgubiłeś.    :P  

Opublikowano

Czyli czyta. Była tu kiedyś taka Candy. Flirtowała z facetami na całego. Co ciekawe, jej mąż też miał tu konto, @poklm09 i przez pewien czas nie przyznał się, że  jest jej mężem, tylko co rusz zwracał uwagę innym gdy za dużo sobie pozwalali, zamiast zlać babie tyłek. Nawet został zwyzywany od sztywniaków... a baba dalej swoje. Dla mnie to było jakieś chore.

7 minut temu, Paulina1985 napisał:

JAK ja niby piszę? w JAKI sposób ???

Za bardzo się gorączkujesz. Nie piszę , że ty...

Opublikowano

Gorączkuję się, bo zawsze cos masz do mnie...nie znam uczciwszej w uczuciach osoby od siebie (oprocz mojego ś.p. Taty) ,  więc takie dywagacje na temat mojej osoby i jakieś zamieszanie wokół mnie - mnie przytłacza. Mało mnie obchodzi kto tu był na forum i jak się zachowywał...Ja nie jestem tu po to zeby robić zamieszanie i nie lubię być na świeczniku, raczej w takich momentach chowam glowę w piasek i wolę przeczekać lub nie komentować. Zdecydowałam się komentować "rolnik szuka...", bo uważam, że jednak mogę z wami pogadac i pozartować w przyjaznej atmosferze, szkoda, że to utrudniasz...

Uszanuj to, uszanuj mnie i po prostu już daj mi spokój.

Opublikowano
8 minut temu, Sean napisał:

No właśnie, dziwne że tobie wolno pisać, a już twojej żonie nie    :D   a w dodatku nie ukrywasz że szukasz tu czegoś, czego nie zgubiłeś.    :P  

Z  żadną nie piszę, ani nie pisałem w sposób , który by mógł budzić kontrowersje. To jest chłopskie forum, i szukanie tu baby to jak czekanie na godota. Nawet nie używam brzydkich słów. Jedynie co, powtarzając zasłyszany dowcip, a pisząc kiedyś o ciągnięciu Duńczykowi, miałem na myśli bokobrody. ;)

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, marcinxxxx napisał:

Czyli czyta. Była tu kiedyś taka Candy. Flirtowała z facetami na całego. Co ciekawe, jej mąż też miał tu konto, @poklm09 i przez pewien czas nie przyznał się, że  jest jej mężem, tylko co rusz zwracał uwagę innym gdy za dużo sobie pozwalali, zamiast zlać babie tyłek. Nawet został zwyzywany od sztywniaków... a baba dalej swoje. Dla mnie to było jakieś chore.

Za bardzo się gorączkujesz. Nie piszę , że ty...

Jesteś zwykła forumową mendą, próbujesz wszystkich uwikłać w jakieś romanse tylko nie siebie, nie wkręcaj Candy w jakieś romanse i flirty, bo dziewczyna nie bawiła się w takie rzeczy. Gówno wiesz, przerabiasz forum jak dżdżownica kompost i wysnuwasz wnioski jakie ci pasują, wstydził byś się idioto.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Paula olej tego marcinka i  nie pisz z nim bo się w tobie zakocha.  Pewnie żona mu rogi dorobiła i jest taki przewrażliwiony.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
2 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Z  żadną nie piszę, ani nie pisałem w sposób , który by mógł budzić kontrowersje. To jest chłopskie forum, i szukanie tu baby to jak czekanie na godota. Nawet nie używam brzydkich słów. Jedynie co, powtarzając zasłyszany dowcip, a pisząc kiedyś o ciągnięciu Duńczykowi, miałem na myśli bokobrody. ;)

Ty byś chętnie pisał, tylko że wszystkie cię olały.     :P

Opublikowano
2 minuty temu, Sean napisał:

Ty byś chętnie pisał, tylko że wszystkie cię olały.     :P

Myślisz, że nie potrafię być miły na krótszą metę, gdybym się postarał. Mam ładniejszą żonę, od wszystkich forumowiczek razem wziętych i może dlatego mnie "olały"... hehe

Opublikowano
4 godziny temu, marcinxxxx napisał:

A propos męża. On nic se z tego nie robi

dokładnie, uszy zatkać trzeba i mieć wyebane na kobiece krzyki

Opublikowano

3 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Myślisz, że nie potrafię być miły na krótszą metę, gdybym się postarał. Mam ładniejszą żonę, od wszystkich forumowiczek razem wziętych i może dlatego mnie "olały"... hehe

Cieszy mnie bardzo że podoba ci się twoja żona, tylko dlaczego oglądasz się za innymi samochodami skoro masz tak wypasioną brykę?  :P

Opublikowano

@marcinxxxx zejdź z "bab" na tym forum i przestań insynuować cokolwiek jakiejkolwiek kobiecie. Minęły już czasy kiedy kobieta musiała być tylko w kuchni . To się nazywa równouprawnienie. A co do flirtów, niektórzy lubią się tak bawić ,nie jesteś w stanie zabronić im tego, co najwyżej będziesz musiał obejść się smakiem. To jest wirtualny świat, więc trochę luzu w interpretacji wypowiedzi ale i forum rolnicze, więc szanujemy zasady. To tyle pisania po wzburzeniu się na słowa.... co baby tu robią???!!! 😉

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, Sean napisał:

Cieszy mnie bardzo że podoba ci się twoja żona, tylko dlaczego oglądasz się za innymi samochodami skoro masz tak wypasioną brykę?  :P

Mam konto tylko na af, i tylko tu się udzielam. Jeśli szukałbym przygód 

w necie, to pewnie są inne strony, ale o to trza zapytać extrabyka.

Opublikowano

Każdy robi co chcei ma swoje sumienie. Po jakiego grzyba wprowadzasz tu zamęt....

A to jest temat "Rolnik szuka zony..." :) tak tylko przypomnę :) za godzinę siadac przed telewizor i odlożyć telefony i komputery :)

Opublikowano
4 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Mam konto tylko na af, i tylko tu się udzielam. Jeśli szukałbym przygód 

w necie, to pewnie są inne strony, ale o to trza zapytać extrabyka.

hmm ? konta na forum sie nie wyprzesz ale innych kont na innych stronach ... kto wie co i gdzie ty tam masz

Opublikowano
2 minuty temu, Jaguśka napisał:

@marcinxxxx zejdź z "bab" na tym forum i przestań insynuować cokolwiek jakiejkolwiek kobiecie. Minęły już czasy kiedy kobieta musiała być tylko w kuchni . To się nazywa równouprawnienie. A co do flirtów, niektórzy lubią się tak bawić ,nie jesteś w stanie zabronić im tego, co najwyżej będziesz musiał obejść się smakiem. To jest wirtualny świat, więc trochę luzu w interpretacji wypowiedzi ale i forum rolnicze, więc szanujemy zasady. To tyle pisania po wzburzeniu się na słowa.... co baby tu robią???!!! 😉

Nie piszę ani o tobie, ani o Paulinie, ale chłop to chłop, przez 90% swojego życia myśli tylko o jednym. To do waszej wiadomości. Powtarzam po raz enty nic wam nie zarzucam, ale to, że jestem facetem sprawia że lepiej wiem co kryje się za ich tekstami, nawet jeśli wydaje się że trzymają fason. :P:D

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Jaguśka napisał:

A co do flirtów, niektórzy lubią się tak bawić ,nie jesteś w stanie zabronić im tego, co najwyżej będziesz musiał obejść się smakiem. To jest wirtualny świat, więc trochę luzu w interpretacji wypowiedzi

Niestety, taki Marcepanek łyka wszystko jak młody pelikan i myśli że jak ktoś z kimś pisze, to pewnie się dupcą, a on bidny górol musi się obejść smakiem     :P   xD Najgorzej jak ktoś żyje wirtualnym światem.   :D Co wstąpiło w tych górali teraz, jak nie facet , to góralkę  swędzi dupsko.    :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Chłopcze nie mam nastu lat i z nie jednego pieca chleb jadłam i dobrze wiem co kryje się za tekstami forumowych rozrabiaków 😁. To jedna z nielicznych fajnych rzeczy, które mogę poczytać i pośmiać się do łez, nawet jeśli ma znamiona flirtu dla kogoś takiego jak ty, biorącego wszystko na (za) poważnie.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Nie piszę ani o tobie, ani o Paulinie, ale chłop to chłop, przez 90% swojego życia myśli tylko o jednym. To do waszej wiadomości. Powtarzam po raz enty nic wam nie zarzucam, ale to, że jestem facetem sprawia że lepiej wiem co kryje się za ich tekstami, nawet jeśli wydaje się że trzymają fason. :P:D

k**wa ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, normalny erotoman.    xD

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

hmm ? konta na forum sie nie wyprzesz ale innych kont na innych stronach ... kto wie co i gdzie ty tam masz

Zadziwię cię. Nawet nigdy na portalu randkowym nie byłem. Znam je tylko z zasłyszenia. Miałem dwie poważne dziewczyny, obie z mojej wsi i obie poznałem w kościele na mszy. Żonę na pasterce... hehe

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v