Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Marcin jeszcze nic nie palnąłeś obraźliwego i jesteś? w zasadzie można odliczać minuty...lub posty. Długo wytrzymałeś bez AF 🤔 tak było sympatycznie... Co to za avatar? ten z sąsiadami był lepszy 🙄

Opublikowano
26 minut temu, Paulina1985 napisał:

Trzeba do skarpety odkładać zamiast na emeryturę liczyć 🤷‍♀️

Co do starszych kobiet to wątpię, że ktoś tu się przyzna, bo jak widać kult młodości na AF i panowie pokłony biją temu, który najmłodszą wyrwie 😂😂😂 Ja kiedyś tą młodszą byłam i z takiej fascynacji nic na dłuższą metę nie ma 🤷‍♀️ Obym się myliła, wszystkim dziadkom szukającym dwudziestek życzę oczywiście owocnych poszukiwań 🥰🥰🥰🥰

Się mylisz .

1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

coraz mniej mnie na af

A to czemu ??

Opublikowano

Ale z czym się mylę?? ze trzeba odkladac do skarpety? czy, ze ktoś się przyzna? czy, ze większosc takich związków to mijające zauroczenia??🤔🤔🤔

Opublikowano

Primo A jak kobitka starsza od chłopa to źle? A chciałbyś mieć młodą czy starą babę ? 😃 moja 5 lat młodsza i zawsze będę miał młodą 😉 kiedyś będąc dzieckiem5/6 lat byłem na weselu na Śląsku to zapamiętałem tekst jak tam śpiewali : goń stare baby goń stare baby w las 😁

• Haha 1
Opublikowano

Za robotę się pewnie wziął 😂 albo się zakochał 😂

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

Primo A jak kobitka starsza od chłopa to źle? A chciałbyś mieć młodą czy starą babę ? 😃 moja 5 lat młodsza i zawsze będę miał młodą 😉 kiedyś będąc dzieckiem5/6 lat byłem na weselu na Śląsku to zapamiętałem tekst jak tam śpiewali : goń stare baby goń stare baby w las 😁

Kucze, a jak @PRIMO ma starszą kobietę jednak? to żeś mu pojechał... 🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Paulina1985 napisał:

Ale z czym się mylę?? ze trzeba odkladac do skarpety? czy, ze ktoś się przyzna? czy, ze większosc takich związków to mijające zauroczenia??🤔🤔🤔

A co napisałaś ? A zresztą ...

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

@zetorki12 to, że niby we wszystkim się mylę co napisałam ??? 😱  Po pierwsze pisałam o naprawdę duzej roznicy wieku 10-20 -30 lat to już kosmos. Ja od męża jestem mlodsza 4lata, chociaż z wami akurat to tak jest, ze czuję się starsza z 10 lat 😂

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

Wypalam się :ph34r:

Eeee tam . Olej niepochlebne wypowiedzi na swój temat i bądź sobą .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

@zetorki12 co Ty taki obojetny??? nie edytuj postów, bo wiesz...czujne oko paczy ;) jesienna/zimowa deprecha??? 

Opublikowano

obojetny na rozmowę 🤷‍♀️ Z Twojej wypowiedzi wynika, że masz mlodszą żonę o jakieś...10-12- 20 lat??? stad Twoje stwierdzenie, że się mylę, ale nic się nie chcesz pochwalić 🤷‍♀️ ja za jezyk ciagnąć nie będę 😁

Fajnie, że ludzie o różnicy wieku 10+ się dogadują jak kolega jakiś wyzej wspomniał, ale to nie jest reguła i wiekszosc takich związków się rozpada, rożne cele, rozne etapy w życiu, a kobiety w wieku 20-25 lat w większości naprawdę same nie wiedzą czego chcą, wiec moze i szukają mentorów😂  No dobra. Zamykam się już 🤐 młodość górą  ! a powyżej 30stki to już z górki 😂

hmmm...a może to ja mam jakiś kryzys wieku średniego 😱😱😱😱

Opublikowano

Zawsze lubię dużo gadać . Jednak tu pomyślałem że świat nie jest gotów na moje prywatne życie . :D

Opublikowano

Właśnie, lepiej pisać o czyimś życiu 😂 dlatego pytanie brzmi : czy bedzie druga seria Rolnicy.Podlasie. 🤔

A może zrobią serię Rolnicy.Kurpsiaki. 😁

Ten serial o rolnikach na polsat PLAY jakoś nie urzekł mnie tak 😣

Opublikowano
47 minut temu, Paulina1985 napisał:

Za robotę się pewnie wziął 😂 albo się zakochał 😂

Paulina w odwrotnej kolejności 😁

42 minuty temu, danielursus3p napisał:

Kucze, a jak @PRIMO ma starszą kobietę jednak? to żeś mu pojechał... 🤦‍♂️

Hehe napewno 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v