Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, CCCP napisał:

Sean pobożne życzenie... hehe , ale łódź się chłopie, że rodzice czereśni tez tak myślą, bo co Ci pozostało :D

Pobożne życzenie, hmm, fakt, wzięła ślub i tak się wpakowała z tobą jak wieprz do koryta, że problem się wydostać.   :P

Ale co mnie obchodzi co myślą rodzice @Czereśnia ?   O.o  czy ja szpak jestem, czy jak? wali cię chłopie równo   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
13 minut temu, danielursus3p napisał:

Za młodu to może i dobrze, ale na starość... xD

Co masz na myśli?

Opublikowano

No kurna tylko która się odezwie do jakiego chłopa zara cep marcepan aferę robi.... Hmmm jaki zazdrosny chłopczyk.... 😁😁😁😁

Opublikowano

Kumpel ma 10 lat starszą kobietę, to trochę to komicznie wygląda, on 24 ona 34 lata ;) Ja jestem zwolennikiem tworzenia związku z rówieśniczką, bo i myślenie, cele życiowe podobne, a i wychować można ( za młodu).  Głównie to ostatnie zdanie mam na myśli.

5 minut temu, PRIMO napisał:

Co masz na myśli?

Opublikowano

Jest jeszcze jedna zaleta, na starość będziecie mieli dwie sterty lekarstw przy łóżkach   :P  możecie się wtedy wymieniać.   :D

Opublikowano
6 minut temu, danielursus3p napisał:

Kumpel ma 10 lat starszą kobietę, to trochę to komicznie wygląda, on 24 ona 34 lata ;) Ja jestem zwolennikiem tworzenia związku z rówieśniczką, bo i myślenie, cele życiowe podobne, a i wychować można ( za młodu).  Głównie to ostatnie zdanie mam na myśli.

Skoro tak mówisz 😏

Opublikowano

phi, moja ślubna 9 miesięcy starsza ode mnie. czyli w granicach rozsądku. nie ważny wiek. ogólnie będąc młodszym karpiem patrzy się na co innego, niż w dojrzałym wieku. choć ja nie zmienilbym w tym kierunku nic gdybym miał możliwość drugi raz wybierać. no, może jedynie na dzieci zdecydowalbym się wcześniej.

Opublikowano

No to chopy chwalta się którego kobita jest starsza i o ile lat 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Skoro tak mówisz 😏

Nie mam nic złego na myśli, jak coś cię uraziło, to przepraszam. To taka moja subiektywna opinia, nic więcej.

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

No to chopy chwalta się którego kobita jest starsza i o ile lat 🤔

Cosik mi się zdaje że pierwszy chcesz się pochwalić. Jakoś z tego wywiadu odnoszę takie wrażenie.😀 

Opublikowano

@danielursus3p a niby co miałby mnie urazić. 

Każdy ma swoje kryteria w wyborze partnerki. 

1 minutę temu, Bananek napisał:

kobieta Debrzyny jest ode mnie starsza prawie 30 lat 😀😀😀😀😀

Haha dobre. 

1 minutę temu, Agrest napisał:

Cosik mi się zdaje że pierwszy chcesz się pochwalić. Jakoś z tego wywiadu odnoszę takie wrażenie.😀 

A czym tu się chwalić jak to potwierdzony fakt. 

Opublikowano

No to wróćmy do mojego pytania.

Tylko mi się tu nie wstydzić swoich pań 😏

Opublikowano

Jak sam nie zaczniesz to raczej nikt się pierwszy nie pochwali. :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

To jest idealnie, bo jak się dożyje to razem emerytury dostaną. W tym wypadku nawet kobitka rok na chłopa łożyć będzie.

Ja wziąłem sobie 9 miesięcy młodszą to ponad 4 lata trza będzie z jednej krusowskiej  żyć, o ile wszystko nie ebnie w izdu  i się w zdrowiu dożyje. 

Jak wg Ciebie kobita będzie przez rok łożyć na chłopa? On będzie miał 65lat i emeryturę a ona 59lat i jeszcze nie będzie miała emerytury. To będzie właśnie odwrotnie

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, krilan06 napisał:

Jak wg Ciebie kobita będzie przez rok łożyć na chłopa? On będzie miał 65lat i emeryturę a ona 59lat i jeszcze nie będzie miała emerytury. To będzie właśnie odwrotnie

O fakt, sorki. Myślałem w pokrętny sposób.

Punkt za bystrość . Nagroda mój uśmiech😂

Opublikowano

Trzeba do skarpety odkładać zamiast na emeryturę liczyć 🤷‍♀️

Co do starszych kobiet to wątpię, że ktoś tu się przyzna, bo jak widać kult młodości na AF i panowie pokłony biją temu, który najmłodszą wyrwie 😂😂😂 Ja kiedyś tą młodszą byłam i z takiej fascynacji nic na dłuższą metę nie ma 🤷‍♀️ Obym się myliła, wszystkim dziadkom szukającym dwudziestek życzę oczywiście owocnych poszukiwań 🥰🥰🥰🥰

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

emerytury to trzeba najpierw dożyć...

dobrze gadasz ,dać Ci wódki😊

Opublikowano

Marcin jeszcze nic nie palnąłeś obraźliwego i jesteś? w zasadzie można odliczać minuty...lub posty. Długo wytrzymałeś bez AF 🤔 tak było sympatycznie... Co to za avatar? ten z sąsiadami był lepszy 🙄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v