Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartek933 napisał:

Rysiek przez dłuższy okres będzie miał moderowane posty, tzn. moderator będzie je musiał zatwierdzać. Tyle w temacie

Byłem kiedyś obecny na forum sadowniczym. Od takich akcji  banowania, blokowania, usuwania  postów w 3 -5 miesięcy padło. Rozwijało się latami. Teraz trafi jeden wpis na dzień, a w sezonie prac 1 na 3-4dni.

To tak jak mrowisko - na jego sukces  i wielkość pracują tysiące robotnic wiele lat.  Najedź go kołem traktora, zaburzysz panującą strukturę, warunki  - w kilka miesięcy zginie. To zaobserwowane akurat bo kolega rozjechał mi takie pieczołowicie chronione mrowisko. Została dziura w ziemi.

A w temacie - żonę już znalazłem z czego się cieszę bardzo, ale poobserwuję jak inni szukają👍

Opublikowano

Kilka odcinków temu Gienio  koledze kobietę znalazł a w tym już mówi o niej żona? To był wtedy jakiś przyspieszony kurs swatania?

Opublikowano
35 minut temu, zetorki12 napisał:

Sporo tam się osiedla ze wschodu u Ciebie . 🤔

paru w kazdej wsi sie spotka, najwiecej to jest gorali, nasi wyemigrowali do miasta i na zachod i sprzedaja domy lub buduja nowe,spora liczba to re-emigranci z krakowa ,co na stare lata wrocili na wies

35 minut temu, pedro2 napisał:

20:00 z przyzwyczajenia odpalam fokus, na pasku starożytni kosmici, a tu Gieniek 😨 aż żem się przeżegnał 😋 

@jacusa co Ci nie pasuje na Podlasiu?

a ja uwierzylem programowi.. co mi ma nie pasowac w miejscu w ktorym nigdy nie bylem ??? gdyby nie wy, to bysmy mleka i sera nie mieli..mialem kiedys problemy z jednym takim z moniek rodem,ale juz doszlismy do porozumienia.

kurna-ponad  13 lat na af😛, gdzies po swietach 06 pierwszy raz tu zagladnolem, nie bylo nawet po co rejestrowac konta, a moglem miec konto ze swoim imieniem pare dni inny jacek mnie ubiegl😌

Opublikowano

Kiedyś , naprawdę przypadkiem natknąłem się na Twoje wczesne wpisy . Bardzo miły i nieśmiały tam byłeś . Nie mówię że teraz nie , ale jednak zupełnie inny styl .

Opublikowano
6 minut temu, Thomas2135 napisał:

Kilka odcinków temu Gienio  koledze kobietę znalazł a w tym już mówi o niej żona? To był wtedy jakiś przyspieszony kurs swatania?

bo skoro Gienek znalazł to i Gienek musiał połączyć  węzłem małżeńskim

Opublikowano
13 minut temu, zetorki12 napisał:

Kiedyś , naprawdę przypadkiem natknąłem się na Twoje wczesne wpisy . Bardzo miły i nieśmiały tam byłeś . Nie mówię że teraz nie , ale jednak zupełnie inny styl .

e, to na pewno nie bylem ja, mily-to  w zyciu nie byle, niesmialy to moze w dziecinstwie......

o tempora,o mores-z polskiego na nasze tlumaczac-jakie czasy takie obyczaje, zanim internet trafil pod szczechy to kultura byla troche inna.

to ani serial ani dokument- fachowo to nazywa mockument- czyli znowu tlumaczac -czesciowa sciema,troche zycia troche ustawki....

https://pl.wikipedia.org/wiki/Mockument

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bartek933 napisał:

Rysiek przez dłuższy okres będzie miał moderowane posty, tzn. moderator będzie je musiał zatwierdzać. Tyle w temacie

Oj Bartuś Bartuś 😊

1 godzinę temu, Bartek933 napisał:

Nie ja o tym zadecydowałem. Napisałem tylko żebyście wiedzieli o co chodzi w tej sytuacji. Więc pretensje nie do mnie.

Się nie tłumacz ;) od kiedy ty dostałeś "menderatora" to na forum robi się jak za czasów "milicji obywatelskiej" 

• Sad 1
Opublikowano

Ot ciekawostka, skądś kojarzę tych z haciek co na rzepak nie mieli i nie mogłem dojść skąd te twarze znajome... A tu koleżanka pisze, że oglądała odcinek i czy pamiętam jak na ślubie świadkowaliśmy u siostry tego mlodego... Świat jest mały 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Byłem kiedyś obecny na forum sadowniczym. Od takich akcji  banowania, blokowania, usuwania  postów w 3 -5 miesięcy padło. Rozwijało się latami. Teraz trafi jeden wpis na dzień, a w sezonie prac 1 na 3-4dni.

To tak jak mrowisko - na jego sukces  i wielkość pracują tysiące robotnic wiele lat.  Najedź go kołem traktora, zaburzysz panującą strukturę, warunki  - w kilka miesięcy zginie. To zaobserwowane akurat bo kolega rozjechał mi takie pieczołowicie chronione mrowisko. Została dziura w ziemi.

A w temacie - żonę już znalazłem z czego się cieszę bardzo, ale poobserwuję jak inni szukają👍

Nie ma co się przejmować, nie to forum to inne. ;) kasa z reklam się skończy przez tę inwigilację, to i forum padnie. Na arenie krajowej to jest chyba największe forum, a więc kasa z tego też nie mała, jak dalej za byle gó.. będą punkty/bany itd, to kasa się skończy, przez brak wyświetleń. Kapitalizm drodzy Państwo, kapitalizm....

Opublikowano (edytowane)
Dnia 27.12.2019 o 08:57, Thomas2135 napisał:

Ale czad 😎

Nie wiedziałem, że jest taki program 😮

Nie znam tej babki ale coś mi się wydaje, że wiem od kogo dostała ptasznika...chyba, że to zbieg okoliczności 🤔

Trochę mnie tylko nie było a tu takie rzeczy się dzieją 🙁

Żarcik komuś nie leży...ban

Trochę nie w temacie...ban

Post pod postem...ban

ale jak jeden z drugim po chamsku bluzgają na siebie i innych robiąc rozpierduchę pod każdym tematem to zero reakcji...

Oj "źle się dzieje w państwie duńskim"...

Zastanówcie się co czynicie !!!

UWOLNIĆ RYŚKA ✌

20191226_130239.jpg

Edytowane przez extrabyk
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 8
Opublikowano

komuniści mogą pisać i nikt ich nic nie robi 😐, a patriotów się ściga . kuźwa dokąd zmierza ten świat

CCCP napisał:

Coo ? Ten Bartek został moderatorem ?? No to tak, ja zawsze z nim dobrze żyłem ,bardzo go lubiłem bo mądry chłopak był :-D

Opublikowano
4 godziny temu, extrabyk napisał:

Ale czad 😎

Nie wiedziałem, że jest taki program 😮

Nie znam tej babki ale coś mi się wydaje, że wiem od kogo dostała ptasznika...chyba, że to zbieg okoliczności 🤔

Trochę mnie tylko nie było a tu takie rzeczy się dzieją 🙁

Żarcik komuś nie leży...ban

Trochę nie w temacie...ban

Post pod postem...ban

ale jak jeden z drugim po chamsku bluzgają na siebie i innych robiąc rozpierduchę pod każdym tematem to zero reakcji...

Oj "źle się dzieje w państwie duńskim"...

Zastanówcie się co czynicie !!!

UWOLNIĆ RYŚKA ✌

20191226_130239.jpg

No Abdul tylko Ciebie brakowało w tym temacie ze swoim subiektywnym zdaniem ma temat wschodniego podlasia. Cieszę się, że dołączyłeś. 😁

Opublikowano
25 minut temu, Thomas2135 napisał:

No Abdul tylko Ciebie brakowało w tym temacie

kurde, śmiechem, żartem, ale na jakimś jarmarku bożonarodzeniowym to pierwszego by go przetrzepali czy bomby jakiej nie wnosi

@extrabyku poprawiłeś mi humor z rana jak nikt👍

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v