Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

do rolnik szuka zony to powinni brac skromnych chlopakow co nigdy dziewczyny nie mieli i co na dyskotece nigdy nie byli a nie jakich lovelasow pokroju pedro

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, sabuliga napisał:

do rolnik szuka zony to powinni brac skromnych chlopakow co nigdy dziewczyny nie mieli i co na dyskotece nigdy nie byli a nie jakich lovelasow pokroju pedro

Tacy, to chyba jeszcze do podstawówki chodzą?

Do Rolnika to ja proponuję Andrzeja z Plutyczc i Emilię z Laszek.

Edytowane przez bergman31
Opublikowano (edytowane)

Ja już nie oglądam rolników podlaskich, tylko urywki jak przechodzę przez salon bo tam same pijaństwo jak czegoś nie wypiją to nie pójdą robić i jak wrócą to znowu % , gardzę nawet takim piwkiem podczas pracy bo kto wie , zaraz trzeba może wsiąść w samochód i jechać jak się coś popsuje.Co innego w niedziele po kościele z rodzinką przy grillu.

A tak przy okazji taka pizza i wódka z programu warta była wiencej niż ich praca.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, bergman31 napisał:

Nawet mojemu proboszczowi dwie siostry na raka zmarły ale to może dlatego, że ksiądz święty nie jest i swoje za uszami ma.

A co ma jedno do drugiego ?

@Paniusia burzę rozpętała . B|

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

Ja już nie oglądam rolników podlaskich, tylko urywki jak przechodzę przez salon bo tam same pijaństwo jak czegoś nie wypiją to nie pójdą robić i jak wrócą to znowu % , gardzę nawet takim piwkiem podczas pracy bo kto wie , zaraz trzeba może wsiąść w samochód i jechać jak się coś popsuje.Co innego w niedziele po kościele z rodzinką przy grillu.

A tak przy okazji taka pizza i wódka z programu warta była wiencej niż ich praca.

no to ty ale nie każdy musi być gotowy żeby wsiąść w samochód w każdej chwili i jechać

Opublikowano
zetorki12 napisał:

3 godziny temu, bergman31 napisał:

Nawet mojemu proboszczowi dwie siostry na raka zmarły ale to może dlatego, że ksiądz święty nie jest i swoje za uszami ma.

A co ma jedno do drugiego ?

@Paniusia burzę rozpętała . B|

ona ona rozsypała pofermentu i cicho siedzi jak ksiądz w konfesjonale 😎

Opublikowano
Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

Bez meża tez mozna byc szczesliwym

bez żony też

Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Toż wesele daje zysk

na pewno? kto potwierdza że na + był po swoim weselu ? czy choćby przynajmniej sala sie zwróciła ?

Przed chwilą, sabuliga napisał:

ile masz do najbliższego oddziału NBP w okolicy ? podobno płatne  roczne staże studenckie są dla studentów kierunków związanych z ekonomią,  lekką ręką co najmniej 2,5k co miesiąc 

Przed chwilą, Strongman napisał:

a nie życie takie w grzechu

czyli i lepiej samotnym być niż na kociom łape życ 

Opublikowano
1 minutę temu, rogaliq napisał:

kto potwierdza że na + był po swoim weselu ? czy choćby przynajmniej sala sie zwróciła ?

Na piśmie chcesz ? B|

Opublikowano (edytowane)

Na moim nie i robione w remizie bo po jeździć po lokalach jak na miejscu piękna odremontowana remiza i każdy się napije bo na piechotę do domu zajdzie a nie jeździć po 20-30km,Najważniejsze ze masz żonę a robić jakieś luksusy dla ludzi i po co.W sumie różnica nie duża była ale prosiłem czy biedny czy bogaty ale wiencej biednych było bo dla mnie liczy się kto jest jakim człowiekiem a nie ile posiada a taka prawda ze te biedne dali wiencej niż te bogate.Po za tym jedynie się żałuje ze nie których dalszych znajomych nie zaprosiłem bo zapomniałem.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano

Też miałem w remizie wesele, u żony na wiosce, remiza za darmo udostępniona, tyle co za media trzeba było uregulować i za talerze czy szklanki co potluki. I powiem wam było sto razy lepiej niż na weselu mojej siostry w lokalu z wyższej półki

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Kiedyś na weselach to był klimat, siatki maskujące zasłaniały w stodole ściany i belki, scena z przyczepy, zespół i do rana impreza, pamiętam jak  dziś mimo że mały byłem 🙂

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 3
Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Też miałem w remizie wesele, u żony na wiosce, remiza za darmo udostępniona, tyle co za media trzeba było uregulować i za talerze czy szklanki co potluki. I powiem wam było sto razy lepiej niż na weselu mojej siostry w lokalu z wyższej półki

Kurla mam to samo, w takich lokalach z wyższej półki to ani zjeść się dobrze nie zje, ani nie wypije bo poskłada zaraz, ani się człowiek nie wybawi bo grają jakieś smuty. Nie ma to jak takie zwykłe polskie wesele, a nie jakieś cudawianki. 

Opublikowano
3 godziny temu, sabuliga napisał:

Powinni do Ciebie pewnie przyjechać i błagać na kolanach żebyś się zgodził... zgadłem? Każdy może się zgłosić, na co czekasz? Lovelas 🤣 mam to traktować jako komplement? wytłumacz mi na jakiej podstawie tak ładnie mnie nazywasz? 

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Powinni do Ciebie pewnie przyjechać i błagać na kolanach żebyś się zgodził... zgadłem? Każdy może się zgłosić, na co czekasz? Lovelas 🤣 mam to traktować jako komplement? wytłumacz mi na jakiej podstawie tak ładnie mnie nazywasz? 

przecież on Cię podrywa nie zauważyłeś tych zalotów 

Opublikowano
3 godziny temu, rogaliq napisał:

ile masz do najbliższego oddziału NBP w okolicy ? podobno płatne  roczne staże studenckie są dla studentów kierunków związanych z ekonomią,  lekką ręką co najmniej 2,5k co miesiąc 

o widze ze rogaliq czytałeś mój temat czy warto studiowac ekonomie? Chyba 60 km.

pedro2 chodziło mi że już miałeś kontakty z dziewczynami wiec jakies doświadczenia masz sam pisałeś ze moze miałes kontakty z niedoszla tesciowa a powinni brać zielonych w relacjach damsko-meskich. Ja to mam czas mam 21 lat. pmysle w okolicach 40

Opublikowano
3 minuty temu, sabuliga napisał:

o widze ze rogaliq czytałeś mój temat czy warto studiowac ekonomie? Chyba 60 km.

Ooooj . Wiesz jaka może być odpowiedź ? :ph34r:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v