Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie spokój...rynce opadajo...

Ci nowi...fajek za fajkiem w stodole to ich najmniejszy problem, muchów jak mrowków, rotawirus na prawo i lewo i kolczykowanie jakiegos starego cielaka...syf...smutne...

Tylko Gienio w formie...🥰

Opublikowano (edytowane)

I pooooszła prawda w świat o polskim rolniku . :S

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Ona paniusia?? eeeeeeeeeeeeeeeee

Ja w dobrym znaczeniu tego słowa .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

I pooooszła prawda w świat o podlaskim rolniku . :S

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, radekz200 napisał:

U tego bambra robota idzie na całego, sprzętu to chyba za kilka baniek 😛 a siostra chyba specjalnie do telewizji takie paznokcie zrobiła 

zapada w pamięć ale przez to program dobry bo pokazuje kontrast , jakie jaśki chodziły z kosiarką, przyczepą i zgrabiarką ? z turem w prasie znów jakiś nowszy chyba 

monika dobrze podsumowała męża na łące przy wsiadaniu do auta , oby się skończyło tylko na dozywotnim braku pierogow a nie czego innego

41 minut temu, Janusz napisał:

może i ciekawe rozwiązanie kosić i od razu robić silos....

a weż z tym surowym gnojem na przyczepie jezdzij , może dla rotora lżej ale z napędem dzon zerżnie te łąkę bardziej niz z kosiarkami chyba że specjalnie w takie mokradła pojechali choć dziwie sie że w takich czasach w erze melioracji to szło sie uchować

28 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Wiola i Tomek.. 

Przecie widać po mordach, że oboje to jakiś margines , jedno i drugie za kołnierz pewno nie wylewa.. 

no i z tym gnojem cyrk , weź póżniej ściągaj burte na polu , nawet jeśli tylko sie pryzmuje a nie trzesie

wet ten sam co wczesniej a kolejne dobre duże drogie auto , im to sie wiedzie 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, rogaliq napisał:

zapada w pamięć ale przez to program dobry bo pokazuje kontrast , jakie jaśki chodziły z kosiarką, przyczepą i zgrabiarką ? z turem w prasie znów jakiś nowszy chyba 

monika dobrze podsumowała męża na łące przy wsiadaniu do auta , oby się skończyło tylko na dozywotnim braku pierogow a nie czego innego

a weż z tym gnojem na przyczepie jezdzij , z napędem dzon zerżnie te łąkę bardziej niz z kosiarkami chyba że specjalnie w takie mokradła pojechali choć dziwie sie że w takich czasach w ere melioracji to szło sie uchować

no i z tym gnojem cyrk , weź póżniej ściągaj burte na polu , nawet jeśli tylko sie pryzmuje a nie trzesie

Przeciez to był 2 pokos to tylko tak robić kosic i odrazu zbierać, ona była sucha na pniu, ja kosiłem i odrazu grabilem na drugi dzień belowalem to już siano było 

Opublikowano
19 minut temu, Paulina1985 napisał:

Dajcie spokój...rynce opadajo...

Ci nowi...fajek za fajkiem w stodole to ich najmniejszy problem, muchów jak mrowków, rotawirus na prawo i lewo i kolczykowanie jakiegos starego cielaka...syf...smutne...

Tylko Gienio w formie...🥰

Czasem i ja takie duże kolczykują. 🤫

Grzybicę też wypatrzyłaś u jednego?

Opublikowano

Adrian i Sławek do Genika na szkolenie z obsługi kobiet powinni się wybrać.

Opublikowano
35 minut temu, Thomas2135 napisał:

Czasem i ja takie duże kolczykują. 🤫

Grzybicę też wypatrzyłaś u jednego?

tam jest sysko 🙊 nie wiem po co ich pokazali. No ale trzea sobie zdawać sprawę z tego, ze tacy własciciele (nie, to nie hodowcy) tez istnieją.

Opublikowano

Sławek już myslał o swojej byłej dziewczynie podobno...nic z tego nie bedzie.

2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Na jakim kanale leciało ?

na tym co zawsze....Fokus tv 😁

Opublikowano
5 minut temu, Paulina1985 napisał:

nie wiem po co ich pokazali

żeby udowodnić że zakały rolnictwa też istnieją 

Opublikowano
Paulina1985 napisał:

tam jest sysko 🙊 nie wiem po co ich pokazali. No ale trzea sobie zdawać sprawę z tego, ze tacy własciciele (nie, to nie hodowcy) tez istnieją.

przecież widać, że to patusy. w programie pokazali się dla €€€, a że ludzie wolą oglądać takie zakały niż ludzi, którym się wiedzie to pokazują co trzeba

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v