Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie spokój...rynce opadajo...

Ci nowi...fajek za fajkiem w stodole to ich najmniejszy problem, muchów jak mrowków, rotawirus na prawo i lewo i kolczykowanie jakiegos starego cielaka...syf...smutne...

Tylko Gienio w formie...🥰

Opublikowano (edytowane)

I pooooszła prawda w świat o polskim rolniku . :S

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Ona paniusia?? eeeeeeeeeeeeeeeee

Ja w dobrym znaczeniu tego słowa .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

I pooooszła prawda w świat o podlaskim rolniku . :S

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, radekz200 napisał:

U tego bambra robota idzie na całego, sprzętu to chyba za kilka baniek 😛 a siostra chyba specjalnie do telewizji takie paznokcie zrobiła 

zapada w pamięć ale przez to program dobry bo pokazuje kontrast , jakie jaśki chodziły z kosiarką, przyczepą i zgrabiarką ? z turem w prasie znów jakiś nowszy chyba 

monika dobrze podsumowała męża na łące przy wsiadaniu do auta , oby się skończyło tylko na dozywotnim braku pierogow a nie czego innego

41 minut temu, Janusz napisał:

może i ciekawe rozwiązanie kosić i od razu robić silos....

a weż z tym surowym gnojem na przyczepie jezdzij , może dla rotora lżej ale z napędem dzon zerżnie te łąkę bardziej niz z kosiarkami chyba że specjalnie w takie mokradła pojechali choć dziwie sie że w takich czasach w erze melioracji to szło sie uchować

28 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Wiola i Tomek.. 

Przecie widać po mordach, że oboje to jakiś margines , jedno i drugie za kołnierz pewno nie wylewa.. 

no i z tym gnojem cyrk , weź póżniej ściągaj burte na polu , nawet jeśli tylko sie pryzmuje a nie trzesie

wet ten sam co wczesniej a kolejne dobre duże drogie auto , im to sie wiedzie 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, rogaliq napisał:

zapada w pamięć ale przez to program dobry bo pokazuje kontrast , jakie jaśki chodziły z kosiarką, przyczepą i zgrabiarką ? z turem w prasie znów jakiś nowszy chyba 

monika dobrze podsumowała męża na łące przy wsiadaniu do auta , oby się skończyło tylko na dozywotnim braku pierogow a nie czego innego

a weż z tym gnojem na przyczepie jezdzij , z napędem dzon zerżnie te łąkę bardziej niz z kosiarkami chyba że specjalnie w takie mokradła pojechali choć dziwie sie że w takich czasach w ere melioracji to szło sie uchować

no i z tym gnojem cyrk , weź póżniej ściągaj burte na polu , nawet jeśli tylko sie pryzmuje a nie trzesie

Przeciez to był 2 pokos to tylko tak robić kosic i odrazu zbierać, ona była sucha na pniu, ja kosiłem i odrazu grabilem na drugi dzień belowalem to już siano było 

Opublikowano
19 minut temu, Paulina1985 napisał:

Dajcie spokój...rynce opadajo...

Ci nowi...fajek za fajkiem w stodole to ich najmniejszy problem, muchów jak mrowków, rotawirus na prawo i lewo i kolczykowanie jakiegos starego cielaka...syf...smutne...

Tylko Gienio w formie...🥰

Czasem i ja takie duże kolczykują. 🤫

Grzybicę też wypatrzyłaś u jednego?

Opublikowano

Adrian i Sławek do Genika na szkolenie z obsługi kobiet powinni się wybrać.

Opublikowano
35 minut temu, Thomas2135 napisał:

Czasem i ja takie duże kolczykują. 🤫

Grzybicę też wypatrzyłaś u jednego?

tam jest sysko 🙊 nie wiem po co ich pokazali. No ale trzea sobie zdawać sprawę z tego, ze tacy własciciele (nie, to nie hodowcy) tez istnieją.

Opublikowano

Sławek już myslał o swojej byłej dziewczynie podobno...nic z tego nie bedzie.

2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Na jakim kanale leciało ?

na tym co zawsze....Fokus tv 😁

Opublikowano
5 minut temu, Paulina1985 napisał:

nie wiem po co ich pokazali

żeby udowodnić że zakały rolnictwa też istnieją 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v