Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Byś się zachował jak dobry kolega i pojechał ugotować ten ryż a nie tylko linki słać 😛

Jakby tak się majstrów z af od gotowania nazjeżdżało to zaraz by straż na ijo ijo goniła, potem to już z górki by było tylko wpie..ol od żony i 3 dni szorowania kuchni.

Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Jakby tak się majstrów z af od gotowania nazjeżdżało to zaraz by straż na ijo ijo goniła, potem to już z górki by było tylko wpie..ol od żony i 3 dni szorowania kuchni.

A wyglądało by to tak 😁

Opublikowano
22 minuty temu, zetorki12 napisał:

Pizzę zamów . ;)

z tym  że ,,Z,, niech zamieni na ,,D,, a mu przy okazji ugotuje ryż

Opublikowano
45 minut temu, bratrolnika napisał:

Dobra jest, ogarnięte.

Spróbój ugotować na mleku kokosowym. Podobno dobre. Jedna pani tak mówiła  w internecie a tam sama prawda.

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Kurna, ależ popularność dzięki temu programowi. Celebryci wapno reklamują😁

https://www.olx.pl/oferta/wapno-granulowane-magnezowe-30-mg60-ca-dotacja-wysokoprocentowe52-cao-CID757-IDCBjKI.html

Cza zadzwonić czy wapno jest z autografem

Przed chwilą, Thomas2135 napisał:

Spróbój ugotować na mleku kokosowym. Podobno dobre. Jedna pani tak mówiła  w internecie a tam sama prawda.

Bo przy pozyskiwaniu mleka kokosowego  krowy nie są molestowanie 😂😂

• Haha 2
Opublikowano
bratrolnika napisał:

@rogaliq Trzymam za to kciuki.

Dobra, koniec pierdolenia, poważne pytanie do @Paulina1985-mozesz mi powiedzieć jak ugotować ryż???

U mnie też ma być ryż 😃 jedno chce a drugie nie 😉

Rolnik7343 napisał:

Czytałem że Sławek wrócił do byłej 

Ja 😉😃 ja ze swoją nieustannie 20 lat 😆😉

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v