Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się na raz, wódkę można rozlać, a trochę szkoda.   :P   :D

Opublikowano

Normalny facet by jej nie odpowiedział po prostu tego "uja" i ogólnie wybrnął z rozmowy bez eskalacji konfliktu . Wiadomo że mogło go korcić żeby jej pocisnąć ale to jest taka cieniutka granica między byciem facetem a tylko posiadaczem penisa ;) Wypił, przelizał, wyzwał od k**ew. Program może zaliczyć do udanych :D 

Opublikowano

Oj już się tak nie ekscytujcie chłopaki 🤭 ta kłotnia była wyreżyserowana i to bardzo słabo, bo Marlenka swoich kwestii zapominała chwilami 🤷‍♀️ 

Opublikowano
2 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Oj już się tak nie ekscytujcie chłopaki 🤭 ta kłotnia była wyreżyserowana i to bardzo słabo, bo Marlenka swoich kwestii zapominała chwilami 🤷‍♀️ 

Wątpię, za jakie pieniądze chciałabyś by ktoś publicznie nazwał Cię na k?

Opublikowano

I za darmo tak podobnie niektórych nazywasz . Ja za kasę chętnie Cię zbluzgam . :D

Opublikowano
4 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Tylko po kłótni późnij można się godzić 😅

Opublikowano

Ja bym nie wystąpiła w takim programie po pierwsze. 

Myslę, ze produkcja sypnęła groszem za to, że trochę oboje podkoloryzują, podkrecą "emocje" i tyle...albo ich na siebie zaszczuli..wiadomo większy show, wieksza ogladalnosc...wiekszosc widzow dla nich ten program ogladala, a raczej zeby zobaczyć jak się żrą...dali im to co chcieli... Gdyby sie spotkali i podali sobie ręce to ani widzowie ani produkcja nie byłaby zadowolona 🤷‍♀️

Opublikowano

Obejrzałem urywki . Pomyślcie . Czy  w ramach poprawności .... społecznej?  wyemitowano by coś takiego ? To nie było na żywo ! Sami napisaliście że ilość komentarzy wzrosła lawinowo . Poszli na oglądalność . Tak jak mówiłem . Pierwsza i druga seria dała się oglądać . Później poszli w Gig Brader . Po ch*j na to patrzeć ??

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Coś tak ostatnio łasy na kasę się zrobił🤔

Na darmową służbę zdrowia zaczyna mi brakować . Będziesz miał moje lata , to i Ty zchytrzejesz . ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

Tylko jak powiedziała że jest ch*jem to pożna przetłumaczyć po "ładnemu" że jest dupkiem .... a jak on powiedział że jest k**wą bo jak to można przetłumaczyć ? to tak samo jak by ona go od pedałów wyzwała

Czysto hipotetycznie, zakładając że Seweryn zastosował symetryzm do słowa ch*j i nazwał Marlenkę c*pą to jak można przetłumaczyć to po "ładnemu"?  ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, zetorki12 napisał:

Obejrzałem urywki . Pomyślcie . Czy  w ramach poprawności .... społecznej?  wyemitowano by coś takiego ? To nie było na żywo ! Sami napisaliście że ilość komentarzy wzrosła lawinowo . Poszli na oglądalność . Tak jak mówiłem . Pierwsza i druga seria dała się oglądać . Później poszli w Gig Brader . Po ch*j na to patrzeć ??

Na darmową służbę zdrowia zaczyna mi brakować . Będziesz miał moje lata , to i Ty zchytrzejesz . ;)

A dużo mi jeszcze brakuje?

Zacząć odkładać z każdych wydatków parę % już?

Opublikowano

Czysto hipotetycznie nazwanie kogoś ch*jem nie jest tak poniżające jak c*pą bo te pierwszy wyrażenie możan powiedzieć że jest używane na co dzień i co chwile się to słyszy

2 minuty temu, misio3p napisał:

Czysto hipotetycznie, zakładając że Seweryn zastosował symetryzm do słowa ch*j i nazwał Marlenkę c*pą to jak można przetłumaczyć to po "ładnemu"?  ;) 

Opublikowano
8 minut temu, tumiwisizm napisał:

No coś Ty Paulina, to było naprawdę

taaaaaaa 😅    jeszcze azot z gnojowicy nie zezarł mi szarych komorek do konca ;)

Opublikowano

Zdrowotnie mam nadzieję że bardzo duuuuuuuużo . W latach tylko trzy . ;)

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

A dużo mi jeszcze brakuje?

Zacząć odkładać z każdych wydatków parę % już?

2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Czysto hipotetycznie nazwanie kogoś ch*jem nie jest tak poniżające jak c*pą bo te pierwszy wyrażenie możan powiedzieć że jest używane na co dzień i co chwile się to słyszy

Chyba u Ciebie tak na co dzień . :D

Opublikowano
3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Zdrowotnie mam nadzieję że bardzo duuuuuuuużo . W latach tylko trzy . ;)

Chyba u Ciebie tak na co dzień . :D

W ogólnym obiegu słychać to co chwile ;)  chyba nie zaprzeczysz że te pierwszy słyszysz częściej niż to drugie ?

2 minuty temu, jacu napisał:

ale atrakcja 😱

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v