Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Więcej razy w życiu widziała wycior to i zadowolona bardziej 😊

Opublikowano

🤦‍♀️ kolejny temat do odobserwowania 🤦‍♀️ ile można o piz*ach rozmawiać? 🤷‍♀️ zepsujecie każdy temat tym swoim kłapaniem...wyciory, kominy, sama podstawówka...a podobno jeden 50-latek...

Opublikowano

W tamtym roku potrafiliście się bardziej ogarnąć i pogadać o programie 🤷‍♀️

Opublikowano
17 minut temu, Paulina1985 napisał:

W tamtym roku była inna ekipa. Teraz dołączyło trochę świrów.

Opublikowano (edytowane)

Yyyyyyyy @Thomas2135 kogo masz na myśli? 🤔

@Paulina1985 chyba lepiej pogadać o du*ie marynie niż o mordobiciu nieprawdasz? 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
49 minut temu, Paulina1985 napisał:

🤦‍♀️ kolejny temat do odobserwowania 🤦‍♀️ ile można o piz*ach rozmawiać? 🤷‍♀️ zepsujecie każdy temat tym swoim kłapaniem...wyciory, kominy, sama podstawówka...a podobno jeden 50-latek...

a swoją drogą ... widziałaś ? pierwszy odcinek a już jedna wpadkę zaliczyła 😄

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik7343 napisał:

a swoją drogą ... widziałaś ? pierwszy odcinek a już jedna wpadkę zaliczyła 😄

Może to miało tak wyglądać że wpadka. A dziewczyna mądra zobaczyła że burak jakiś to wyjechała mu z tematem by nie ciągnąć znajomości i narka

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Paulina1985 napisał:

ile można o piz*ach rozmawiać? 🤷‍♀️ zepsujecie każdy temat tym swoim kłapaniem...wyciory, kominy, sama podstawówka...a podobno jeden 50-latek...

Matko jedyno, nawet nie pomyślałem o tym, o czym Ty nazywasz to coś po imieniu   :P   :D  ale zresztą sama zobacz, taka mała rzecz a jak cieszy, a ile wzbudza emocji.     xD

16 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

A 50 latek gdzie był ? 😂

16 godzin temu, extrabyk napisał:

Był tam dużo wcześniej 😎

Był był, rozebrał te panie do naga i zapomniał po co przyszedł.   :P   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
7 godzin temu, Paulina1985 napisał:

O przepraszam panią bardzo, mnie tu nie było, nie mam z rozmowami o d*pie Marysi nic wspólnego,  😎    ja w tym czasie byłem na szkoleniu    :P  w związku sowieckim.     xD

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Paulina1985 napisał:

zapomniałaś dodać że jest jeden porządny songo jeszcze xD

Edytowane przez Gość
Opublikowano
21 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

no to idę wstawić wodę na zupkę chińską 😅

zdrowe kichy i bebechy jeszcze masz 

ale do czasu

Dnia 14.09.2019 o 21:45, Adrian_K_90 napisał:

Nie ogarnął bym tego chyba :P😉

ja bym nawet nie próbował

Dnia 14.09.2019 o 21:38, Agrest napisał:

Ale mając 20 lat nie miałbyś nic przeciwko, aby to 27 latka się Tobą zainteresowała?

jakby potrafiła przez najbliższe kilanaście lat  zatrzymać czas w miejscu to czemu nie

Dnia 14.09.2019 o 23:04, zetorki12 napisał:

Znaczy samemu zaobserwowane ?

on tego nie obserwował tylko pewnie przeżył 

Dnia 15.09.2019 o 08:23, zetorki12 napisał:

Przy całym szacunku dla Niego . Jakoś czasami mam wątpliwości , bo jak to mówią " Taka krowa co dużo ryczy , to ..." . ;)

dokładnie , też tak sądzę ,stary a bez GPSa jeszcze , nawet tego urzędowego , chyba że to któryś z kolei a my nic nie wiemy

Dnia 15.09.2019 o 14:37, Sean napisał:

Tłok musi pracować w cylindrze z dobrym smarowaniem, wtedy to ma jakiś sens, jak będzie pracował w rurze wydechowej, to i dla rury to nie za bardzo, ani dla tłoka.   :D

a podobno środek d*py (kobiecej) to najlepszy środek antykoncepcyjny

Dnia 14.09.2019 o 21:38, Paulina1985 napisał:

ba!  a Waldemar chce mieć jeszcze bobasa 😁  więc musi znakiem tego celować coś poniżej 40stki 😖😖😖

a co to za problem dla mężczyzny ? spójrz w jakim wieku ś.p. Hugh Hefner ostatniego swego dzieciaka zmajstrował. dla mężczyzn nigdy na "te sprawy" nie jest za póżno byle tylko kobieta była w wieku "żniwnym"

Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

kto jeszcze nie śpi włączcie sobie Polsat, fajny film leci

To był ten film dla dorosłych? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v