Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

Widzicie nie trzeba być magistrem, żeby być człowiekiem interesu tak jak Gienek po 8 klasach podstawówki :D

a kawalerka z Podlasia pewnie już zblokowała drogę prowadzącą do Laszek :)

Opublikowano
51 minut temu, zetorki12 napisał:

Ale nie tworzę .

Na oglądalność to trzeba by w skrajność . Porządne świniobicie , a najlepiej obieranie cielaka ze skóry . Po zabiciu oczywiście . Kłótnie sąsiedzkie , zabieranie dzieci od patologii ... To ludzi jara . Najważniejsze żeby dało się potępić innych stawiając siebie na piedestale .

A gdyby tak.. uciekającego cielaka na rowerze obdzierał że skóry rzeźnik w stroju baletnicy jadący na monocyklu ? 🤔

Opublikowano
10 minut temu, aro1975 napisał:

a kawalerka z Podlasia pewnie już zblokowała drogę prowadzącą do Laszek :)

To samo pomyślałem xD

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik7343 napisał:

A gdyby tak.. uciekającego cielaka na rowerze obdzierał że skóry rzeźnik w stroju baletnicy jadący na monocyklu ? 🤔

To by zainteresowało na pewno ale obrońców praw zwierząt , ekologów i prokurature :ph34r:

Opublikowano

Dziś oglądałem trzy odcinki i powiem że się rozczarowałem takie to wszystko denne szkoda czasu by to oglądać

Opublikowano
3 minuty temu, staszek131415 napisał:

Dziś oglądałem trzy odcinki i powiem że się rozczarowałem takie to wszystko denne szkoda czasu by to oglądać

rzeczywiście mądre. Zmarnować 3 godziny na to żeby stwierdzić, że nie warto marnować trzech godzin, 

Opublikowano
5 minut temu, staszek131415 napisał:

Żeby dzień zleciał to nawet takie "denne" seriale chce się oglądać

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

rzeczywiście mądre. Zmarnować 3 godziny na to żeby stwierdzić, że nie warto marnować trzech godzin, 

Lokalna patologia z programu Dżentelmeni i wieśniacy widać że niski budżet na to mają gdzie się tacy uchowali do dzisiejszyh czasów 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, staszek131415 napisał:

gdzie się tacy uchowali do dzisiejszyh czasów

przecież masz podane miejscowości. :) Pojedź tam to zrozumiesz, że niewiele jest udawane w tym "serialu"

Opublikowano

Aż strach tam jechać toż to jeszcze dziki kraj wolę sobie cyrk w telewizji obejrzeć

Opublikowano
6 minut temu, staszek131415 napisał:

Aż strach tam jechać toż to jeszcze dziki kraj wolę sobie cyrk w telewizji obejrzeć

20 minut temu, staszek131415 napisał:

taaa

incepcja...

Opublikowano

Ten pożar, słaby jakiś był.

Prasą później belował.

Gaśnicy też nie umiał użyć, w sumie to dużą miał.

Opublikowano (edytowane)

może i działa ale jak dalej było to wiochą zabita dechami tak i dalej pozostanie, mała skala mała kasa i równie małe możliwości inwestycyjne a w zasadzie ich brak w porównaniu z kołchoźnikami , do postępu ,technologii i nowoczesności jak było daleko tak i jest

3 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

Nieeee, Odpoczywam 😄 I pozwalam robić u niego tak jak on chce 😂

jak to emilki kuzyn powiedział ? chcesz mieć zrobione dobrze ? zrób to sam 

@Thomas2135 jaka tam prawda tez nie wiadomo bo pare różnych rzeczy wujcio google podrzuca po wpisaniu imienia i nazwiska

choć przynajmniej kolejny wyjątek potwierdzający regułę że studia nic nie dają 

3 godziny temu, staszek131415 napisał:

wolę sobie cyrk w telewizji obejrzeć

wchodze na AF i wcale nie musze cyrku oglądać by śmiać sie do rozpuku

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 minut temu, rogaliq napisał:

może i działa ale jak dalej było to wiochą zabita dechami tak i dalej pozostanie, mała skala mała kasa i równie małe możliwości inwestycyjne a w zasadzie ich brak w porównaniu z kołchoźnikami , do postępu ,technologii i nowoczesności jak było daleko tak i jest

Ale o co Ci chodzi? Za cholerę nie rozumiem. Żyje gdzie żyje, ma z tego pieniądze to w czym widzisz problem? 

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, rogaliq napisał:

Czyli ty z tych od fynda, kasa kasa kasa... mały z pasją, sercem do pracy gospodarz to do odstrzału... mimo, że np dobrostanem zwierząt przebija kołchoźnika... szkoda takich ludzi jak ty...

Edytowane przez mszk8
literówka
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, mszk8 napisał:

Czyli ty z tych od fynda, kasa kasa kasa... mały z pasją, sercem do pracy gospodarz to do odstrzału... mimo, że np dobrostanem zwierząt przebija kołchoźnika... szkoda takich ludzi jak ty...

ja z byłych małorolnych bez perspektyw, obecnie etatowiec na wsi,

a co do opinii że mały do odstrzału to i tak ta inicjatywa wyszła od kołchoźników bo przez małorolnych nie mogą się bogacić z reszta trzeba się trzymać tego co mi wpoili bambry 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v