Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Bartek933 napisał:

Rysiek przez dłuższy okres będzie miał moderowane posty, tzn. moderator będzie je musiał zatwierdzać. Tyle w temacie

Byłem kiedyś obecny na forum sadowniczym. Od takich akcji  banowania, blokowania, usuwania  postów w 3 -5 miesięcy padło. Rozwijało się latami. Teraz trafi jeden wpis na dzień, a w sezonie prac 1 na 3-4dni.

To tak jak mrowisko - na jego sukces  i wielkość pracują tysiące robotnic wiele lat.  Najedź go kołem traktora, zaburzysz panującą strukturę, warunki  - w kilka miesięcy zginie. To zaobserwowane akurat bo kolega rozjechał mi takie pieczołowicie chronione mrowisko. Została dziura w ziemi.

A w temacie - żonę już znalazłem z czego się cieszę bardzo, ale poobserwuję jak inni szukają👍

Opublikowano

Kilka odcinków temu Gienio  koledze kobietę znalazł a w tym już mówi o niej żona? To był wtedy jakiś przyspieszony kurs swatania?

Opublikowano
35 minut temu, zetorki12 napisał:

Sporo tam się osiedla ze wschodu u Ciebie . 🤔

paru w kazdej wsi sie spotka, najwiecej to jest gorali, nasi wyemigrowali do miasta i na zachod i sprzedaja domy lub buduja nowe,spora liczba to re-emigranci z krakowa ,co na stare lata wrocili na wies

35 minut temu, pedro2 napisał:

20:00 z przyzwyczajenia odpalam fokus, na pasku starożytni kosmici, a tu Gieniek 😨 aż żem się przeżegnał 😋 

@jacusa co Ci nie pasuje na Podlasiu?

a ja uwierzylem programowi.. co mi ma nie pasowac w miejscu w ktorym nigdy nie bylem ??? gdyby nie wy, to bysmy mleka i sera nie mieli..mialem kiedys problemy z jednym takim z moniek rodem,ale juz doszlismy do porozumienia.

kurna-ponad  13 lat na af😛, gdzies po swietach 06 pierwszy raz tu zagladnolem, nie bylo nawet po co rejestrowac konta, a moglem miec konto ze swoim imieniem pare dni inny jacek mnie ubiegl😌

Opublikowano

Kiedyś , naprawdę przypadkiem natknąłem się na Twoje wczesne wpisy . Bardzo miły i nieśmiały tam byłeś . Nie mówię że teraz nie , ale jednak zupełnie inny styl .

Opublikowano
6 minut temu, Thomas2135 napisał:

Kilka odcinków temu Gienio  koledze kobietę znalazł a w tym już mówi o niej żona? To był wtedy jakiś przyspieszony kurs swatania?

bo skoro Gienek znalazł to i Gienek musiał połączyć  węzłem małżeńskim

Opublikowano
13 minut temu, zetorki12 napisał:

Kiedyś , naprawdę przypadkiem natknąłem się na Twoje wczesne wpisy . Bardzo miły i nieśmiały tam byłeś . Nie mówię że teraz nie , ale jednak zupełnie inny styl .

e, to na pewno nie bylem ja, mily-to  w zyciu nie byle, niesmialy to moze w dziecinstwie......

o tempora,o mores-z polskiego na nasze tlumaczac-jakie czasy takie obyczaje, zanim internet trafil pod szczechy to kultura byla troche inna.

to ani serial ani dokument- fachowo to nazywa mockument- czyli znowu tlumaczac -czesciowa sciema,troche zycia troche ustawki....

https://pl.wikipedia.org/wiki/Mockument

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bartek933 napisał:

Rysiek przez dłuższy okres będzie miał moderowane posty, tzn. moderator będzie je musiał zatwierdzać. Tyle w temacie

Oj Bartuś Bartuś 😊

1 godzinę temu, Bartek933 napisał:

Nie ja o tym zadecydowałem. Napisałem tylko żebyście wiedzieli o co chodzi w tej sytuacji. Więc pretensje nie do mnie.

Się nie tłumacz ;) od kiedy ty dostałeś "menderatora" to na forum robi się jak za czasów "milicji obywatelskiej" 

• Sad 1
Opublikowano

Ot ciekawostka, skądś kojarzę tych z haciek co na rzepak nie mieli i nie mogłem dojść skąd te twarze znajome... A tu koleżanka pisze, że oglądała odcinek i czy pamiętam jak na ślubie świadkowaliśmy u siostry tego mlodego... Świat jest mały 🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Byłem kiedyś obecny na forum sadowniczym. Od takich akcji  banowania, blokowania, usuwania  postów w 3 -5 miesięcy padło. Rozwijało się latami. Teraz trafi jeden wpis na dzień, a w sezonie prac 1 na 3-4dni.

To tak jak mrowisko - na jego sukces  i wielkość pracują tysiące robotnic wiele lat.  Najedź go kołem traktora, zaburzysz panującą strukturę, warunki  - w kilka miesięcy zginie. To zaobserwowane akurat bo kolega rozjechał mi takie pieczołowicie chronione mrowisko. Została dziura w ziemi.

A w temacie - żonę już znalazłem z czego się cieszę bardzo, ale poobserwuję jak inni szukają👍

Nie ma co się przejmować, nie to forum to inne. ;) kasa z reklam się skończy przez tę inwigilację, to i forum padnie. Na arenie krajowej to jest chyba największe forum, a więc kasa z tego też nie mała, jak dalej za byle gó.. będą punkty/bany itd, to kasa się skończy, przez brak wyświetleń. Kapitalizm drodzy Państwo, kapitalizm....

Opublikowano (edytowane)
Dnia 27.12.2019 o 08:57, Thomas2135 napisał:

Ale czad 😎

Nie wiedziałem, że jest taki program 😮

Nie znam tej babki ale coś mi się wydaje, że wiem od kogo dostała ptasznika...chyba, że to zbieg okoliczności 🤔

Trochę mnie tylko nie było a tu takie rzeczy się dzieją 🙁

Żarcik komuś nie leży...ban

Trochę nie w temacie...ban

Post pod postem...ban

ale jak jeden z drugim po chamsku bluzgają na siebie i innych robiąc rozpierduchę pod każdym tematem to zero reakcji...

Oj "źle się dzieje w państwie duńskim"...

Zastanówcie się co czynicie !!!

UWOLNIĆ RYŚKA ✌

20191226_130239.jpg

Edytowane przez extrabyk
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 8
Opublikowano

komuniści mogą pisać i nikt ich nic nie robi 😐, a patriotów się ściga . kuźwa dokąd zmierza ten świat

CCCP napisał:

Coo ? Ten Bartek został moderatorem ?? No to tak, ja zawsze z nim dobrze żyłem ,bardzo go lubiłem bo mądry chłopak był :-D

Opublikowano
4 godziny temu, extrabyk napisał:

Ale czad 😎

Nie wiedziałem, że jest taki program 😮

Nie znam tej babki ale coś mi się wydaje, że wiem od kogo dostała ptasznika...chyba, że to zbieg okoliczności 🤔

Trochę mnie tylko nie było a tu takie rzeczy się dzieją 🙁

Żarcik komuś nie leży...ban

Trochę nie w temacie...ban

Post pod postem...ban

ale jak jeden z drugim po chamsku bluzgają na siebie i innych robiąc rozpierduchę pod każdym tematem to zero reakcji...

Oj "źle się dzieje w państwie duńskim"...

Zastanówcie się co czynicie !!!

UWOLNIĆ RYŚKA ✌

20191226_130239.jpg

No Abdul tylko Ciebie brakowało w tym temacie ze swoim subiektywnym zdaniem ma temat wschodniego podlasia. Cieszę się, że dołączyłeś. 😁

Opublikowano
25 minut temu, Thomas2135 napisał:

No Abdul tylko Ciebie brakowało w tym temacie

kurde, śmiechem, żartem, ale na jakimś jarmarku bożonarodzeniowym to pierwszego by go przetrzepali czy bomby jakiej nie wnosi

@extrabyku poprawiłeś mi humor z rana jak nikt👍

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v