Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, slawek74 napisał:

kolegę ze swatał to i w programie by za Manowską podołał

może te chłopy przez nią nie potrafią sie na kandytatkach skupić i chcieli by ją tam gdzieś za kulisami ...:ph34r:

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, rogaliq napisał:

może te chłopy przez nią nie potrafią sie na kandytatkach skupić i chcieli by ją tam gdzieś za kulisami ...:ph34r:

Pewnie tak 😊 

Opublikowano
13 minut temu, bergman31 napisał:

Może Go ze swatać z Emilką? 

gieńka syn blisko ma bo z dyche na wprost i dużo ha a ja to ponad pisiont km i biedny dziad, u mnie nie ma gdzie kóz trzymać ani tych mięsnych bydlaków chować ,z resztą wszyscy w koło mówią że to rolnictwo nie dla mnie i rację mają , miastowy jak ja to jej nie potrzebny

z reszta chyba każdy zna z poprzednich odcinków jej opinię o samcach 

22 minuty temu, slawek74 napisał:

rogaliq a tobie to chyba jedno w głowie😃

bo to zarażliwe od @bratrolnika

ale jak to w chorobie biegunowej , z czasem przejdzie 

Opublikowano

Mój imiennik jednak psuje dobre imię. Człowiek dzwoni, że przyjedzie a na miejscu cielaka nie ma. Już poszedł. @soltys48 wkurzyłbyś się pewnie?

Opublikowano
31 minut temu, rogaliq napisał:

gieńka syn blisko ma bo z dyche na wprost i dużo ha a ja to ponad pisiont km i biedny dziad, u mnie nie ma gdzie kóz trzymać ani tych mięsnych bydlaków chować ,z resztą wszyscy w koło mówią że to rolnictwo nie dla mnie i rację mają , miastowy jak ja to jej nie potrzebny

z reszta chyba każdy zna z poprzednich odcinków jej opinię o samcach.

Ja do Emili mam ponad 500km. Takie życie jak Ona ma, to mi by odpowiadało.

Taką ma opinię o samcach, bo jeszcze nie spotkała Tego właściwego.

Opublikowano
8 godzin temu, rogaliq napisał:

i jak tam ? sprawa znęcania sie nad zwierzętami poszła już gdzieś wyżej ? dokładniejsze dane osobowe już są dostępne po tym odcinku

🤫

Opublikowano

Pewnie nie, ale błogosławieństwo sołtysa by dostał. 😂

Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał:

bracie rolnika-jesli jestes bojownikiem wujka joe to powinienes wiedziec ze powaga zabija powoli, z ta wymiana mozgow to zart-nawet amerykanscy lekarze tego nie robiaB|.

niby nie jestem

po prostu ironii tam nie wyłapałem, takie życie, nie było tematu, pozdrawiam

Opublikowano
12 godzin temu, Paulina1985 napisał:

jezusie...odchów na...wodzie 🤣  na cielakach kazde zebro można policzyć 🙄🙄🙄🙄🙄

Skąd te wnioski Ty już cielakom oprócz mleka nic nie dajesz? A żebra to na hf ie widać nawet jak tonę waży

15 godzin temu, bratrolnika napisał:

Kilkanaście lat temu największy gospodarz w wiosce pojechał do sanatorium, i zapoznał tam jakąś panią, gdy w domu czekała na niego żona. Wrócił, wyszło wszystko na jaw, i synowie go wygnali dosłownie tak jak stał, zostawił wszystko. A żeby było ciekawiej po pewnym czasie tamta pani kopnęła go w tyłek, i teraz chłop cieciuje za marne grosze i jeździ rowerem...

Jak go wygnali to pewnie był parobek a nie gospodarz🤔

Opublikowano
26 minut temu, staszek131415 napisał:

Skąd te wnioski Ty już cielakom oprócz mleka nic nie dajesz? A żebra to na hf ie widać nawet jak tonę waży

taaaa...i wklęśnięte brzuchy też powinny mieć🤣 u mnie tez się rodzą czyste hfy tylko czerwone, zaden tak zle nie wygląda jak tamte. 

po drugie w tej ciemnicy co tam mozna hodować? i wyganiają na samą wodę???  ze smoczka??? to nie era kamienia łupanego. Nie potrafią postawić gluopiego poidla i wody doprowadzic? byk też wodę dostaje w wiadrze kiedy im sie przypomni, pewnie temu taki "smutny"...popierajmy pseudo hodowców i pseudogospodarzy 👍

Aaaa i cielaka wsadził do kojca z resztą ekipy, koryto puste...

Opublikowano
3 godziny temu, Paulina1985 napisał:

popierajmy pseudo hodowców i pseudogospodarzy 👍

wiesz ile gospodarstw trzeba byłoby zlikwidowac by to o czym  mówisz wytępić? u nas też było pseudo , opasom i jałówkom na głębokiej ściółce kiedyś wode wiadrami nosiliśmy, qq też w kastry blaszane i koryta się wrzucało ,trzoda chlewna też poideł nie miała i 2-3 razy dziennie wiadro wody ze studni po żarciu dostawały tuczniki w koryto

całe szczęście że już tego nie ma bo w tej skali nie zarabiało nawet na możliwośc polepszenia swego dobrostanu 

Opublikowano
Dnia 8.12.2019 o 20:44, zetorki12 napisał:

A to zgapiłem .

Yyy..? Polonista? 🤔 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v