Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Wpiszta se chłopy ten nick w Google z dopiskiem instagram i samo wam wyskoczy ;)

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Co jak co ale ja że z natury jestem dość emocjonalny to aż się wzruszyłem że jednak niektórym udało się :ph34r:

ciekawe na jak długo ? mało to w poprzednich edycjach ludzi było razem w odc finałowym a potem sie rozeszli?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Mi to Najbardziej szkoda było Adriana jak się go zapytali czy przez moment czuł cos do Agaty 😂 no chłopaczyna tak sięgał głęboko do swojej głowy żeby z tego wybrnąć a wiedział ze Ilonka patrzy 😂

• Like 4
Opublikowano

ten program zdjęty bedzie jak sie okaże że związki homo (choćby to były tylko lesbijskie) będą sie przez niego tworzyć 

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Niewiem czy ja jestem inny ale związki partnerskie kobiet mi nie przeszkadzają, co innego pedalarze😡😝

Mam tak samo 😁😁

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

Niewiem czy ja jestem inny ale związki partnerskie kobiet mi nie przeszkadzają, co innego pedalarze😡😝

Jakbyś zobaczył na własne oczy to by ci odeszło 🤔 traumatyczny widok. 

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

Bo to historyczne ma pochodzenie. Były Amazonki z Lesbos i uczyli o tym w szkole, ale o ciotach z Pedalos nikt nie słyszał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v