Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

W opowieściach zapomniałeś dodać...

Weź się przejedź pod jakąś imprezkę coweekendową a się przekonasz co teraz nastolatkowie robią nocami.

Opublikowano
22 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

może kiedyś
teraz to 16-17 lat a już chleją, ćpają i ruchają

Mówimy o patusach czy normalnej młodzieży???

20 minut temu, damianzbr napisał:

Weź się przejedź pod jakąś imprezkę coweekendową a się przekonasz co teraz nastolatkowie robią nocami.

Jak wyżej

Opublikowano (edytowane)

2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

może kiedyś
teraz to 16-17 lat a już chleją, ćpają i ruchają

A kiedyś było lepiej? Popytajcie dziadków i rodziców. Znam przypadki i to nawet z rodziny, że ktoś musiał brać ślub w wieku 17 lat, bo dziecko w drodze. 

Edytowane przez bergman31
  • Like 2
Opublikowano
44 minuty temu, zetorki12 napisał:

Wyobraźni trzeba .

albo leginsow 

36 minut temu, jacu napisał:

lepiej niech tu więcej kobiet pisze w tym temacie a nie tylko jedna i reszta chłopy

jak w wiosce smerfów 

Przed chwilą, bratrolnika napisał:

W opowieściach zapomniałeś dodać...

opowieści nie wzieły się z nikąd tylko z obserwacji opowiadających 

58 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Jak by wiatr miał odsłonić to czego nie widać na plaży to by musiał całkiem rozebrać 🤣

jest taki program "goło i wesoło" że znienacka kobiety rozbierają na ulicy / miejscach publicznych i nagrywają reakcje niczego nieświadomych ludzi

1 godzinę temu, Paulina1985 napisał:

Ja bym nie wystąpiła w takim programie po pierwsze

a po drugie to i tak już tobie za późno 

...no i czas "odobserwować"...

i tak po wigilijnym odcinku ten burdel idzie do zamknięcia

1 godzinę temu, jacu napisał:

tu majtek brak

lub tak trójkącik "ogolony" i "muszelka" zaszyta photoshopem

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Na plaży problemu niema

albo jak nad studzienką wentylacyjną Marilyn Monroe

Widzieliscie kiedyś kobietę bez majtek???? chyba nie

a rozebrała się tu kiedyś jakaś ???? chyba nie

2 godziny temu, Sean napisał:

Nie wszystkie kobiety zasługują by iść za nimi w ogień.

w ogień to może nie  ale wystarczyłoby do łóżka 

2 godziny temu, Sean napisał:

Możesz uchylić rąbka tajemnicy?

może materacem był :D

i jak by przy mnie była taka sytuacja to gościu by miał ryj obity

ciekawe z jakim skutkiem by sie zrewanżował

też co drugie słowo lecą k**wy

to polecam 359b81dc4784915beb728fd5bcc6 bo jak tylko te k**wy to wychodzi na to że masz bardzo ubogie słownictwo

3 godziny temu, Sean napisał:

jak ją bzykniesz, nie chce się dobrowolnie odczepić

czy raczej jak "zalejesz forme"?

Opublikowano
6 godzin temu, rogaliq napisał:

jest taki program "goło i wesoło" że znienacka kobiety rozbierają na ulicy / miejscach publicznych i nagrywają reakcje niczego nieświadomych ludzi

Ostatnio przez przypadek trafiłem inny program "naga miłość" czy jakoś tak, ludzie poznają się "od dołu"- dosłownie.  Tylko na jakim kanale to leci... Zoom tv chyba. Przeważnie grubo po północy że względu na ograniczenia wiekowe. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

To że ktoś opowiada co to nie on i ile to nie razy nie oznacza że nie ściemnia, też parę lat temu byłem młodziak, i pamiętam jak było. Krowa która dużo ryczy mało mleka daje

znam takiego, co się tu chwalił, że żona skarży się co by za często kijka moczyl ;)

on gdzieś tam z okolic Sochaczewa to możliwe, że też znasz :) :) :)

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Ostatnio przez przypadek trafiłem inny program "naga miłość" czy jakoś tak, ludzie poznają się "od dołu"- dosłownie.  Tylko na jakim kanale to leci... Zoom tv chyba. Przeważnie grubo po północy że względu na ograniczenia wiekowe. 

Wszyscy tak mówią. :D Ale nie martw się, co pooglądasz to twoje, ;) bo co ci innego zostało. :P

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

znam takiego, co się tu chwalił, że żona skarży się co by za często kijka moczyl ;)

on gdzieś tam z okolic Sochaczewa to możliwe, że też znasz :):):)

Wiesz, może miał na myśli wędkę i łowienie ryb.   :P   :D

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Hihi... Jakby on jeden w całej Polsce. :P

Opublikowano

No nie mów że ty swojego patyczka tak meczysz.... 😁😁😁😁

Opublikowano
Sean napisał:

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Wiesz, może miał na myśli wędkę i łowienie ryb.   :P   :D

nie, to akurat taki sam typ jak ja. nigdy w życiu nie był na rybach.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v