Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Też tak uważam, że chorobliwa zazdrość może zniszczyć najlepszy związek.  A tak niestety dzisiaj jest, wystarczy popatrzeć gdzieś na zabawach, wszyscy się ze sobą bawią, a ta czy inna pani siedzi, bo mąż zazdrosny, a sam z nią tańczyć nie chce .   :P I awantura gotowa.   :D  Dla mnie to co najmniej śmieszne.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

A niech sobie tańczy ,gorzej jak się ten tancerz zapędzi w tych tańcach :).

2 godziny temu, damianzbr napisał:

Ale po co intercyza?? Po co przepisywać przed ślubem. Wystarczy wziąć sobie kredytu ze 2 mln i nie potrzeba żadnej intercyzy.

Muszę to zapamiętać :D.

Opublikowano
20 godzin temu, Sean napisał:

mf362

Nie chciałbyś mieć  takich relacji jak co poniektórzy mają z teściami.    :P   Szybko zmieniłbyś zdanie.   :D

Najlepiej mieszkac nie z tesciem a tylko w nd na obiadek z córką(żoną )odwiedzic ;D

Bo teściowa to takie powiedzenie ze kończy się razem z plackiem weselnym heh 😛

Opublikowano (edytowane)

@Bananek dobrze prawisz. Ja już dawno stwierdziłam, że relacje tesciowa-synowa są zawsze gorsze niż teściowa-zięć, w sumie malo znam takich co na tesciowe narzekają, zwykle na nadopiekunczość 😅 Za to mało dziewczyn, które lubią swoje teściowe :) Pewnie teściowe nie chcą oddać synków 😅 za to nowego synka-zięcia przyjmują z miłą chęcią 😅 te baby 😂

Edytowane przez Gość
pfffffffff :-P
Opublikowano (edytowane)

Nie no teściowa - synowa to jest zazwyczaj horror.   :P    Spuścisz je z oka to gotowe są się za***ać.   :D

image.png

52 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

jeśli ta 'teściowa' była w stanie wychować Twoją przyszła żonę na dobrą kobietę to sama raczej też nie będzie jakąś francą

Haahaa, kiedy spadłeś z księżyca?    :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
Paulina1985 napisał:

(...) nowego synka-zięcia przyjmują z miłą chęcią 😅 te baby 😂

moze licza, ze stare porzekadlo: "dobry ziec zone raz, tesciowa- piec" bedzie mialo odbicie w rzeczywistosci ;)

swoja droga na przestrzeni lat mozna zauwazyc, ze z tej najlepszej (w swoim mniemaniu) synowej wyrasta upiorna tesciowa. zamiast zmienic podejscie, bo wie jak to jest jak tesciowa uprzykrza zycie- robi kropka w krppke to samo. uorzykrza zycie swojej synowej. kobiety nie zmienisz... mozesz zmienic kobiete, ale to nic nie zmieni... jak to mowil Poniedzielski.

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem teściowej,więc nic nie powiem,ale słyszałem ze niektórzy nie uważają dzieci córki tylko syna bo córki to już nie swoje inne nazwisko.Nie spotkałem się z tym ale słyszałem.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Sean napisał:

znam takich co tak zrobili i dzisiaj nie mają nic, chytry dwa razy traci.

nawet wiem o kim myslisz ale o dziwo była to kobieta i dokumenty troche inne

4 godziny temu, Sean napisał:

a ta czy inna pani siedzi, bo mąż zazdrosny, a sam z nią tańczyć nie chce

jak chłop nie umie/nie chce tańczyć to nie tańczy , ja też na weselu siostry ciotecznej półtora roku temu nie tańczyłem i przesiedziałem ,z reszta co godzine jezdziliśmy pare km do domu i spowrotem bo krowa wtedy zaczeła sie cielić 

6 godzin temu, Sean napisał:

Dzisiaj choć przykre, ale niestety tylko intercyza, za dużo "kochania dla kasy." Cwaniary znalazły sobie przepis na szybkie dorobienie się.

chyba w wielu przypadkach program o którym mówimy wychodzi z takiego założenia

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

1. Nie wiesz o kim myślę, bo to sytuacja z mojej okolicy  :)

2. To że chłop nie umie tańczyć, to nie umie, tylko dlaczego zazdrosny i żonie nie pozwala tańczyć z obcym i żona też siedzi przez takiego palanta?     xD

3. Program jak program, dla oglądalności, ale tak jest teraz i w życiu że kochają za kasę czy dla kasy.     :)

2 godziny temu, Wiesi0 napisał:

Ja nigdy nie miałem teściowej,więc nic nie powiem,ale słyszałem ze niektórzy nie uważają dzieci córki tylko syna bo córki to już nie swoje inne nazwisko.Nie spotkałem się z tym ale słyszałem.

A ja nie miałem nigdy teścia, więc na mojego teścia złego słowa nie powiem.  A szkoda, bo byśmy pochlali.   :P   

Edytowane przez Sean
Opublikowano
Wiesi0 napisał:

Wnuki to wnuki. Z mych obserwacji wynika, że dziadki szaleją niezależnie czy po mieczu, czy po kądzieli. Może i bym chciał, by gospodarstwo zostało przy nazwisku, ale nie robiłbym tragedii gdyby np. syn córki to dalej pociągnął. Chociaż na razie to rozważenia czysto teoretyczne.

Opublikowano
3 godziny temu, Wiesi0 napisał:

No gdzie... Raczej na odwrót.

Dzieci córki to tak: mamusia - córusia - i nasz dzieciaczek

A dzieci syna tak: mamusia - synowa - i dziecko synowej i chyba syna ale kto wie...

Uu mnie jest / było zupełnie na odwrót niż mówicie.

Moja mama z żoną są w jednej drużynie przeciw mnie, nie podskoczę im, może to dziwnie zabrzmiało ,,przeciw mnie,, ale pisze w tym sensie że są jakby ,,koleżaneczkami,, . Znowu z teściem sztamę trzymałem, bardzo dobre relacje miałem (nie miał syna może dlatego) a teściowa tako ale też nie narzekam.

Więc stereotypy u mnie nie sprawdzają się w ogóle.

Ale np. mam kolegę który w oczach swojej mamusi jest dzieciaczkiem 5 letnim, do tego ta jego mamusia to typ osy. Nie ma chłopak jeszcze żony, ale już współczuje przyszłej wybrance.

8 godzin temu, bratrolnika napisał:

Ja??? Nigdy w życiu, żonę mam taka że pilnować nie muszę, tak samo i ona mnie.

A nawet jeśli byłoby tak jak piszesz-to życie zaczynaliśmy od zera, mieliśmy tyle co działkę 1000m2 od moich rodziców i pieniądze z wesela, na całą resztę zarobiliśmy sami, wszystko co mamy zawdzięczamy tylko sobie

Nigdy nie mów nigdy..

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, damianzbr napisał:

A dzieci syna tak: mamusia - synowa - i dziecko synowej i chyba syna ale kto wie...

Jak ktoś ma silne geny to będzie widać,znam takich białołebców i tam dziewczyna z murzynem takim afrykańskim miała dziecko to mały Mulat miał białe włosy.I cała rodzina białe włosy ma a też chłopy jak i kobiety rozmaite byli i zawsze białe włosy dzieci mieli.

Zresztą małe dzieci kila krotnie się zmieniają ale widać czy to twoje.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

@Bananek tak apropo złomu na popieuszki to wczoraj pierwszy raz na własne oczy widziałem tam  niedoszłego kandydata na prezydenta ze świtą 

od razu poszedł na dział części samochodowych , pewnie też mu sie ta blondyna na kasie spodobała

@Roman4321

jak hrabina Potulicka , zamiast moim przodkom przepisać to wolała na klechy 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
20 godzin temu, bratrolnika napisał:

A nawet jeśli byłoby tak jak piszesz-to życie zaczynaliśmy od zera, mieliśmy tyle co działkę 1000m2 od moich rodziców i pieniądze z wesela, na całą resztę zarobiliśmy sami, wszystko co mamy zawdzięczamy tylko sobie

ale z tego co pisałeś  kiedyś wynika że tylko ty pracowałeś na utrzymanie rodziny także większość to tak jakby twoja zasługa , chyba że przed ciążą twoja żona też pracowała

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v