Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie porównuj krowy do opasa ;) krowie dasz byle co to mleko utnie i gówno masz a opasowi dasz byle co to sie naźre tylko przyrost bedzie troche mniejszy, choć to też zależy od rasy bo np. angus nawet zepsutą słomę zeźre i bedzie zadowolony

a co do zwijek ... nie masz ciągnika ? na złom tak często jezdzisz że z pracownikami już pewnie jesteś na "ty" a ciężko poszukać kawałem stali i ustawać widły ba tył ?

Opublikowano (edytowane)

Diana pojechała w świat i tyle ją widzieli. 

Cholerna zmiana czasu. O 9 już spałem jak osioł i teraz o 4 nie mogę spać to sobie oglądam rolnik szuka. 

Jakieś damie zrobić cappuccino ?

Ale wpadka Seweryn porodu krowy nie umie odebrać. Marlena niezłego rolnika będziesz miała. No ja rozumiem że dzwonił po pomoc ale założyć linki zobaczyć czy cielak idzie prawidłowo a on nie wie co robić. 

TVP musi  trochę sprawdzać takich pseudo rolników chyba że Seweryn tylko pole obrabia. 

Edytowane przez leszek1000
Opublikowano (edytowane)

Ale ta diana nie warta zachodu,mówię wam jak doświadczony mąż,ma charakter osy,będzie robić z igły widły i całe życie będzie ten ktoś pod pantoflem.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nooo tak, a to przecież facet ma miec władzę i kobitę u stóp 😅  

Sewerynek jak jedli te pierogi pokazał swoją prawdziwą twarz 😁 i Diana by miała z nim prze...kichane , psychicznie by ją zamęczył. Mam wrazenie, że jakby nie bylo kamer to Marlenkę by tam zmiażdżył słowami i nie wiadomo czym więcej...

Opublikowano

Ja sądzę że w związku trzeba dochodzić do porozumienia a nie jak jedna strona rządzi. U mnie brat mam żonę . O dziwo brat za dużo nie ma do powiedzenia jak chce gdzieś jechać to jedzie i nikogo nie słucha. 

A Marlenie to stópki można masować. 

Wiesi może masz rację. Baranek ale widziałem jak zobaczył poród krowy to nie wiedział co robić. 

dziewczynom kazał gnój wyrzucać a sam pewnie tego nie robi. Taki maczo z niego że każda by go chciała .

Marlenę to powinien na rękach nosić widać że delikatna z niej dziewczyna. 

Opublikowano

Delikatna, bo to jeszcze dziecko...🤷‍♀️ Leszku czyżbys się zauroczył??? 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ona juz pewnie dawno wolna to wal jak w dym :)

Opublikowano

Na pewno zajęta  .Po prostu widziałem jak jej ręce zaczęły latać a Seweryn zamiast ją przytulić żeby poczuła się bezpieczna co tam nie wiedział co robić chyba w pampersa narobił. Tak stracił rodziców pytanie kto przy tych zwierzętach robi. 

Matce mówiłem jak postawi oborę to wtedy zacznę szukać damy . A tak to bujam się na ławce sam jak palec. 

Marlena możesz na priv napisać to się zgadamy 🤣

Opublikowano
8 godzin temu, rogaliq napisał:

kiedy juz wróce do domu to dopiero głowa sie "uruchamia" ze zmartwieniami że ludzie na wsi jeszcze robią i mają lepszy hajs z tego niż ja z miasta a do tego czuja się lepiej ze swoją robotą niż ja 

bo nie masz co robić, jakbyś miał te właśnie 10 byków to byś nie miał czasu na umartwianie się

10 godzin temu, Paulina1985 napisał:

eeeeej, ja Jakuba od poczatku uwielbiałam 😋

i mi się widziało że on najporządniejszy, najuczciwszy z nich wszystkich

• Like 1
Opublikowano

hahaha, @bratrolnika , mój mąż od początku jak tylko Jakuba z prosiakiem na rękach zobaczył to od razu mowił, że bamber z niego 😅 łiiiii łiiiii😁  A mi się po prostu taki z zachowania wydał szczery i sympatyczny. Ale kto wie!? moze jeszcze zobaczymy jego mroczną stronę 👺 w koncu ideałów nie ma ;) ale jak siedzieli w tym sushi barze to scena jak z ckliwych romansideł 😂 i ja to lubię !!!!! 🥰 Dobra. do roboty.

Opublikowano
39 minut temu, leszek1000 napisał:

Ja sądzę że w związku trzeba dochodzić do porozumienia a nie jak jedna strona rządzi. U mnie brat mam żonę . O dziwo brat za dużo nie ma do powiedzenia jak chce gdzieś jechać to jedzie i nikogo nie słucha. 

Ja uważam ze powinien rządzić mezczyzna tylko mądrze i obie strony zadowolone.Kobiety jak by rządziły to by na wsi tylko kłótnie były,są zbyt wybuchowe,są za chytre na pieniądze i ze wszystkim się szczypią.A w gospodarstwie trzeba i wydawać a nie tylko ścisnąć i zbierać.

Opublikowano
14 minut temu, bratrolnika napisał:

bo nie masz co robić, jakbyś miał te właśnie 10 byków to byś nie miał czasu na umartwianie się

Gorzej jak by mu się zaczął cielić.

Opublikowano
3 godziny temu, leszek1000 napisał:

Po tym jak Marlena była przy cielaku Seweryn powinien ją przytulić bo widać że się zestresowała ale on sam latał jak katarynka 

patrząc po nim to jego powinien ktoś przytulić 🤣 mogli jeszcze kazać mu sprawdzić czy krowa sie wyczyściła 😂

• Haha 2
Opublikowano

Ja mam krowy i ani jednego byka bo zaraz wszystko sprzedaje,wole pensje co miesiąc niż czekać 2 lata i mrozić hajs bo na tym miejscu mogła by stać krowa.

Opublikowano
10 godzin temu, Paulina1985 napisał:

ciekawe czy naprawdę im sie uda z Anią czy zauroczenie minie.;) bardzo mocno im kibicuję, bo oboje wydają się być wartościowi 🥰🥰🥰🥰ojeju !!!!   jacy oni są słodcy !!!!!! 🥰🥰🥰🥰

Się wytatuowało babsko, że aż wstyd. Nie ma nic ohydniejszego niż malunek na starej pomarszczonej skórze. 😬

Opublikowano
2 minuty temu, Wiesi0 napisał:

Ja mam krowy i ani jednego byka bo zaraz wszystko sprzedaje,wole pensje co miesiąc niż czekać 2 lata i mrozić hajs bo na tym miejscu mogła by stać krowa.

wypłat z krów jest n codzienne opłaty a z opasów na inwestycje i spłaty kredytów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v