Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U nas tez notorycznie u gościa husteczki i nie tylko na łące cicho tam maja sie gzic :D

w takim wąwozie 

porządny kawaler to w domu dziewczyny zaspokaja a nie po lasach autach nie  komfortowo hah

każdy orze jak moze (rz)

Edytowane przez mf362
Opublikowano (edytowane)

A ta w domu zaspokoi,jak starzy się dowiedzą ze córeczka z rolnikiem się spotyka,wszyscy rodzice nastawieni się anty rolnikowo.

Rodzice przeważnie aby córeczka wyszła za człowieka nie zajmującego się rolnictwem.

Była taka sytuacja w rolnik szuka zony ze córka przyprowadziła kawalera do rodziców a pan rolnik i po znajomości.Był taki rudy i taka spokojna nie młoda dziewczyna,która tam poszła po kryjomu.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Damy radę???? TAK damy radę  !!!!! jeszcze tylko godzina  !!!!! 🍿🍿🍿🍿🍿

Opublikowano
52 minuty temu, mf362 napisał:

U nas tez notorycznie u gościa husteczki i nie tylko na łące cicho tam maja sie gzic :D

w takim wąwozie 

porządny kawaler to w domu dziewczyny zaspokaja a nie po lasach autach nie  komfortowo hah

każdy orze jak moze (rz)

Za każdym razem w sypialni, to się może szybko znudzić. Nie ma to jak od czasu do czasu spróbować w innym miejscu, np.: w lesie, nad rzeką, nad jeziorem, w stodole, w hotelu. Odradzam w miejscach odwiedzanych przez turystów, nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie ktoś i to z dziećmi.

Opublikowano

- Stary skad u ciebie to podbite oko?
- Zona uderzyla mnie kurczakiem...
- Jak to?!
- Normalnie, nachylila sie po kurczaka a ja, ja ciach od tylu, a ona odwrocila sie i mnie uderzyla!
- To Twoja zona nie lubi od tylu?
- Lubi! Ale nie w Tesco!

• Haha 6
Opublikowano
6 minut temu, bergman31 napisał:

Za każdym razem w sypialni, to się może szybko znudzić. Nie ma to jak od czasu do czasu spróbować w innym miejscu, np.: w lesie, nad rzeką, nad jeziorem, w stodole, w hotelu. Odradzam w miejscach odwiedzanych przez turystów, nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie ktoś i to z dziećmi.

taaa na plaży, na tratwie, na przyczepie 😂

Opublikowano
6 minut temu, Paulina1985 napisał:

Damy radę???? TAK damy radę  !!!!! jeszcze tylko godzina  !!!!! 🍿🍿🍿🍿🍿

"Tak damy radę, ch*j na to kładę, bo i tak damy radę razem. 😁

@bratrolnika Darek otwórz oczy. 

Opublikowano

Jak ja nie dam rady to mnie obudźcie 😂 zresztą jak się ominie odcinek to i tak poratujecie streszczeniem i recenzją 😅😅😅

Opublikowano
17 minut temu, Rolnik7343 napisał:

taaa na plaży, na tratwie, na przyczepie 😂

Plażę nad jeziorem, to ja mam przy drodze powiatowej, tuż obok świetlic. Do tego teren oświetlony i jeszcze ten monitoring. Tratwy to mi się nie opłaca budować na te kilkanaście minut. 

Z tą przyczepą to dobry pomysł, muszę kiedyś spróbować.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mf362 napisał:

w takim wąwozie 

każdy orze jak moze (rz)

w samochodzie to trza uważać żeby w pasy się nie zaplątać 😂

• Haha 2
Opublikowano
29 minut temu, bergman31 napisał:

nie opłaca budować na te kilkanaście minut. 

Się wygadałeś. 🤦‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

I co mały dalej nie śpi a Ty byś się zdrzemnął 😃

pewnie ojciec zasnął a dzieciak do mamy poszedł 

Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

w samochodzie to trza uważać żeby w pasy się nie zaplątać

trzeba pilnować by zawieszenie nie skrzypiało i maska nie była zakurzona

Przed chwilą, bergman31 napisał:

Z tą przyczepą to dobry pomysł, muszę kiedyś spróbować.

pomysł wyszedł od krone bo robili to na samozbierającej jak wynika ze spotu na YT , troche siana i jak w wigilię 

Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

na przyczepie 😂

zależy co na niej bo na gołej podłodze to kiepsko , mam słome w kostkach do sprzedania w sam raz na materac w wiadomym celu

Przed chwilą, bergman31 napisał:

Nie ma to jak od czasu do czasu spróbować w innym miejscu, np.: w lesie, nad rzeką, nad jeziorem,

i zamiast komórki jajowej to kleszcz sie zagnieździ 

Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

zresztą jak się ominie odcinek to i tak

za wiele nie stracisz

Opublikowano

Haaaa !!!! noooo bamber :) ale widać, że wie co robi, jest mądry i lubi to co robi, u rodziców na garnuszku nie mieszka 😅  ciekawe czy naprawdę im sie uda z Anią czy zauroczenie minie. Naprawdę są sobą zafascynowani, nie wiem czy mozna cos takiego wyrezyserowac ;) bardzo mocno im kibicuję, bo oboje wydają się być wartościowi 🥰🥰🥰🥰

ojeju !!!! jacy oni są słodcy !!!!!! 🥰🥰🥰🥰

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś ma dwa jelenie,dwie terenówki to u każdej oczy maślane,czują hajs ,są dwie dziewczyny z moich stron.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v