Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie jak żyć? Dostawałem miesięcznie 2x 500plus, a dziś tylko 500 plus. Muszę monitorować sprawę czy mnie nie chcą wycyckać z kasy😁 

Opublikowano

Niech się młodzi dorabiają.  Spłodzić a nie dożyć nim się odchowa to nie sztuka.  

Opublikowano (edytowane)

Kasy nie będzie słyszałem w radiu ze nawet Policji nie płacą za nadgodziny i mają strajkować chyba 11 listopada ,chyba worek z pieniędzmi się skończył,bo i za wapno też nie płacą.Krach po prostu.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, Wiesi0 napisał:

Kasy nie będzie słyszałem w radiu ze nawet Policji nie płacą za nadgodziny i mają strajkować chyba 11 listopada ,chyba worek z pieniędzmi się skończył,bo i za wapno też nie płacą.Krach po prostu.

Masz swój PIS i ten ich cały socjal to teraz ciiiiiiiii 😎

Opublikowano

Myślę ze zapłacą bo sama nazwa mówi Prawo i Sprawiedliwość tylko trzeba będzie poczekać, jak to w życiu kto pierwszy ten lepszy a ze mam ziemie na paru gminach i miałem wniosek z paru gmin a oni pomiędzy sobą wysyłają to trochę trwało, zresztą w gminie przy odbieraniu protokołu, widziałem ze jestem ostatni po podpisach sąsiadów na liście.

Opublikowano
2 godziny temu, Wiesi0 napisał:

Myślę ze zapłacą bo sama nazwa mówi Prawo i Sprawiedliwość 

Tekst miesiąca. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Prawo jako takie jest ale Sprawiedliwość to bym na to nie liczył. 

Opublikowano

A co ja bene narzekał,zobaczysz dadzą.Ja zawsze wszystko na końcu dostaje a pierwsi dostają zawsze tacy co mają parę ha i nie jest to już dla mnie dziwne.Zresztą tak gospodarze ze bez tego suszowego i dopłat bym sobie poradził.

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, Wiesi0 napisał:

A co ja bene narzekał,zobaczysz dadzą.Ja zawsze wszystko na końcu dostaje a pierwsi dostają zawsze tacy co mają parę ha i nie jest to już dla mnie dziwne.Zresztą tak gospodarze ze bez tego suszowego i dopłat bym sobie poradził.

Wiesiu nie ma co tłumaczyć, jak komuś smierdzi wladza Pis to niech nie biorą 500+,suszowego czy wapnowania. Kiedyś wypłacą. A jak ktoś ma sraczke to stoperan pomaga😝

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
Dnia 26.10.2019 o 08:30, GRZES1545 napisał:

Wiesiu nie ma co tłumaczyć, jak komuś smierdzi wladza Pis to niech nie biorą 500+,suszowego czy wapnowania. Kiedyś wypłacą. A jak ktoś ma sraczke to stoperan pomaga😝

A mogę też podatków nie płacić? Kiedyś tam zapłacę.

Opublikowano

Jeśli osobiście odbierzesz poród swojej żony i później też nie skorzystasz z pomocy opieki publicznej. Jeśli sam se stodołę ugasisz jeśli piorun trzaśnie, jeśli sam se będziesz szukał skradzionego ciągnika i tłuk się ze złodziejem, jeśli będziesz fruwał aby nie niszczyć naszych dróg, jeśli zamontujesz filtry na otworze gębowym wyłapujące dwutlenek węgla który wydalasz i zanieczyszczasz nasze środowisko to sobie nie płać.

Ale wtedy obawiam się może może lepiej będzie gdy się po prostu wyprowadzisz na księżyc, nie będziesz musiał nic płacić i nam nie będziesz już wadził.

Opublikowano

Chyba nie rozumiesz ekonomii i nie wiesz, że pieniądz dziś jest warty więcej niż jutro. Niemożliwością jest to, że np. dopłata do materiału siewnego jest wypłacana po 18 miesiącach (jeśli będzie wypłacona w styczniu 2020), ale co tam. Pewnie dostajesz 50 groszy za wpis na tym forum :P

Opublikowano

termin na stosowanie nawozów naturalnych przedłużony do 30 listopada ?

termin stosowania nawozów naturalnych przedłużony do 30.11?