Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a u nas wymyslili, ze wojewoda nie odda nazad gminie podpisanych, bo rodo. wola wyslac kazdemu osobiscie za 8zl/list. co przy ponad 1000 gospodarstwach daje dpsc pokazna sumke. no jak ma byc dobrze w tym kraju?

• Confused 1
Opublikowano

przypominam, ze ponad 1000 protokolow to tylko jedna gmina w wojewodztwie. chyba za duzy budzet maja. toc ja bym im to przywiozl osobiscie za pol ceny ;) i z przysiega, ze nie zajrze w papiery bo rodo :)

• Like 2
Opublikowano

Tam niema co źle wypełnić

A po drugie ma.2 zapasowe komplety to jak coś będzie do poprawki to podmienie kartkę i 👍🏻

Gorzej Ci co mają zwierzęta bo tam to już nie takoło rozliczyć by w 3 papierach się zgadzało.

A mój to jak świadectwo szkolne aby dane były.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Wniosek wypełniony i spakowany

Teraz do jutra czekać, 

Kurła jaki ten dzień długi będzie 🤒

Skąd masz wniosek ?

Kurła jaki ten dzień długi będzie 🤒

Na Twoim miejscu , to już dziś bym czekał pod ARiMR .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano (edytowane)

W poniedziałek w agencji byłem , to powiedzieli że nie ma i czekać do 3 .

Faktycznie że jest . A i tak pojadę może po niedzieli to i wypełnić pomogą .

Opublikowano
zetorki12 napisał:

W poniedziałek w agencji byłem , to powiedzieli że nie ma i czekać do 3 .

Faktycznie że jest . A i tak pojadę może po niedzieli to i wypełnić pomogą .

a co tu ponagac? nawet glupi ja wiem jak to wypelnic. co wiecej: wypelnilem na podstawie xero tego, co poszedl do wojewody, wydrukowalem i czekam na ten nieszczesny protokol z podpisem.

Opublikowano (edytowane)

Może i tak . Nie czytałem dokładnie co tam trzeba .

No jest też możliwe , że ja głupszy . :D

Opublikowano

na stronie wojewody stoi, ze protokoly niezwlocznie podpisujemy i odsylamy do rolnika. dzwonie wiec co sie dzieje, ze nikt nie dostal. babka mowi, ze sukcesywnie sa robione i odsylane, maja na to miesiac. pytam w takim razie gdzie jest moj, bo wyslany 2.09 wiec dzis akurat miesiac, a ona: ale to miesiac od dzisiaj. ktos potrafi wytlumaczyc czemu od dzisiaj? jakas magiczna data?

Opublikowano

Spokojnie

Minister mówił że kto ma oszacowane to dostanie każdy.

Jak się nie wyrobią to przedłużą przyjmowanie tak jak i w tamtym.

ja jestem spokojny, ale w tamtym roku mój wniosek był w pierwszej trójce, a tu taki zonk. Jak składalem w tamtym roku to mój był pierwszy, w którym nie trzeba było nic poprawiać. A w tym roku będą dziewczyny za mną tęsknić :D 

Opublikowano (edytowane)

Z podlaskiego ktoś ma protokół ? 

____________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
Opublikowano
przezuwaczka napisał:

Dobrze, że tej marnej tabelki z działkami nie ma. Zwierzaki też z protokołu tylko przepisać.

jesli zgadzaja sie protokol z irz to tak. ja do protokolu pisalem na pale. tu w gminie mowia, ze trzeba by z irz brac bo to dokladniejsze. choc jesli przekracza prog to w sumie po co dokladnosc.