Problem z wajchą od regulacji siłowej/pozycyjnej w c-4011
Sprawdź Problem z wajchą od regulacji siłowej/pozycyjnej w c-4011 na AgroTesty.pl
Ursus C-4011 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez dany1234
Witam wszystkich ,czy może ktos wie czy da sie dokupić do mf 3060 wybierak do biegów ten co idzie pod kabina zlewej strony przy wejściu do skrzyni chodzi mi o tą kulkie i kielich od waichi od biegów bo sie ta kulka wyrobiła i wyskakuje z tego kielicha zgóry dzieki
-
Przez lukaszolawa
Witam! Wszystkich. Piszę na tym forum 1 raz i chciałbym zasięgnąc porady. W swoim ursusie 4011 posiadam przód miękki 2 dni temu na prawiałem przekładnie kierowniczą aby zlikwidować luz - to sie akurat udało. Ale pozostał problem cięzko chodzącej kierownicy. Po oględzinach stwierdziłem że sypną się przód sworznie złapały luz - brak smaroania zrobiło swoje - i mam tu pytania:
1. czy ktoś robił sam kiedys ten przód i czy znalazł części
2. czy ktoś ma ksiązke ursusa 4011 i zrobił by zdjęcie strony z przodem miękkim
3. czy można sobie poradzic samemu z tymi sworzniami czy lepiej zdecydowac sie na regenerację (tu mam akurat wątpliwości)
To na razie tyle. dzieki za odpowiedź.
-
Przez jacektobolski
Jako, że mamy weekend, można się zrelaksować i obejrzeć program o kultowym polskim ciągniku URSUS C-360.
Oto link- http://dai.ly/x2banoi
Miłego oglądania- Jacek
-
Przez Damiano604
Witam, planuję pomalować mojego zetora w niekrótkim czasie, i wstawiam tutaj fotke którą znalazłem w necie pewną 4011 i chciałbym żeby mi ktoś powiedział jakie są nazwy kolorów na tej 40-dziestce. Z góry dzięki
-
Przez Damiano604
Witam, mam do sprzednia kilka zbędnych częsci od Zetora 6711, wersja bez kabiny ale z pewnościa pasują do 4011 lub C-360 itp...Podana cena dotyczy całośći. Mogę sprzedawać pojedynczo. Pozdrawiam! Jak coś to dzwoń :-) 726467505
tutaj fotki: http://olx.pl/oferta/blachy-podlogowe-podloga-mocowania-zetor-6711-4011-ursus-c-360-CID757-ID8spI7.html
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case magnum 7130 kalibracja licznika
Ursus C-360 + Landsberg