Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, marulekk napisał:

Czemu moje posty sa w ukrytych? Wtf

Chyba ze dwóch zdjęć nieda sie w jednym poście wrzucić albo Ziobro blokuje mi konto

I moje w niektórych tematach czekają na zarwierdzenie.

Kurła co to się robi

Nie na taką dobrą zmianę głosowałem😭

• Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

I moje w niektórych tematach czekają na zarwierdzenie.

Kurła co to się robi

Nie na taką dobrą zmianę głosowałem😭

Nie o taką Polskę walczyliśmy 🤔

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ja zamieściłem linki w poście i nie dość że post jako ukryty to dowalili mi biskupią purpurą po oczach. Aż się wystraszyłem że mnie ocenzurowali i zbanowali 😁

Edytowane przez Agrest
Po testach tu nie ma postu ukrytego
Opublikowano

Ale jaja, pierwszy śnieg przetrwał dzień. Niby około centymetra ale leży, teraz się wypogodziło i łapie mróz.

Opublikowano
2 minuty temu, Szymi40 napisał:

Do  połowy  stycznia zimy w prognozach  nie widać-  ciekawe czy się sprawdzi...

No i dobrze . Taką właśnie lubię .

Opublikowano

aby opady były bo sucho jest, to i na minusie bardzo nie musi być, u mnie na moja pogoda pokazuje -3, na interii -4, ventusky -1, a w tej chwili na termometrze -5 nie znalazłem na necie dobrej prognozy pogody

Opublikowano
2 godziny temu, zetorki12 napisał:

No i dobrze . Taką właśnie lubię .

Tak samo jak łokaś garbatek i inne robactwo ;) 

Opublikowano (edytowane)

-4*🌟💫🌙🌌🔭🌠🌬️

Niechaj no w styczniu w górach do sypie śniega bo ja slalom gigant bede robił 💪⛷️🏂

Edytowane przez marulekk
  • Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, marulekk napisał:

-4*🌟💫🌙🌌🔭🌠🌬️

Niechaj no w styczniu w górach do sypie śniega bo ja slalom gigant bede robił 💪⛷️🏂

Po sylwestrze? :D

Opublikowano

Jak u każdego ;) Czajka w Miastkowie ma fajnego jelonka 6310 z ładowaczem, gwarancję daje na rok, 3 miesiące (części i robocizna), 9 miesięcy (robocizna). Jak się coś znasz to się nie oszukasz ;)

Opublikowano

Ja mam MF od niego i jakoś się telepie. Ale z lawety można powiedzieć brany. Ma i NH t5050 ładowacz by ci dołożył. Super takim NH się pracuje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jacu
      Witam, jak u Was wygląda z opadami deszczu, bo są miejsca że nie padało już od 2 tyg i nie widać deszczu ,zboża na lekkich ziemiach już schną jak tak dalej będzie to nie będzie po co kombajnem wjeżdzać. Piszcie jak u Was wygląda z opadami ?

EDIT:
      Temat podzieliłem wg lat. Aktualna wersja jest dostępna pod linkiem: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/275804-pogoda-rolnicza-2019/

• Przez Famer21
      Jak ma się zmiana klimatu i przesunięcie wszystkiego do pogody? Nie ma już praktycznie wiosny i jesieni, mamy teraz zime i lato tylko. kolejny rok, grudzień i taka pogoda, kto by pomyślał, że w grudniu bedzie słońce i temp 6-10 stopni na plusie cały czas? Ile było przymrozków? Woj. opolskie 3 dni temp spadła do -2 na klika godz i tylko w nocy. Śniegu już praktycznie nie ma wcale, 2-3 dni w kwietniu na świeta nasypało i koniec.
      Jak to bedzie z zbożami i robactwem, chorobami? Jak chronić te zboża skoro nie ma mrozu, który by zabił wszystkie szkodniki..?
      Myślał ktoś na tym co trzeba bedzie siać jeśli za kilka lat wszystko sie zmieni, że żniwa będą powoli w maju czy początek czerwca już skoro teraz w takiej pogodzie to i tak wszytko rośnie, zamiast zimować to rośnie..
    • Przez Famer21
      Obecna pogoda nie wróży zbyt "spokojnych" żniw..? Dwa dni było 30 stopni, a teraz po 24 maksymalnie i przelotne opady, wszystko stanęło.. Ciekaw jakie plony będą, czy bedzie sie uciekać z pola przed chmurką..
    • Przez JOHNSTYJEK
      Zastanawiam się nad uprawą trawy sudańskiej, chciałbym się dowiedzieć czy są do tego dopłaty, czym to najlepiej zbierać oraz czy wzbudzi to zainteresowanie kupnem innych hodowców ponieważ sami nie prowadzimy hodowli  
  • Dodaj nową pozycję...
v