DMC a dopuszczalny nacisk na os tylna
-
Podobna zawartość
-
Przez ZETOREXX85
witam
czy zaczep widełkolwy w proximie 85 wytrzyma nacisk 18 kN,jeśli nie wytrzyma to ile kosztuje zaczep pitonfix do zetora?
-
Przez gadget
Witam.
Panowie posiadam Renault 133 14 i mam problem z tylną szybą a raczej jej brakiem,tzn kupiłem ciągnik bez szyby którą w sumie już zamówiłem ale muszę zdobyć do niej klamkę,zawiasy i metalową ramę usztywmniającą...Gdzie można dostać takie gadżety po za serwisem oczywiście bo ceny mają zaporowe..
-
Przez S-Piotr
Na przeglądzie rejestracyjnym diagnosta zauważył spory luz wzdłużny (1-1.5 cm) na prawej półosi koła tylnego, wyjście półosi z pochwy,(lewa była ok) dodam że z uszczelniacza nie ma wycieków oleju.
Co może być przyczyną takiego luzu i jak można go skasować.
-
Przez rafal11195
Witam.
przymierzam sie do zakupu starego trzyosiowego wózka do przyczepy. Chciałbym zrobic na nim zabudowe skorupową tak aby pomieściła ok 20 t zboża, i teraz moje pytanie , czy mógłbym spiąć 2 tak duże przyczepy ?? wiadomo czym wiecej ciągniesz tym większe oszczędności , ale, jak ma sie do tego prawo, np: w przypadku zatrzymania takiego składu przez "krokodylki"?? wie ktoś coś na ten temat?
-
Przez Gość
Witam
Mam małe pytanie do użytkowniów Panasonic Lumix.
Ile ISO macie ustawione, jaka scena, oraz w jakiej lepiej jakości nagrywac (720p czy 1080p)
Pozdrawiam i liczę na szybką odp
-

Rekomendowane odpowiedzi
Haki zamykajace tylna klape są obtarte
lampa tylna zespolona was LED w191dd