Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kupiłem opryskiwacz i chciałbym używać to do podlewania wodą rabarbaru, i nie wiem jakie dysze kupić .Oryginalne jakie były to niebieskie, ale to chyba takie podstawowe. Opryskiwacz stary zachodni. Chodzi o to aby był jak największy przepływ wody.
Opublikowano

W Google znajdziesz tabele z wydatkiem cieczy różnych rozpylaczy wtedy dobierzesz sobie według potrzeb. Każdy kolor to inny rozmiar niebieski to 03 są z mniejszym wydatkiem jak i z większym.

Opublikowano

chcesz podlewać opryskiwacze? czy tylko zrosić liście? Jeśli to pierwsze to chyba duszę Ci w ogóle nie są potrzebne (a i tak, bez dysz, efekt podlewania będzie mizerny).

Opublikowano

Wedle nauk kościoła katolickiego, opryskiwacz w ogóle nie ma duszy😉(nie mogłem się powstrzymać) a na poważnie to nie lepszy efekt byłby przy użyciu jakiegoś starego beczkowozu?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez rolkam72
      Witam wszytkich. Właśnie jestem przed zakupem nowej pompy do opryskiwacza biardzki 400l i tu pytanie.
      Jakiej firmy najlepsza byłaby nowa pompa.Słyszałem rózne opinie  Biardzkich nowych pompach i teraz właśnie takie pytanie jaka firma żeby to trochę pochodziło a nie oddawać na gwarancje po 20 ha oprysku ( słyszałem o takich przypadkach) .Może ktoś właśnie ma podobne doswiadczenia chętnie skorzystam z rad innych .
      Ma to być pompa od 100 do 120l/min wydajności 
    • Przez Mati_claas86
      Witam. Koledzy kupiłem opryskiwacz evrard meteor i posiada on komputer regulator i czy ktoś na forum umie to obsługiwać albo posiada instrukcje. Wrzucam foto sterownika
    • Przez Novo181818
      Tak jak w opisie, kupię używany komputer i rozdzielacz do opryskiwacza, najlepiej 5 sekcji bez obsługi hydrauliki.
    • Przez ursus-moc
      Witam kuoywak ktoś ten króciec on jest gotowy wystarczy tylko przykrecic. https://sklep.mizar.com.pl/krociec-przelotowy-szczelinowy-ze-sruba-m6-bialy-p-8341.html
    • Przez rolkam72
      Sprzedam części do pompy opryskiwacza p90 Biardzki Zbuczyn. Części w dobrym stanie. Jeśli coś potrzebujesz pisz. Możliwość wysyłki 

• Dodaj nową pozycję...
v