Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://sklep.mizar.com.pl/korpus-rozpylacza-przelotowy-z-zaworem-p-6452.html

Dla przykładu coś takiego , są również inne rozwiązania(  mocowanie na wkręt, zaciskane na rurkę ). Rzuciłem tylko temat. Osobiście wymieniłem na takie z bocznym zaworem ( konkretnie głowice obrotowe) , zaletą jest to że nie przeciekają po zamknięciu , minusem to ,że membrana zaworka ( ok 0,80-1,00 zł) wytrzymuje tylko kilka lat. Może jeszcze ktoś wyrazi swoja opinię?

Opublikowano

Trochę będzie cieklo po wyłączeniu to nic pryskam może max 5 ha a poczebuje coś co przerobię na węża bo mam pimeta 317 a w te rurki rdza bierze więc przerobię na węża czy taki wąż będzie ok https://sklep.mizar.com.pl/waz-do-opryskiwacza-zolty-12-5mm-3mm-zbrojony-20atm-p-25958.html

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez rolkam72
      Witam wszytkich. Właśnie jestem przed zakupem nowej pompy do opryskiwacza biardzki 400l i tu pytanie.
      Jakiej firmy najlepsza byłaby nowa pompa.Słyszałem rózne opinie  Biardzkich nowych pompach i teraz właśnie takie pytanie jaka firma żeby to trochę pochodziło a nie oddawać na gwarancje po 20 ha oprysku ( słyszałem o takich przypadkach) .Może ktoś właśnie ma podobne doswiadczenia chętnie skorzystam z rad innych .
      Ma to być pompa od 100 do 120l/min wydajności 
    • Przez dominikl95
      witam kupiłem opryskiwacz i chciałbym używać to do podlewania wodą rabarbaru, i nie wiem jakie dysze kupić .Oryginalne jakie były to niebieskie, ale to chyba takie podstawowe. Opryskiwacz stary zachodni. Chodzi o to aby był jak największy przepływ wody.
    • Przez Mati_claas86
      Witam. Koledzy kupiłem opryskiwacz evrard meteor i posiada on komputer regulator i czy ktoś na forum umie to obsługiwać albo posiada instrukcje. Wrzucam foto sterownika
    • Przez Novo181818
      Tak jak w opisie, kupię używany komputer i rozdzielacz do opryskiwacza, najlepiej 5 sekcji bez obsługi hydrauliki.
    • Przez rolkam72
      Sprzedam części do pompy opryskiwacza p90 Biardzki Zbuczyn. Części w dobrym stanie. Jeśli coś potrzebujesz pisz. Możliwość wysyłki 

• Dodaj nową pozycję...
v