Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
witam kupiłem opryskiwacz i chciałbym używać to do podlewania wodą rabarbaru, i nie wiem jakie dysze kupić .Oryginalne jakie były to niebieskie, ale to chyba takie podstawowe. Opryskiwacz stary zachodni. Chodzi o to aby był jak największy przepływ wody.
Opublikowano

W Google znajdziesz tabele z wydatkiem cieczy różnych rozpylaczy wtedy dobierzesz sobie według potrzeb. Każdy kolor to inny rozmiar niebieski to 03 są z mniejszym wydatkiem jak i z większym.

Opublikowano

chcesz podlewać opryskiwacze? czy tylko zrosić liście? Jeśli to pierwsze to chyba duszę Ci w ogóle nie są potrzebne (a i tak, bez dysz, efekt podlewania będzie mizerny).

Opublikowano

Wedle nauk kościoła katolickiego, opryskiwacz w ogóle nie ma duszy😉(nie mogłem się powstrzymać) a na poważnie to nie lepszy efekt byłby przy użyciu jakiegoś starego beczkowozu?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez darsonspire
      Witam i jak w temacie i chcialem dodac ze potrzebuje ladowacza do ciagnika lamborghini spire jest to odpowiednik R2 ciagnik 90 konny i złożony jest wniosek na udzwig do 1600kg. Co byscie polecili a dokladniej jaka firma chwali sie obecnie najlepsza opinnia uzytkownikow, co byscie mogli mi podpowiedziec przy kupnie na co zwrócić uwage przy eweltualnym dogadywaniu u dealera? Osobiscie zastanawialem sie nad agromaszem oraz intertechem a i oczywicsie traktor nie ma adaptacji i czy robia ja firmy produkujace tury czy to trzeba gadac z dealerem czy owa produkuje? 
    • Przez agroKadzice
      Witam. Mam pytanie do kolegów odnośnie pompy opryskiwacza termit pilmet 60 litrów na minutę. Chcę zmodernizować troszkę mój opryskiwacz tzn powiększyć lance na 15 metrów i teraz nasuwa się pytanie czy pompa zdoła tej szerokości? Czy wystarczy jej wydajności?
    • Przez PrzemekRol29
      Witam. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, kupiłem Ciągnik Massey Ferguon 6180 Dynashift z 1997 roku z oponami: przód 380 mm szerokości, tył 600mm.
      Czy jest możliwość zmniejszenia szerokości z tyłu opon jak tak to na jakie, interesuje mnie szerokość między 450 - 500, czy przy tym będę musiał zmieniać felgi czy jest opcja zwężania, oraz dodatkowo czy będę musiał zmieniać coś przy oponach z przodu ? Dziękuje za pomoc.
    • Przez Arek
      Chcę zakupić dysze do rozlewania RSM. Jakie polecanie i dlaczego? Wachlarzowe Lechler FD czy może 5 lub 7 otworowe polskie czy jeszcze jakieś inne ?
    • Przez MateuszCiurysek
      Witam planuję do Zetora 5340 założyć lampy ledowe na dach na przód i tył i  o to pytanie które lampy wybrać 16 czy 9 diodowe i jakie światło rozproszone czy skupione i żeby nie zakłócały radia,  https://allegro.pl/oferta/lampa-9-led-halogen-roboczy-27-w-12-24v-diodowa-kw-6097946121?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=Y2FtcGFpZ24AMTEwNzI0NzEAMTI2MTA1AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=2a5350ef-7117-4aae-ac46-6a591acd60c9 takie się sprawdzą ?
  • Dodaj nową pozycję...
v