Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. nie wiem czy w dobrym miejscu to pisze ale nie wiem gdzie to zamieścić.

przeglądałem sobie dzis OLXa i zauważyłem Zetora 7540 za 20tys zł!! ogłoszenie bylo aktywne 2 godziny. nabilo 400 wyświetleń.

zadzwoniłem z ciekawości ale włączało sie tylko jakies powiadomienie LycaMobile.

jak myslicie dlaczego ktoś wystawia takie ogłoszenia jaki ma cel? 

Opublikowano

oszustwo by bylo wtedy gdybys kupil i nie dostal towaru. a tak to sobie moze kazdy wystawic co chce i za ile chce. przeciez za kazde ogloszenie sie płaci więc raczej nikt sobie jaj nie robi bądź tylko jaka pomyłka

Opublikowano
1 minutę temu, master20002 napisał:

Nie zdziw się teraz jak dostaniesz wysoki rachunek za telefon.

mam na karte. nic mi nie pobralo

Przed chwilą, Uziu92 napisał:

jaki był nr tel ? krajowy ?

krajowy z Lycamobile. 9cyfrowy

• Root Admin
Opublikowano

Model jest prosty, przerabiałem to już. Pan wystawia tani ciągnik, rolnik dzwoni, Pan mówi przelej pół, a za dwa tygodnie przywiozę ci ciągnik.

Frajer przelewa i tyle w temacie. Pan się zwija. A rolnik ma chudsze konto i nic poza tym.

Opublikowano

Widocznie znalazł już jakiegoś "kupca" Zresztą co się tak tym podniecasz wiadomo, że musi być to jakis przekręt takie oferty to tylko na gębę działają.

Opublikowano

w sumie słyszałem o takich rzeczach. ale na własnej skorze zebym sam znalazł takie ogloszenie to pierwszy raz. dlatego tak sie "podniecam"

i weźtu znajdz porzadny ciagnik:)

Opublikowano

ale czemu mówicie że za tani i że za 1/3 wartości ,zawsze tu słyszę że zetory są za drogie więc może ten miał właściwą cenę i został sprzedany a te wszystkie za drogie czekają na frajera ;-)))))))

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Dante0001 napisał:

Witam. nie wiem czy w dobrym miejscu to pisze ale nie wiem gdzie to zamieścić.

przeglądałem sobie dzis OLXa i zauważyłem Zetora 7540 za 20tys zł!! ogłoszenie bylo aktywne 2 godziny. nabilo 400 wyświetleń.

zadzwoniłem z ciekawości ale włączało sie tylko jakies powiadomienie LycaMobile.

jak myslicie dlaczego ktoś wystawia takie ogłoszenia jaki ma cel? 

Tutaj trzeba było zamieścić.

Opublikowano
38 minut temu, piotrp88 napisał:

Ja właśnie sprzedałem dom za 1/3 wartości, a co tam, mam po prostu dobry dzień.

Każda rzecz jest tyle warta ile najlepszy kupujący jest w stanie za nią dać

Opublikowano

Chciałem Ci wrzucić filmik jak działają oszuści na olx. Wpisałem frazę oszust olx ale wyskoczyło tyle wyników, że nie mogłem się zdecydować który wrzucić. Najczęściej pojawia się ta metoda na PS4 za 1000 zł albo ajfon za 500 zl

• Like 1
Opublikowano

Jest jeszcze opcja zdobywania telefonicznej bazy danych. 

Później będą dzwonić z kredytem lub za zakupem garów foteli do masażu i innych tego typu.