Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Tomekzetor napisał:

Zluzuj  majty   bo ci  zaraz   gumka  pęknie  i będziesz z gołą d*pą  latał  panie  służbista  

Zobaczymy jak będziesz cwaniakował ,jak już byki będziesz sprzedawał czy co tam 😉.

• Haha 1
Opublikowano

Tak se czytam ten temat od pewnego czasu i myślę , że lepszej konspiracji nie wymyśliliby nawet " Włatcy móch " . 

Pani Frał wezwała na dywanik Czesia Tyrana , Soltysa Maślanę i Zetorka Konieczkę  , bo podejrzewa  że sprzedali na przerwie leżaka . 

- Gdzie byliście na przerwie ?

Czesio Tyran ; "Chłopacy kazali powiedzieć że w kiblu".

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, marcinski napisał:

Tak se czytam ten temat od pewnego czasu i myślę , że lepszej konspiracji nie wymyśliliby nawet " Włatcy móch " . 

Pani Frał wezwała na dywanik Czesia Tyrana , Soltysa Maślanę i Zetorka Konieczkę  , bo podejrzewa  że sprzedali na przerwie leżaka . 

- Gdzie byliście na przerwie ?

Czesio Tyran ; "Chłopacy kazali powiedzieć że w kiblu".

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o !!! 

Opublikowano (edytowane)

składaliście wniosek o zwrot akcyzy - jeśli tak lub nie to poczytajce  https://www.agrofoto.pl/articles/prow-2014-2020/sprawdz-kody-na-fakturze-mozesz-nie-dostac-zwrotu-akcyzy/- kolejny przykład na krętactwo naszych rządzących, mnie szlak trafia najpierw z bykami strata a teraz patrze na fakturę to nadają sie do kosza. chyba jednak pójdę na tegoroczne wybory żeby zagłosować

lub wpiszcie kody na fakturach za on, topagrar

Edytowane przez Piteriiv
nie działa link
Opublikowano
4 minuty temu, marcinski napisał:

@RU68 . To niesamowite , jak potrafiłeś zjednoczyć chłopaków w słusznej  sprawie . Jarek , Ozzy , Soltys  w jednym szeregu . Kto by pomyślał ? .

Nie popłacz się ze szczęścia . :P

Opublikowano (edytowane)
Dnia 9.02.2019 o 11:52, Tomekzetor napisał:

Zluzuj  majty   bo ci  zaraz   gumka  pęknie  i będziesz z gołą d*pą  latał  panie  służbista  

Ale o co ci chodzi? Jesteś handlarzem?

Przecież dobrze gość powiedział, po co rozsiewać jakąś durną plotkę o taniejących opasach? Identyczna sytuacja z ukraińską pszenicą która niby zalewa Polski rynek i ta plotka to pretekst do obniżania cen za zboże. A głupcy sami się nakręcają i po wsiach rozpowiadają jakieś farmazony o niewidzialnej pszenicy.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano

Czyli co , nie maszerujesz z nimi ? . Długo nie pisałeś więc pomyślałem że ta afera trochę cię ostudziła i oszczędzasz gigabajty , a ty pewnie nowe Rio odbierałeś z salonu :).

Opublikowano
marcinski napisał:

Czyli co , nie maszerujesz z nimi ? . Długo nie pisałeś więc pomyślałem że ta afera trochę cię ostudziła i oszczędzasz gigabajty , a ty pewnie nowe Rio odbierałeś z salonu :).

Yyy jakie Rio??? Kurczę znów coś nie wiem?

Opublikowano

Wasz ? Dopiero "dołączyłeś" do AF i już ulubieńców masz ? o.O

Opublikowano (edytowane)

Jarek , jestem jedynym który  jeszcze w ciebie wierzy i przypomnij sobie jak kiedyś w temacie pogody chwaliłeś się że będziesz kupował nową Kię . Napisz co kupiłeś , może być na priv .

Edytowane przez marcinski
Opublikowano
6 minut temu, Taurus83 napisał:

Czy mi się wydaje czy onegdaj za multikono był ban ???

Żadnego multikonta nie było . Problem w tym że jedynym dowodem w sprawie są zeznania Soltysa .