Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Kotka napisał:

Dwa dni temu doplaty przyszły ale jakieś 40 %. Nie mam pojęcia co w tym roku zrobili bo w  poprzednich latach zgadzało się co do grosza a w tym roku masakra

Ja dostałem dwa różne przelewy , dopłaty i onw osobno

Opublikowano

Panowie zaliczki z tego co wiem to nawet wypłacają przez miesiąc. Chyba że macie kontrolę to już inna bajka.

Opublikowano
1 godzinę temu, Cezar81 napisał:

Do mnie chyba też bo wszyscy znajomi dostali 

U mnie to samo. Każdy wokół wydaje, a ja muszę czekać 🙄 później przyjdą to dłużej będą 😁

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Fugeo napisał:

U mnie to samo. Każdy wokół wydaje, a ja muszę czekać 🙄 później przyjdą to dłużej będą 😁

Dokładnie nawozy pokupilem wszystko mam zasiane, część oprysków też już mam, myślałem zmienić traktor, ale moze i lepiej że nie ma bo i handlarze ceny podnieśli a tak maj- czerwiec łatwiej się potargować

Edytowane przez Cezar81
Opublikowano
17 minut temu, PRIMO napisał:

Z moich wyliczeń brakuje ponad dwie setki. 

Mi dzisiaj też . :ph34r:

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

trza było tyle nie chlać

Bym chlał , to by nie brakowało . 😋

Opublikowano
9 minut temu, andrzej224 napisał:

ja już kupiłem nawozy bo dopłaty prędko się nie spodziewam. w tym roku kontrol foto

U mnie w tym roku niby cała gmina do kontroli miała być, ale dużo ludzi już dostało kasę.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez cinas16
      Witam, mam możliwość dzierżawy kilku hektarów łąk. Problem jest w tym, że są one na jednej działce z lasem. Czy w takim wypadku można brać dopłaty do łąk? Nigdy wcześniej nie były brane dopłaty na to. Ile wynosi dopłata do łąk? jest to kwota JPO czy coś więcej.
    • Przez Karolek517541
      Koledzy tak jak w temacie, na jakiej zasadzie ma być przyznawany ten kredyt. Z tego co wyczytałem to kredyt będzie finansowany z naszych dopłat. Ma zapewnić nam płynność finansową w przypadku braku dopłat lub opóźnieniach związanych z ich wypłacaniem. Jakie zaświadczenia będą potrzebne? Co będzie zabezpieczeniem tego kredytu? Na co konkretnie musi być przeznaczony na nawozy,paliwo czy jakieś maszyny?
      Zapraszam do dyskusji
    • Przez Matey
      W związku z faktem, że ARiMR zaczyna wysyłać wnioski o dopłaty na 2016 zakładam nowy temat dotyczący tychże dotacji. Temat dotyczący dopłat 2015 wciąż pozostanie aktywny
    • Przez adameo111
      Kiedy skończą się dopłaty dla rolnictwa czy to będzie już 2020 rok i koniec dopłat co będzie dalej ? słyszeliście coś na ten temat ?
    • Przez yacenty
      Co się zmieni w dopłatach bezpośrednich w 2017 roku?
      Jakie stawki dopłat bezpośrednich?
      Kiedy trzeba składać wnioski na dopłaty bezpośrednie na sezon 2017?
  • Dodaj nową pozycję...
v