Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Uziu92 napisał:

czyli w Lublinie taniej jak 5 zł? bo się będę wybierał to tam zatankuje bo Siedlce z 5.19 na 5,23 gdzie w Warszawie 4,75 można kupić, zdzierstwo w biały dzień

taniej, na Lukoil koło zamku może być jeszcze mniej. często można spotkać mniej niż 4,9, w Kraśniku ocipieli bo tam też powyżej 5

1000 l po 4,7 zł br

Opublikowano
5 godzin temu, przekręt napisał:

tylko ile kupisz, auto zatankujesz, ale w baniaki nie nalejesz, bo ochrona goni

chyba, że masz blisko i ciągnikiem podjedziesz

na achołomie  kiedys brałem po 1000l i nikt mnie nie gonił Teraz na intermarche biore po 499 L paliwo w porządku do -15 wytrzymuje (wiecej nie było ) Dziś na intermarche 4,99zł Jak na gospodarstwo to -3 grosze rabatu

Opublikowano

Jest na forum ktoś z lubelskiego z okolic Łukowa? kojarzy ktoś stację "Walimex" Sp.j. Przedsiębiorstwo Obrotu Paliwami W.Celiński-Mysław R.Fejtko ul. Międzyrzecka 127f.

Przejeżdżałem dziś i cena dość atrakcyjna Pb95 4,60 a ON 4,85. na Orlenie 30gr drożej. Tylko ciekawe jak z jakością.

Opublikowano

Słyszeliście że nie będzie można odliczyć akcyzy za on zakupiony w styczniu?

Opublikowano (edytowane)

Nie nie słyszeliśmy . Mi przyjęli . Skąd taka sensacja ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
7 minut temu, staszek131415 napisał:

Słyszeliście że nie będzie można odliczyć akcyzy za on zakupiony w styczniu?

kto Ci takich głupot nagadał??

Dnia 6.02.2019 o 18:17, read napisał:

a brał z Was ktoś paliwo z hurtowni w Niemczech ?

Cały czas biorę paliwo z gemanii, przywozi mi je polska firma

Opublikowano
2 minuty temu, pieter1991 napisał:

Mi też bezproblemowo przeszło, decyzję co do zwroty też dostałem i nikt w gminie nic nie mówił o takich rewelacjach

Ta decyzje dostałeś jak jeszcze wniosków nie skończyli przyjmować

Opublikowano (edytowane)

Panowie słyszeliście coś o nowych przepisach odnośnie odzyskania akcyzy za paliwo, dziś żona pokazała mi ten artykuł i aż włosy mi stanęły na głowie .🙏 ktoś zna ten temat?

https://www.agrofoto.pl/articles/prow-2014-2020/sprawdz-kody-na-fakturze-mozesz-nie-dostac-zwrotu-akcyzy/

Edytowane przez GRZES1545
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      kontynuacja wątku: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/88234-ceny-paliw-2016/page-27?do=findComment&comment=1998096

Jak tam ceny w hurcie wraz z nowym rokiem?
  • Dodaj nową pozycję...
v