Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, soltys48 napisał:

LM to w większości Liban-jeśli mówimy o dobrych cenach

Liban towar słabszy towar lepszy  Grecja Kreta Cypr i jeszcze kilka.  

Jarek znafco jedna sztukę sprzedawalem na eksport więc jak nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj bo tylko pośmiewisko robisz z siebie. 

Co do Luniewskich jak dobry towar i dużo sztuk to potrafią cena zaskoczyć.

Edytowane przez karolr2
Opublikowano

Kolega dzwonił i mówił,  że Łuniesie mają nietypowy sposób promocji swojego zakładu 😂 " bydła jest w opór, po nowym roku przepływa statek z bydłem  z Ameryki , Rafalex to złodzieje,  kantują na wadze i dlatego mają lepsze ceny " . Więc w takiej sytuacji po starej znajomości mogą wziąć byki zanimi cena spadnie 😜 cóż za poświęcenie 

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, karolr2 napisał:

Jarek znafco jedna sztukę sprzedawalem na eksport więc jak nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj bo tylko pośmiewisko robisz z siebie. 

To co to musi być za ilość,  żeby Łuniesie stali się zaskakującym odbiorcą  ? 

Liban teraz łapie konkretny kryzys finansowy ,strajki i zamieszki , więc wiadomo,  że rude  narazie tak nie pójdą. 

Opublikowano
14 minut temu, AdamRo napisał:

Któż Ci da 12,8 ? Jakiś mega pośrednik na Tarnów ? Minus prowizja oczywiście.

Stały odbiorca na Tarnów - prowizja .To ile na żywo ?

Opublikowano
karolr2 napisał:

18 minut temu, soltys48 napisał:

LM to w większości Liban-jeśli mówimy o dobrych cenach

Znafca???🤔 To sporo sztuk jak jedną sprzedales;) Czytaj co piszesz.

Opublikowano
7 minut temu, Cybulek17 napisał:

To co to musi być za ilość,  żeby Łuniesie stali się zaskakującym odbiorcą  ? 

Liban teraz łapie konkretny kryzys finansowy ,strajki i zamieszki , więc wiadomo,  że rude  narazie tak nie pójdą. 

Ja miałem 1.5 auta to zapłacili tyle co chciałem,nikt inny nie chciał tzn chciał tylk0 na przelew 

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, AdamRo napisał:

Józef ?

U nas O na żywo 6- max 6,5

Nieprawda ,od znajomego barał kielecki handlarz i dostał wincyj 😊

Opublikowano
18 minut temu, ACoCieTo napisał:

Może ktoś jest zainteresowany moimi bykami lub polećcie jakiegoś konkretnego odbiorcę powiat Jarocin 

Ile masz tych szt?

Opublikowano

A czy wogule ktoś sprawdził czy te jego szt przekroczyły granicę Polski a co dopiero Libanu mówię o dużych sztukach?bo coś dziwnego ceny opłakane ssanie na bydło praktycznie z połykiem i export stop

Opublikowano
6 minut temu, AdamRo napisał:

Bo nieraz wincyj znaczy mnij.

Co Ty gadasz on tego nie zrozumie , zadowolony z ceny Ale myślał że będzie większy 😊 

Opublikowano

Może jak z cielakami exportowy z podlaskiego czasem nawet województwo zmienił a jak nie miał szczęścia do podróży to tylko powiat

Opublikowano
7 minut temu, AdamRo napisał:

Bo nieraz wincyj znaczy mnij.

Stała śpiewał handarzy każdy do okola złodziej tylko on uczciwy. A co kilka miesięcy zmienia rejon albo dalej się wypuszcza bo nic nie może kupić 

22 minuty temu, debrzyna napisał:

i zapłacili gotówką

Nie wszystko ale reszta wpłynęła o czasie. Ogólnie wszystko było ok waga ogólna 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v