Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
agroFakt.pl
Tylko na agroFakt.pl:

Ceny mięsa w dół

galeria
Byki
Opublikowano

Koledzy nie hejtujcie acocieto on mówi ze jest kasa ale za rodzina teskni, a wy hodujecie coraz wiecej a tensknicie za opłacalnością)))))))  Ilu z was tu pisało z byków nic niema , h*j nie interes, ale za to jest gnój na pole tak bardzo potrzebny zeby miec karmę do jeszcze wiecej byków, aby do nich dokładać i mieć jeszcze wiecej gnoju)))))) To kto tu jest naprawdę kopnięty??????

Opublikowano

ale ja to wiem))) i sie tego nie wstydze)))) a skoro to wiem to jestem ekscentrykiem)))), a wy udajecie normalnych  

Opublikowano

@Jerek , bo to pewnie ten sam użytkownik . Tu nikt nie odchodzi , a co najwyżej jak się zbłaźni , to nowe konto zakłada .

Opublikowano
3 godziny temu, kanalia36 napisał:

Ja od dawna pisze ze tylko grupy producenckie inaczej lepiej zwinąć hodowle, widze to po swiniach ze zarabiają tylko ci co nie znają handlarzy. Niestety u mnie na terenie niema grup producenckich dopiero coś się w Golinie dzieje i ostatnio znalazłem grupe producencką Bizon w miejscowości Pięczkowo.  a tak to pełno wszarzy aby  sie ogłasza

Słyszałem że twój kolega z firmy Pięta i spółka grupę zakłada, prezesem zostanie, kredytów nabiorą i bydła od członków, porządzą oj porządzą będzie się działo, oj będzie!!! 

Opublikowano (edytowane)

A nie wiem , nie wiem . Ty styl pisania wychwyciłeś .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
5 minut temu, Sharma1910 napisał:

Dzisiaj sprzedane 10 sztuk mieszance z luzu 6.75 + Vat. 6% straczki

Kto brał? 

Panowie konkretne Pytanie...??? 

Kto ostatnio sprzedawał do ZM Biernacki i kaskę w terminie dostał ( a kto nie) ? Konkretne żeczowe newsy... Dużo się słyszy - pomóżmy jeden drugiemu, po to to forum jest!!! 

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Berthold napisał:

Słyszałem że twój kolega z firmy Pięta i spółka grupę zakłada, prezesem zostanie, kredytów nabiorą i bydła od członków, porządzą oj porządzą będzie się działo, oj będzie!!! 

Pierwsze słyszę takie  wieści, Berthold żarty sobie robisz

46 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Mam pytanie kanalia36 po co wstawiasz tyle nawiasow? Nie obraz się ale kiedyś był już taki użytkownik który pisał podobnie jak Ty w kółko to samo. A nawet kilka razy już zakładał tu konto.

Jarku a Ty patrz na siebie!!! od dwóch lat ciągle piszesz to samo" sołtys pokaż fujare. na to sołtys jarku pokarz swoją. jarek - ja juz pokazałem a ty nie. A potem moja fujara ma tyle a sołtys moja wieksza, potem nieprawda bo moja i tak kuźwa od 2 lat aż się na wymioty bierze.

Edytowane przez kanalia36
Opublikowano
15 minut temu, kanalia36 napisał:

Pewnie ze robie... A co ty myślisz że w grupach same swietoszki siedzą... U nas w okolicy było kilka różnych i zawsze Prezes się wybił a reszta w dupe kopa i z długami i do domu...

Opublikowano
39 minut temu, Berthold napisał:

Kto brał? 

Panowie konkretne Pytanie...??? 

Kto ostatnio sprzedawał do ZM Biernacki i kaskę w terminie dostał ( a kto nie) ? Konkretne żeczowe newsy... Dużo się słyszy - pomóżmy jeden drugiemu, po to to forum jest!!! 

Opublikowano
kanalia36 napisał:

34 minuty temu, Berthold napisał:

46 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Mam pytanie kanalia36 po co wstawiasz tyle nawiasow? Nie obraz się ale kiedyś był już taki użytkownik który pisał podobnie jak Ty w kółko to samo. A nawet kilka razy już zakładał tu konto.

Jarku a Ty patrz na siebie!!! od dwóch lat ciągle piszesz to samo" sołtys pokaż fujare. na to sołtys jarku pokarz swoją. jarek - ja juz pokazałem a ty nie. A potem moja fujara ma tyle a sołtys moja wieksza, potem nieprawda bo moja i tak kuźwa od 2 lat aż się na wymioty bierze.

Kolego przed chwilą pisałeś że jesteś na forum od niedawna. Jednak miałem dobrego nosa:) i nie denerwuj się bo znów będziesz musiał nowe konto założyć;)

Opublikowano
14 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Kolego przed chwilą pisałeś że jesteś na forum od niedawna. Jednak miałem dobrego nosa:) i nie denerwuj się bo znów będziesz musiał nowe konto założyć;)

kochany kolego wchodzę na twój profil, albo sołtysa, * kazdego forumowicza) i masz wszystkie wpisy jakie robiłeś od początku założenia konta. Poczytałem sobie twoje wpisy 70% to leczenie z sołtysem kompleksu małego przyrodzenia  kto ma wiekszą fakturę, a wczesniejsze twoje utarczki to z niejakim ozzbornem za którego obecnie mnie bierzesz.  ja nie prostuje zadnych wpisów bo i po co???  jak jest tak jak mówisz to mam to gdzieś, a jak nie to mam z ciebie bekę. 

Dlatego jarku nie czepiaj się o ilośc wpisów skoro robisz ich wiecej  z sołtysem i łasisz się do niego niczym poseł Śmieszek do europosła Biedronia

Opublikowano (edytowane)

Przecież Ciebie tyran nie da się pomylić z kim innym. ;)  Bardziej się pilnujesz z błędami ortograficznymi, ale poglądy niezmienne. :D 

A ty się jarek tak nie denerwuj, bo w tym stresie znowu na komisariacie wylądujesz, że dzieciaki na agrofoto się śmieją z twojego/ojcowego bydła.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v