Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
agroFakt.pl
Tylko na agroFakt.pl:

Ceny mięsa w dół

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Lubię wszystko ale pedałów nie trawie 

sołtys ale czasy hodowców bydła ciężkie!!!)))) jakbyście się z jarkiem spikli to byście wiązali jakoś koniec z końcem:D

Opublikowano
1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Wszystkie ceny potwierdzalem kolego fakturą. A sołtys ma super ceny ale niestety boi się pokazać faktury... Dostał najlepszą cenę za krowy;)

Oj Panie na niektóre faktury to długo musieliśmy czekać

Opublikowano

Przecież pod zdjęciami pisze że przy bydle ma luz , tak mało roboty aż zajęcie sobie znalazł produkcja wałów uprawowych 

Opublikowano
7 minut temu, Kentar napisał:

Chyba Soltys by zawiazal jeden koniec na szyji jarka a drugi na wysokiej galezi. :P

nie o takie końce mi chodziło:P

Opublikowano
Przed chwilą, kanalia36 napisał:

O Ty świntuchu 😜

Opublikowano
7 minut temu, Kentar napisał:

Chyba Soltys by zawiazal jeden koniec na szyji jarka a drugi na wysokiej galezi. :P

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Wszystkie ceny potwierdzalem kolego fakturą. A sołtys ma super ceny ale niestety boi się pokazać faktury... Dostał najlepszą cenę za krowy;)

Oj Panie na niektóre faktury to długo musieliśmy czekać

Ale były;) Z porównaniem do niektórych uczestników:)

Opublikowano (edytowane)

kali 2017 pisz normalnie nazwa adres firmy i co zrobił bez inwektyw typu oszust, kłamca itd.  np, Wożniacki zalega mi 3 tyg z zapłatą za to nie może cie ani pozwac ani nic, a rzucanie jakiegos nazwiska bez szczegółów nic mi niedaje. z sołtysem i jarkiem tez sa problemy

Edytowane przez kanalia36
Opublikowano
28 minut temu, kali2107 napisał:

uważajcie na woznieckiego. są problemy.

Co z nim? Przeciez to potentat? Sprzedawalem mu kilka razy partie po kilka kilkanascie sztuk i zawsze bylo ok. Przelew czasem odrazu badz max 14 dni

Opublikowano
kanalia36 napisał:

kali 2017 pisz normalnie nazwa adres firmy i co zrobił bez inwektyw typu oszust, kłamca itd.  np, Wożniacki zalega mi 3 tyg z zapłatą za to nie może cie ani pozwac ani nic, a rzucanie jakiegos nazwiska bez szczegółów nic mi niedaje. z sołtysem i jarkiem tez sa problemy

Kolego raczej z Tobą bo wszędzie widzisz problem i przekręt;)

Opublikowano
45 minut temu, kanalia36 napisał:

i dla tego lepiej sprzedać do OSI i kasa max do tygodnia ;)

• Haha 1
Opublikowano

Bo kasa do tygodnia na koncie ;) nie pamiętam żeby kiedyś było czekane dłużej

ale oczywiście tu czym oj bo mało płacą bo ten lepiej płaci bo tamten lepiej płaci za za chwile że tak "lepiej zapłacił" że mija miesiąc a kasy nima ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v