Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Jak już wszyscy handlarze w Polsce wiedzą to po co te tajemnice😏

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, bobienko napisał:

Ale rześta k**wa głosowali 

No co na suszowe i wyższe dopłaty A dziadki na 13 emeryture 😊

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Taka tajemnica.dobra zmiana i CH..j i taka to tajemnica.kto za jedyną słuszną partią głosował 5gr do góry  😆😄

Opublikowano

Kto by nie wygrał i tak na wsi nic nie zmieni 

Wole tych ja oszustów z peło

Opublikowano

NO I Z ICH POLITYKĄ ZAGRANICZNĄ CAŁY EXPORT W PIS DU CZY WY LUDZIE NIE WIDZICIE JAK ONI WAM KOŁO d*py ROBIĄ NAJPIERW ZABIORĘ PÓŹNIEJ DAM. TYLKO.. POGADAMY ZA JAKĄŚ CHWILE... JAK JUŻ NIC NIE BĘDZIE MIAŁO KOMPLETNIE CENY BO WSZYSCY SĄ BE... I NAS OLEJĄ DO RESZTY... AMEN

Opublikowano

Rozumiem rozgoryczenie co niektórych Ale brak alternatywy dla pisu i ludzie tak wybrali 

Rozumiem rozgoryczenie co niektórych Ale brak alternatywy dla pisu i ludzie tak wybrali 

2 godziny temu, Kentar napisał:

Jedni i drudzy siebie warci. PO kradlo w nocy, PIS kradnie w dzien. Gardze jednymi i drugimi, ale PiS zeby tyle rozdac musi jeszcze wiecej ukrasc. :)

Ciekawe czy uczyli się kraść od handlarzy , czy wy od polityków 😊

Opublikowano

nie jestem zwolennikiem po bo mają sporo za uszami  ale oni chociaż nie bruździli w gospodarce a ci pieniążki z gospodarki wypompowują  i to na prawo to na lewo a tak swoją drogą jestem ciekaw który zakład wyrwie się z podwyżkami skoro od nowego roku wzrosną koszty produkcji tak czy siak zapłacimy my rolnicy ludzie prowadzący działalność itp...  ale jak wiadomo mamy socjal który nam to zrekompensuje także całujmy pana J niechaj panuje... tylko jak patrze po znajomych robiących coś na własną rękę jak i na siebie to tak jakoś nie widzę po ich minach dobrej zmiany ani sprzętu ani inwestycji... tyko wegetacja...

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

Niedługo będziemy płacić za bułkę po 5zl a bochenek chleba będzie ponad 20zl;) Ale za coś 13 i 14 do tego 500+ trzeba dać...

Co już PiS nie dobry?

Opublikowano

Przecież twój tato też 13 zgarnoł , i pewno jeszcze w gospodarstwo  zainwestował😊

Opublikowano
31 minut temu, witejus napisał:

to można mieć gospodarstwo i emeryturę?🤣

A czy musi w swoje 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v