Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Thomas2135 napisał:

Tylko to mu zostaje. Bydło jest tatusia to chociaż sobie pohandluje.

E ty naganiacz, oj nie przepraszam menagier do spraw handlu @TelefonyRadom nie raczyłeś poinformować publicznie kolegów, żeby nie oddawali bydła twojemu byłemu już pracodawcy co "Wali w Pięty", że chce zrobić numer roku i nabrać bydła nie płacąc przy tym? Ktoś tam coś napomknął, ale wprost jeden drugiego nie ostrzega, że są niewypłacalni.

Może powiedz coś więcej bo moi klienci i filipaka maja kasę na koncie

Opublikowano

Masz a jak cię zapytałem od kiedy to już nie raczyłeś odpowiedzieć.

Opublikowano
4 godziny temu, AdamRo napisał:

Ja się nie znam ale Sokołów raczej na wbc tylko.

Więc 20 gr do góry.

wątpię.....

3 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

bo ?

Pisałem już , że nie będę roztrząsał tego tu publicznie, jak chcesz wiecej info zapraszam priv

3 godziny temu, JarekBazydlo napisał:

Od dawna chlopczyku. Co Ty się na tego tatusia uparles;) Chyba sam nie masz nic na siebie i to Cię może boli co?;)

Chłopcze, pytałem cię już dawno ....Jeżeli prawdą jest co piszesz podaj rok od kiedy jesteś powiedzmy GOSPODARZEM

1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Pewnie Thomas2135 wiadomość ma od Sołtysa bo to jego przydupas;)

Jak nie wiesz to nie pier**l farmazonów

Opublikowano (edytowane)

Co to znaczy gospodarzem ?. Czy że pole stoi na kogoś innego, dopłaty ?. Co ma piernik do wiatraka i tak wszystko zostaje w rodzinie. Ja mam tylko 5 ha ugoru na siebie, a jak pytają; "kto tu gazda", mówię; "jo tu gazzda"... hehe.

Jakie farmazony , czy wiadomość, czy że przydupas ?, bo to drugie mogę potwierdzić.

@soltys48 tłustym drukiem.

Edytowane przez lem1991
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, lem1991 napisał:

Jakie farmazony , czy wiadomość, czy że przydupas, bo to drugie mogę potwierdzić.

Co możesz potwierdzić??

@lem1991 ( też inna ksywa....)wiesz jaka różnica jest miedzy twoim pogrubieniem a kolegą?

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
9 minut temu, lem1991 napisał:

Ja mam tylko 5 ha ugoru na siebie, a jak pytają; "kto tu gazda", mówię; "jo tu gazzda"... hehe

@soltys48

Dziad i d*pa a nie gazda... hehe 

Opublikowano

No to pogratulować . A sianokosy szanowny kolega kiedy planuje zaczynać ?

2 minuty temu, ogarek napisał:

A dziękować popadalo solidnie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v