Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
agroFakt.pl
Tylko na agroFakt.pl:

Ceny mięsa w dół

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik7343 napisał:

o to to ! są jeszcze dopłaty do bydła i do ziemi

No to mówimy o dochodzie z hodowli czy z uprawiania ziemi i hodowli?

Opublikowano

No i za gówno obornikiem zwane można też kupę kasy wziąć

Opublikowano

Różnie można zarabiać . Niekoniecznie tylko z tych 10 sztuk bydła . Ale fakt . SIE NIC NIE OPŁACA i trza dokładać . Od jutra nic nie robię ! Kanalia mnie przekonał .

Opublikowano

A po co o ty mówić jak to jest wiadome .... dopłaty do bydła można spokojnie dodać to zysku ze sztuki a że wy wyliczacie wszystkie koszty od zasiana do wrzucenia w koryto jako koszt odliczony od byka to dopłaty to ziemi też można liczyć jako zysk

Opublikowano
28 minut temu, soltys48 napisał:

jeździ i biernat tylko mniej....

Jeździ jeszcze jeden forumowy:D

chociaż chłopaki z kieleckiego najlepszą robotę robią

Krąży  pewien  handlarz,  Warszawiak go zwą 😜

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, bobienko napisał:

@kanalia I'm your father.

bobienko przyłacz się do mnie razem oczysciwy galaktykę z handlarzy i wołowiny:D

Opublikowano

Idę się zająć sitkami mojej żonki😂niech mocz będzie z wami🤣

Opublikowano
1 minutę temu, bobienko napisał:

Idę się zająć sitkami mojej żonki

Masz żonę z sitkami ? :o Z jakiej planety ? :ph34r:

Opublikowano (edytowane)

bobienko zrób nam dużo młoldych rycerzy Jedi    zniwo wielkie a robotników mało ))))

Bobienko za duzo statków imperium po galaktyce jeszcze jeździ.

Edytowane przez kanalia36
Opublikowano

To teraz mamy taka moc ze wołowe imperium zła upadnie)))))

Opublikowano

Co wy krowie łajno suszycie i palicie, bo nie wiem o co w tych międzygalaktycznych sprawach chodzi. 

Zaraz się wpiszę z tematu ale chciałbym zaspokoić ciekawość😁

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Co wy krowie łajno suszycie i palicie, bo nie wiem o co w tych międzygalaktycznych sprawach chodzi. 

Zaraz się wpiszę z tematu ale chciałbym zaspokoić ciekawość😁

agrest bo są na tym forum szlachetni rycerze Jedi którzy  uważają ze hodowla bydła sie nie opłaci  i są wyznawcy zła którzy uwazają inaczej. do tego jest pełno handlarzy na forum  czyli Lordowie shitów a ich samochody to statki zła imperium. 

Obecnie przewage ma ciemna strona mocy bo wspiera imperium pełno sługusów ( nie umiejacych liczyć hodowców  jak JerekBazylo, 

Ale włśnie my dobrzy rycerze podnieslismy rebelie))))

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

O to mocny towar, dobrze daje. I legalny😂

Agrest rebelia potrzebuje takich ludzi jak Ty co dawno rogate cholerstwo się pozbyło)))

Opublikowano
Przed chwilą, marulekk napisał:

@kanalia36 a lord vader któ taki? Ty to zapewn Yoda jesteś 😎

Yoda już jest na forum 

Opublikowano

Agrest to nie ta bajka.on to druid Panoramix co ma kocioł magicznego napoju🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v