Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@tyran3Bo wiesz ten teges ja z natury strachliwy jestem

1 minutę temu, MLesner napisał:

Przypominam że kolega ma 6 punktów ostrzeżeń . Siódemka może okazać się niezbyt szczęśliwa .

a ja przypomnieć również coś mam?

Opublikowano
17 minut temu, RafaKdziela napisał:

Chłopku roztropku dalej sobie macaj te byki haha 😁 na imprezę mówisz .Ja tylko do klubów chodzę na zabawę z swoją narzeczoną i to najlepiej Latino .

Te osoby co mają wiedzieć ,to wiedzą ,że mam bardzo fajną narzeczoną .

Nara 🤣

Haha porównaniu z Toba ja mam żone i nie musze macac byków. Tak tak bardzo fajna... pewnie sołtys wie bo tak sie cieszy:) hahahaha....

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, MLesner napisał:

Przypominam że kolega ma 6 punktów ostrzeżeń . Siódemka może okazać się niezbyt szczęśliwa .

Ja się tym nie przejmuje  bo ja dostaje ostrzeżenia za głupoty,  jak pisanie post pod postem, czy cytowanie zaraz wpisie a tu padają nieraz przekleństwa jeden drugiego od najgorszych wyzywa i reakcji moderatora żadnego. Więc tu niema równego traktowania przez moderatorów. Jak bedą chcieli mi banana dać to i tak to zrobią.

p.s a forum i tak łamie prawo bo jak dostajesz  ostrzeżenie to żeby dalej pisać musisz je zakceptować, ale jak nie akceptujesz  to odwołać się nie możesz!! niema funkcji reklamuj ostrzeżenie albo nie przyjmuje ostrzeżenia aby ktoś inny przyjrzał sie pracy moderatora, bo nieraz to jest zwykła uznanowość moderator cie nielubi to bezkarnie i bez kontroli sypie ostrzeżeniami

Edytowane przez tyran3
Opublikowano

Moje teksty to nawet kasowali i banowali ale  mam WYJEBANE na lewicowców i pro Germańskich psów :) 

Opublikowano
21 godzin temu, skorpion2021 napisał:

W jakiej wadze i kto dobierał bo cena dobra. Wczoraj byli oglądać i wycenić od Kwiatkiewicza  z Kobylina 7,1 zł  1 RW 1 HO i 2 MO waga dobre 750 kg cena nie zadowalająca

z kwiatkiewiczem powoli będzie próbował od najniższej ceny póżniej co kilka dni przysyłał propozycje o 20 30 gr w górę dopiero za 4 ofertą sprzedałem ale byki miałem ogień kolacje byś na nich postawił

Opublikowano

zawsze moja jest pierwsza a ich druga o ile kupujący swoją włączy u kwiatkiewicza rużnice na wadze 1 kg do 2 było ok tyle może być wynika to z tolerancji wag sama moja waga ma 1 kg toleranci

Opublikowano
Dnia 23.02.2019 o 06:54, komizmo napisał:

Ja mam "świeżą" ofertę na 5-6 klasę za uwaga,uwaga: 80tys za ha. To nie żart. Kujawsko -pomorskie. I jeszcze nie wchodząc w szczegóły to z 20% z każdego hektara jest na straty co roku. I nie są to rogatki żadnego dużego miasta. Zastanawiam się ile by to się spłacało? 60 lat? 80?😆 

No widzisz ... Ja akurat kujawsko-pomorskie a jak wiadomo w tym województwie najdroższe ziemię 

A co do 50tys za 6klase ... To gdzieś napisałem że hektary 6 klasy są? Mozaika i tyle .... Od 4 do 6 klasy

Opublikowano
2 godziny temu, iwik073 napisał:

z kwiatkiewiczem powoli będzie próbował od najniższej ceny póżniej co kilka dni przysyłał propozycje o 20 30 gr w górę dopiero za 4 ofertą sprzedałem ale byki miałem ogień kolacje byś na nich postawił

Widzialem po rozmowie z nim bede próbował może na olx wystawie mają przyjechać inni

Opublikowano

ja sprzedałem gdzieś dopiero po 2 tygodniach jak im po zgłaszałem a wiedziało o bykach że mam na sprzedaż 6 podmiotów skupujących tak po kolei powoli dokładali jeśli nic cię nie dusi to spokojnie a towaru potrzeba bo dzwonili jeszcze 2 dni o byki

Opublikowano
1 minutę temu, iwik073 napisał:

ja sprzedałem gdzieś dopiero po 2 tygodniach jak im po zgłaszałem a wiedziało o bykach że mam na sprzedaż 6 podmiotów skupujących tak po kolei powoli dokładali jeśli nic cię nie dusi to spokojnie a towaru potrzeba bo dzwonili jeszcze 2 dni o byki

Dokładnie poczekam i zobacze ile dorzucą, zdjęcia tych byków dodałem do galerii przed chwilą

Opublikowano
37 minut temu, Elvis1090 napisał:

Witam, odbiegne trochę od tematu... Ale może ma ktoś na forum namiar na cielaki mięsne w rozsądnej cenie ale nie odsadki tylko cielaki takie 2 tyg. Woj. Wielkopolskie 

Ech... Ja myślę że wielu z tego forum namiar ma... Ale kto poda to nie wiem 😉😁😎 Sami sobie jesteśmy konkurencja w pewnych aspektach niestety... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v