Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
JarekBazydlo napisał:

44 minuty temu, karolr2 napisał:

Kurła za 110 bbb mieszaniec z Litwy chcą o 21 netto pojebało ludzi

Nie taniej kupiles odsadki bo po 13zl plus vat

O Jarek moja historie przeswietlil😁 tak jak wtedy kupiłem te odsadki to był strzał który się już nie powtórzy

Opublikowano
3 minuty temu, karolr2 napisał:

O Jarek moja historie przeswietlil😁 tak jak wtedy kupiłem te odsadki to był strzał który się już nie powtórzy

Jareczek próbuje odwrócić uwagę od siebie i swoich bredni, jak sprawa ucichnie to powróci w blasku fleszy i swoich popleczników

• Like 1
Opublikowano

Panowie poszło minęło i koniec tematu. Nikogo nie bronie ale zapewne każdy z Nas raz w życiu sprzedał po huju . Jedyny problem Jarka że sie nie przyzna i brnie w herezje . Rozumiem że już mamy kawały na temat jego handlu np chcesz sprzedać buka za 16 zł zgłoś sie do jarka w sumie bardzo to zabawne ale już oczy bolą od tego a co jeszcze jak się chłopak powiesi ? Miejmy to na uwadze wróci za rok z nowym sowim handlem i wtedy wrócimy do żartów . Ale napewno nikt z nas by nie spał spokojnie gdybyśmy się dowiedzieli że jego psycha siadła . 

Opublikowano (edytowane)

Masz rację ,nie ma co tak chłopaka cisnąć Ale z drugiej strony jak chce hodować byki to musi mieć twardą dupe i silną psychike 😉

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Wow , ale się cenicie . Jarek się powiesi jak małpa na gałęzi , potem na niej usiądzie i wam  balona pokaże . Psycha padła , bo koledzy w necie zawiedli haha dobre to . Jarek przyjdzie z kościoła to się ubawi .

Opublikowano

Oj chłopcy chłopcy pisałem pod zdjęciem że nie będę zwracał uwagi na wasze dziecinne komentarze bo nie warto. I pogadaliście sami na jakim poziomie jesteście. No ale niestety Polak taki właśnie jest jeden kolega dobrze napisał na priv.

• Like 1
Opublikowano

Jareczku - sam pokazałeś jaki jesteś dziecinny i jaki to z ciebie prawdziwy Polak co maszyny kupuje żeby innych kuło w oko. Skończ pieprzyć głupoty o czempionach, o pałacach dla bydła, o fakturach które OBIECAŁEŚ pokazać. Robisz z sienie pośmiewisko na całe agrofoto.  Zastanów się jaki poziom pokazałeś ty sam - dzieciak z wozem paszowym ojca w awatarze, bredzący o pałacach dla bydła, i mamroczący o fakturze od której każdemu opadnie szczęka - wóz paszowy pozwolił ojciec sfotografować a fakturki za czempiony już nie ??

Opublikowano

No właśnie Jarku problem w tym , że z Ciebie straszny dzieciuch . Może i niektórzy Ci zazdroszczą , a naprawdę większość ma z Ciebie jedynie ubaw . Ale żeby nie było . Naprawdę masz piękne bydło . Szkoda jedynie że bardziej pokazujesz jak zarozumiały jesteś , a nie jak hodować bydło ...

Opublikowano

Tak tak kolego popros tate moze kupi Ci nowego symulatora. Ehhh... zazdrość ludzka nie zna granic. A zdjęcia i tak będę stawiał i będę się udzielał więc nie ruszają mnie wasze komentarze. Pozdrawiam i miłej niedzieli

Opublikowano

Ferie się skończą - pójdziesz do szkoły i nie będziesz miał czasu na wstawianie zdjęć i  robienie z siebie pośmiewiska. Zazdrość ludzka... dałeś temu najlepszy przykład że innych zakuje w oko jak sobie kupisz jakieś tam maszyny. Nie kompromituj już się dziecko.

Opublikowano

Znam takiego co się chwalił ile to zarabia bo hoduje 100 byków i co chwila nowy sprzęt na podwórku... Tylko wszytko było za bankowe i teraz po kilku latach jeździ na szparagi i inne do Niemca żeby komornik chałupy nie zabrał

Opublikowano
Partyzant85 napisał:

Ferie się skończą - pójdziesz do szkoły i nie będziesz miał czasu na wstawianie zdjęć i  robienie z siebie pośmiewiska. Zazdrość ludzka... dałeś temu najlepszy przykład że innych zakuje w oko jak sobie kupisz jakieś tam maszyny. Nie kompromituj już się dziecko.

Hahahaha pójdę do szkoły;D Hahaha... chyba zabiorę z sobą żonę bo sam sobie nie poradze po tylu latach rozstania z szkoła;)

Opublikowano

Z jego wykształceniem nie ma pracy w tym kraju ( Kiepski Ferdek )

Opublikowano

Panowie,patrząc co wy tu wypisujecie to wszyscy do jednego wora powinniście trafić, a  następnie do szkoły.  Ogarnijcie się bo ani to śmieszne co piszecie,ani ciekawe 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Dokładnie Jarku to jest temat ceny bydła więc możesz śmiało pisać ile dostałeś 😉

Opublikowano

No piszę w temacie - chciałem zobaczyć fakturę na czempiony po 7 tys którą obiecałeś przedstawić. Nie chcesz pokazać więc prawda jest taka jak pisał jeden z użytkowników że orzneli twojego tatuska i te zdechlaki z twoich szopek poszły po 13.8.

Opublikowano

Jarek chłopaki mają rację, ja obserwuje wszystko z boku... Pisałeś o fakturze, że pokażesz i będą cię przepraszać, podpierałeś się kilka razy tą fakturą. Teraz udajesz głupiego albo z nas próbujesz zrobic głupków.

Druga sprawa ostatnio karol chciał cię odwiedzić, liczyłeś że robi sobie jaja i napisałeś 'zapraszam". Sprawa zaszła za daleko, zrozumiałeś że nie robi jaj jak zapytał o adres i teraz z niego robisz głupka. Daj se siana, jak dla mnie jesteś dno i metr mułu. Miej jakieś resztki godności i przestań się pogrążać. Jesteś spalony. 

• Like 1
Opublikowano

Panowie nie chce być nudny... Ja wiem ze hate to dla niektórych fajne zajęcie ale może dajcie Jarkowi szansę... Jarek to młody chłopak (widząc po galerii) jako taki może miec trochę wybujałą ułańska fantazje... Wraz z nowym rokiem zapomnijmy o starych wasniach i skupmy się na naszej branży. Ktoś coś sprzedał, kupił...? Bo dla mnie cała ta awantura staje się już nudna... 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Romas11
      Sprzedam Byczki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg,  Jalówki ras mięsnych  i mlecznych  w wadze 200-350 kg i Celiaki  byczki ras mięsnych  i mlecznych 70-130kg ,Jalówki 70-130 kg. Znajduje się w Łomży .
      605978048

• Przez 4porucznik01
      witam . mam ostatnio problem z somatyką u bydła . nie które sztuki z dnia na dzien maja wyższa liczbe komórek . nie wiem czym to jest spowodowane . dawka paszowa sie nie zmieniła jest taka sama . kukurydza ,siankoiszonka ,siano lub słoma  śruta swoja z mieszanki owsa  jęczmienia żyta i pszenżyta . rzepakowa. wysłodki buraczane , pszenmix oraz dodatki witaminowe od somatyki .drożdze soda i kreda .po kazdym doju krowy maja zasklepiane wymię . ostatnie wyniki z mleczarni tłuszcz 4,27 bialko 3,06  może ktoś pomoże co z tym zrobic jak obniżyć 
    • Przez CeZaRy29269
      Byk 280+ do 30 miesięcy co tp znaczy ?
    • Przez Michał123
      Dzień dobry, czy ktoś opasa bydło ziemniakami? Chciałbym dowiedzieć się od jakiego wieku można dawać ziemniaki i w jakich ilościach. Jako główna dawka pokarmowa, czy jako dodatek np. do kiszonki z kukurydzy?
    • Przez Radek65
      Dzień dobry, czy można krzyżować miedzy sobą Czerwonego i Czarnego Angusa? Chodzi mi o to czy należąc do związku hodowców bydła można krzyżować te 2 rodzaje bydła i czy nadal będzie to bydło czysto rasowe? Czy lepiej mieć jałówki Angusa a byka np. Simentala?
  • Dodaj nową pozycję...
v