Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie tam dokladnie wyposażenie??

Mi t6 145 miekka os, tuz 3 pary hydrauliki 274 tys

t6 155 bez miekkiej osi i tuza 256 tys

Oba dynamic command, silowniki 90, wysoka kabina -dostępne od ręki cena bez negocjacji jakiejś większej. 

Te skrzynie s control/dynamic command/active8 idzie rozblokowac po gwarancji na 50? 

Opublikowano

Tak, Ale musisz mieć wersję 40 eco tj 24x24. 

@Zetor-7340 jakbym czegoś zapomniał to skoryguj.

Przedni TUZ

Ośka, kabina, fotel, szyberdach

Skrzynią EC 17X16

Pompa 108 litrów, siłowniki 90 mm, 4 pary hydrauliki sterowane mechanicznie, górny łącznik hydrauliczny,

Koła 480R28 i 600R38 Vredestein

Wysoki dach, 8 LED, 1 lub 2 koguty (jedyna różnica), klimatyzacja automatyczna 

Mechaniczne blokady stabilizatorów 

Duża skrzynka narzędziowa

Ten system rozruchu -18°C 

Większy akumulator i większy alternator 

Tylna wycieraczka

Ja miałem w specyfikacji radar, a Zetor nie wybrał. 

Bez systemu start stop, bez tempomatu (zarządzanie obrotami silnika-podobno idzie dołożyć) 

Jak coś to pytaj bo pewnie o czymś zapomniałem.

Opublikowano
4 godziny temu, sumek666 napisał:

Tak, Ale musisz mieć wersję 40 eco tj 24x24. 

@Zetor-7340 jakbym czegoś zapomniał to skoryguj.

Przedni TUZ

Ośka, kabina, fotel, szyberdach

Skrzynią EC 17X16

Pompa 108 litrów, siłowniki 90 mm, 4 pary hydrauliki sterowane mechanicznie, górny łącznik hydrauliczny,

Koła 480R28 i 600R38 Vredestein

Wysoki dach, 8 LED, 1 lub 2 koguty (jedyna różnica), klimatyzacja automatyczna 

Mechaniczne blokady stabilizatorów 

Duża skrzynka narzędziowa

Ten system rozruchu -18°C 

Większy akumulator i większy alternator 

Tylna wycieraczka

Ja miałem w specyfikacji radar, a Zetor nie wybrał. 

Bez systemu start stop, bez tempomatu (zarządzanie obrotami silnika-podobno idzie dołożyć) 

Jak coś to pytaj bo pewnie o czymś zapomniałem.

Chyba jeszcze większy zbiornik mam.

4 godziny temu, Tomek90 napisał:

Jakie tam dokladnie wyposażenie??

Mi t6 145 miekka os, tuz 3 pary hydrauliki 274 tys

t6 155 bez miekkiej osi i tuza 256 tys

Oba dynamic command, silowniki 90, wysoka kabina -dostępne od ręki cena bez negocjacji jakiejś większej. 

Te skrzynie s control/dynamic command/active8 idzie rozblokowac po gwarancji na 50? 

W tej cenie za 6.145 jaki monitor? 

Opublikowano

Wczoraj był dealer steyer i za kompakta 107 km przedni tuz plus wom klima manualna  skrzynia hilo 24/24 opony tył 540 r 38 ful pakiet oświetlenia (zwykle nie led/) siedzibie pasażera kierowcy pneumatyczny pneumatyka jednoobwodowa rewers w joju plus 1 para hydrauliki sterowana  pamięć obrotów silnika wom tuz i coś jeszcze ale nie pamiętam chyba sprzęgłoi sterowanie tuz i wom na błotnikach 200 netto realizacja maj

Opublikowano
Dnia 9.12.2019 o 17:58, Piters182 napisał:

Czy ktoś może się z was orientuje od jakich cen się będzie zaczynał najmniejszy model 6090M  John deera??

Warto brać tego Chińczyka?

Opublikowano
Dnia 6.12.2019 o 15:13, rafooo napisał:

A jak myślicie starą M JD dostanę jeszcze gdzieś jaką by cena była model 6155 lub 6175 oriętujecie się cenę 

6155m kupowany w czerwcu , kogut, piton fix , opony 650 i 540 mitas , pneumatyczny fotel , amortyzowany fotel pasażera , miękka ośka i kabina , mocniejsza pompa , obciążenie walizkowe 900 kg, oświetlenie premium , jakieś tam schowki , cena 352 tyś ( za tyle.kupiełem ) , 6175m kolega w podobnym wyposażeniu tylko że tuz i bez amortyzacji fotela pasażera 410 tyś z kwietnia.  Nowe modele w tym samym wyposażeniu są około 20 tyś droższe na starcie , jasne ja kupowałem z placu.ciągnik , dealer często kupuje na siebie ciągnik , aby go później opylić szybciej 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez brzozak2
      http://www.deutz-fahr.de/deutsch/agritechnika/agroplus.php
      Czy wiadomo już cos wiecej o tej serii ciagnikow??
      ceny, wyposazenie, moce i inne parametry
    • Przez yacenty
      Aktualna dyskusja o cenach ciągników w 2014 roku przeniesiona tu: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/72475-ceny-ciagnikow-2014/page__view__getlastpost

Dyskusja o cenach we wcześniejszych latach w poprzednim temacie: http://www.agrofoto....nikow-20102011/
    • Przez ddaanniieell
      Jakich firm używacie lakierów? Grene Agtech-Granit, Kramp.

Jakimi lakierami się Wam lepiej maluje?
    • Przez JasminaWojcik
      Witam,
      Poszukuję rolników i właścicieli Ursusów z Mazowsza, chętnych do wzięcia udziału w PARADZIE CIĄGNIKÓW latem 2014 roku.
      Więcej szczegółowych informacji prześlę bezpośrednio do zainteresowanych osób
      Gorąco zachęcam!
      Proszę pisać na :
      traktoryursus@gmail.com

• Przez Vrykoulakas
      Dyskusja o cenach ciągników w 2013 roku dostępna tu: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/72476-ceny-ciagnikow-2013/

to zależy z jakim wyposażeniem, ja za swojego pół roku temu dałem 260 k netto, ale to full wypas wśród full wypasów
  • Dodaj nową pozycję...
v