Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewno je zaczepiał , a one się broniły tylko .🤔

Niedługo tak przed wilkami będziemy spie... uciekać .

Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Dziki w Polsce dostali Azyl , bo innych krajach do nich strzelają be sodu .

galan świętuj już i baw się ,ale nie pisz już ;-)))0

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Pewno je zaczepiał , a one się broniły tylko .🤔

Niedługo tak przed wilkami będziemy spie... uciekać .

czytałem artykuł że Polska jest krajem wypoczynku dla Europy i musi u nas być  ochrona dzikiej przyrody , świeże powietrze .

Opublikowano

Na ch*j ten człowiek tam szedł, powinien w domu siedzieć. Dzik ma teraz prawa i prawo do zaniesienia dobrej nowiny czyli asf do miasta. Na sra na ulicy a tam dziesięć aut wjedzie w to i pojedzie w teren 

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, krilan06 napisał:

Lepiej napiszcie co mądre głowy z tego miasta zrobiły z tymi dzikami - wywiozły do lasu!!! 🤔

U mnie było szkolenie z Arimr i pewien dziadzio wstał i mowi do prowadzacego ,,Panie u nas asf nie ma, jak jeden był  w tygodniu to żem go zakopał tam gdzie leżał  i niema " wszyscy bili brawo temu panu 🙂

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

U mnie było szkolenie z Arimr i pewien dziadzio wstał i mowi do prowadzacego ,,Panie u nas asf nie ma, jak jeden był  w tygodniu to żem go zakopał tam gdzie leżał  i niema " wszyscy bili brawo temu panu 🙂

Dobrze zrobił minie 10 lat to archeolodzy odkopią ASF .

Opublikowano
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

I po chwili mundurowi wyprowadzili go w kajdankach?🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Kopiin u nas zlikwidowali swinki to teraz gospodarstwa drobiarskie się zaczyna, 25tys indykow terytorialsi już wynoszą 😬 

Wiem ,dlatego to wkleiłem.Obecny minister opowiada bajki i zachowuje się jak struś,łeb w piasek i go nie ma,a że cała wielka d*pa na wierzchu to nie wazne.

Szlak człowieka może trafić od tych bredni

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, kopin napisał:

Wiem ,dlatego to wkleiłem.Obecny minister opowiada bajki i zachowuje się jak struś,łeb w piasek i go nie ma,a że cała wielka d*pa na wierzchu to nie wazne.

Szlak człowieka może trafić od tych bredni

kopin - podoba mi się to jak powiadasz , lubię ludzi jak mówią w prost jak jest a nie owijanie w bawełnę nic się nie stało  . Bo się stało Polska była wolna od ptasiej grypy teraz to jak by specjalnie pojawiła się i to gdzie są fermy jaki zbieg okoliczności , zaraz Chiny zamkną rynek i inni . PA PA PA  nic nie będzie w Polsce zaraz czepią się wołowiny .

Opublikowano

Rysiek to zaraz kore zacznie jeść)))) swinia- ASF. drób- ptasia grypa, wołowina- choroba niebieskiego języka i BSE. Jak tu Rysiek ma żyć??)))))))

Opublikowano

Żebyś wiedział kanalia, że lepszy i zdrowszy jest wegetarianizm niż sklepowe mięso.

Opublikowano

Ardziu zaraz zacznie znowu bajki jak z tymi złotnickimi świniami opowiadać ,tylko teraz o MOL-ach żeby każdy szczaw,mirabelki i perz ładował w słoiki walił naklejkę NON GMO i już bedziemy w ciu.l zarabiać na zielonych poje...ach 

wykończą nas te gnoje 

• Like 2
Opublikowano
10 minut temu, Piegus napisał:

Żebyś wiedział kanalia, że lepszy i zdrowszy jest wegetarianizm niż sklepowe mięso.

i jajka od własnych kur z wybiegu, bomba witamin i minerałów, sklepowe mieso to wyrzucanie pieniedzy w błoto i proszenie sie o choroby .....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez lukasz222
      Witam serdecznie
      Chciałbym bardzo prosić o wypełnienie mojej ankiety, która będzie podstawą do stworzenia pracy inżynierskiej. Ankieta dotyczy postępu technicznego i technologicznego w chlewniach macior w latach 2004-2012 w woj. śląskim (jednakowoż zachęcam także rolników z okolic mojego województwa). Ankieta jest przystępna, większość to pytania testowe, więc nie powinna zająć więcej niż 5-10 minut, a jest to dla mnie bardzo ważne by zebrać jak najwięcej informacji na ten temat. Każdy kto cokolwiek robił i modernizował przy swoich maciorkach niech poświęci parę minut podczas wieczornego odpoczynku i pomoże mi w stworzeniu czegoś, co może stanowić o tym jak potoczy się moja kariera w przyszłości.
      Ankieta jest w pełni anonimowa. Podaję link do niej:

http://moje-ankiety....pond-43841.html

Z góry bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam!!

Ponawiam prośbę o Wasz udział w ankiecie
    • Przez 14tija14
      Czy ktoś współpracuje z jakąś firmą zajmującą się tuczem kontraktowym np. agri plus ?
      Chciałabym się dowiedzieć jakie trzeba spełnić warunki i czy to jest opłacalne lub przy jakiej ilości ?
    • Przez Lukasz210692
      Co sądzicie o stosowaniu żyta hybrydowego dla tuczników. W odpowiednim składzie procentowym oczywiście z innymi zbożami.
      Czy to będzie opłacalne i czy nie ucierpią na tym tuczniki.?
    • Przez TomaszWoniak
      Witam Firma Agri plus jake ma wymagania budynków poniewaz chciałbym podjąć wspołprace z ta firmą ale na poczatek chciałbym sie dowiedziec jak muszą wyglądać budynki

prosze o pomoc

pozdrawiam
    • Przez ZETOREXX85
      Witam.
      Wymieniam swój stary śrutownik na coś innego. Myślałem nad śrutownikiem Bąk. Zamieszczam aukcję na której można kupić nowego Bąka: http://allegro.pl/pt-nowy-srutownik-rozdrabniacz-bijakowy-talex-i5015335177.html
      Co o nim myślicie? Będę go używał do żywienia macior. Jaką wydajność ma taki Bąk? Miałem okazje zobaczyć u wujka jak on rozdrabnia.Ziarno jest dobrze zmielone                         

• Dodaj nową pozycję...
v