Jakie ciśnienie oleju w John Deere 2130
Sprawdź Jakie ciśnienie oleju w John Deere 2130 na AgroTesty.pl
John Deere 2130 Dane techniczne
John Deere 2130 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez vitoma
Czesc
Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?
oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.
Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.
Jest tez olej Orlen Agro 80W90.
Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'
dzieki
pozdrawiam
Piotrek
-
Przez damianzb9613
Witam, co może być przyczyną mokrego kolektora wydechowego i całego tłumika aż do samej góry (podstawiłem puszkę pod tłumik to nakapało oleju z paliwem czy coś takiego )zostały wymienione pierścienie tłokowe , uszczelki pod głowicą i pompa paliwa i wtryski były sprawdzone.
-
Przez Mateuszek12
Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
-
Przez yacenty
Hejka,
czy ktoś z was dokładał we własnym zakresie 2 komplety lamp aby uzyskać oświetlenie 360st?
Moja kabina ma miejsca na boku kabiny i wewnątrz z przodu.
Pytanie jest takie czy w brakujących miejscach jest wyprowadzona wiązka okablowania czy trzeba coś pokombinować? Coś dokładać czy ewentualnie pociągnąć tylko prąd kablem z lampy obok?
-
Przez Bartek2997
Witam
Jakis czas temu wymieniłem olej W skrzyni biegów w swoim 3060 wraz z filtrtem i po wymianie zaczął sie problem,mianowicie jak traktor się nagrzeje czyli mniej więcej po 15 minutach, pojawia się wycie/hałas z okolic pokrywy pompy oleju. Filtr oleju to jakiś zamiennik od samochodu ciężarowego i jest 2x większy niż orginał,ale wcześniej był założony taki sam i było ok. Wcześniej był zalany olejem Agrol ale poczytałem trochę i kupiłem Shell Spirax S4 TXM. Podnośnik i cała hydraulika działa normalnie.
Czy ktośmiał podobny problem?
Od czego można by zacząć sprawdzac?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pompa oleju w Rolland vertical 2.12
Kubota & John Deere