Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dokładnie nic nie można podłączyć bo takie ceny ma że.... A czasem on nie ma też i waszej gminy o ile mieszkasz w gminie Bo....?

Nawet jego poborca na pytanie ile za przyłącze, odpowiedział patrząc po samochodach na podwórzy: ,,jak podjedziesz do szefa tym to krzyknie ci z 10 tys, jak podjedziesz tym to z 20 tys. za przyłącze,, i się zaśmiał głosem pogardy dla swego chlebodawcy..

Opublikowano
13 godzin temu, Szczepanitoo napisał:

@jacus, fajny masz ten prześmiewczo-ironiczny styl, ale wiesz, co za dużo to nie zdrowo😉 ja wstawiłem linki z moimi wypowiedziami, nie zauważyłem, żeby jeszcze ktoś inny to zrobił.

ja sie tylko smieje ale na innych forach rolniczych nie jest juz tak wesolo-poczytaj komentarze na swoj temat, albo lepiej nie😊, widze ze jeszcze nie jestes rasowym politykiem -masz za cienka skore, powinnes przyzwyczaic sie do krytyki-tak delikatnie piszac, jeszcze nieraz wyleja na ciebie kubel pomyj.......

w mojej gminie przylacz wodociagowy kosztuje ok 7-8 tys zaleznie od odleglosci od glownego rurociagu..

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

ja sie tylko smieje ale na innych forach rolniczych nie jest juz tak wesolo-poczytaj komentarze na swoj temat, albo lepiej nie😊, widze ze jeszcze nie jestes rasowym politykiem -masz za cienka skore, powinnes przyzwyczaic sie do krytyki-tak delikatnie piszac, jeszcze nieraz wyleja na ciebie kubel pomyj.......

w mojej gminie przylacz wodociagowy kosztuje ok 7-8 tys zaleznie od odleglosci od glownego rurociagu..

szczepanito to Kołodziejczak? Czy o co chodzi?

Opublikowano

dokladnie o to chodzi..

af wycina chyba wszystkie linki z innych forow rolniczych i wstawia agrofoto- tresci sporej czesci komentarzy nietrudno sie domyslec- taki najsmieszniejszy komentarz z farmera -kolodziejczak to taki broniarz z znp-o co chodzilo piszacemu,nie rozumiem........jakies tam wpisy typu- widly i do gnoju to pomine😛

Opublikowano

Raczej nie możliwe aby to była ta sama osoba.

Ten cały Kołodziejczak jeśli już został mianowany liderem tego cyrku to musiał się wykazywać ponadprzeciętną elokwencją, charyzmą i inteligencją inaczej by go nie wybrali na to stanowisko.

Szczepaito, hmm... To jakiś chłystek z rozumem max 16-nasto latka.

Poczytaj jego kom. z pierwszych str. koleś odleciał totalnie  lawiruje w obłokach, nie dociera do niego że PL więcej eksportuje niż importuje, dlatego zamknąłby granice aby jeździć żukiem sprzedawać warzywa i dyktować cenę ogórków na targu.

A że fermy drobiu, przetwórnie, paszarnie zbankrutują i tysiące osób straci pracę go nie interesuje.

Opublikowano

Teraz to błysneliście, nie ma co🤣😂 Żyjcie sobie w swoim wyimaginowanym świecie, a co do @damianzbr to już dawno napisałem, że z tym człowiekiem się nie dyskutuje bo siebie ma ponad wszystkich, Alfa i omega, uważa za wszechwiedzącego, nieomylnego itp itd. Gospodarz 1000 lecia😂 Jak doszliście do takich wniosków, to widać jaki jest Wasz poziom😂 jprdl🙈 @damianzbr weź poczytaj jeszcze raz to co napisałem na początku i weź popraw ten komentarz bo idiotę z siebie robisz😉

Opublikowano

Znam i Kołodziejczaka i Szczepanito , ten drugi  to mój sąsiad . Ja też jestem zdania że Kołodziejczaka powinno się olać , bo po co poprawiać byt  głupim chłopką ?? Na kasach w Biedronce i nie tylko na kasach pełno Ukraińców .  Tucz nakładczy powinien wszystkich tych co mniej jak milion sztuk tucznika w roku zrobi  na te kasy zmobilizować . Ci co nie potrafią ziemniaka marketowego za 10gr wyprodukować  za Ukraińca do budowlanki . Jeśli ktoś jabłka po 15gr nie potrafi  z zyskiem wyprodukować , to na linie technologiczne do  ubojni tuczników z warchlaka duńskiego  , bądź na konfekcjonowania   i przepakowywania importowanych  warzyw i owoców .  Po co nam cudzoziemcy  ? Sami damy radę . 

Opublikowano

a ktory z nich ma ten "deficyt intelektualny" o ktorym mowil milosciwie nam panujacy minister rolnictwa ???????

ja cierpie dole- myslalem ze po "sp***rzaj dziadu" i "frajerach" nic mnie nie zaskoczy.

Opublikowano

sam widzialem jak ludzie brali z tacy- oczywiscie po uprzednim wlozeniu 😛,w parafii mojego wujka istnieje zwyczaj ze jak ktos nie ma drobnych  to daje grube i bierze sobie reszte- u nas nie ma takich zwyczajow albo 5-10 albo wcale.

kosciol jest drugim po panstwie wlascicielem ziemi rolnej-ponad 140 tys ha i ciagle rosnie....

Opublikowano

teraz u mni to ksiadz zbiera bo za poprzedniego koscielnego zrobila sie dziura w dochodach,jak nie przymierzajac w vat😛,  szwagier mojego wujka byl koscielnym-on za to za bardzo zasmakowal w mszalnym winie😏 

poszukajcie sobie dzisiejszego wywiadu z ministrem rolnictwa o 8 w tvp1[tydzien], rozne rzeczy widzalem[swoje lata mam]  roznych ministrow przezylem , niejednych "frajerow" slyszalem ale tego zeby urzedujacy minister nazywal-i to dwukrotnie- przywodce rolniczych protestow glupkiem , tego jeszcze nie bylo.......pogarda jaka bije ze slow ardanowskiego to moze nic nowego i szczegolnego[, ale od upadku komunizmu  nikt nie odwazyl sie oficjalnie tak mowic- prawdziwie dobra zmiana w obyczajach politycznych................pinokio, kiedy mowil o glupich polakach , nie wiedzial ze jest nagrywany a tu jawna buta i arogancja.

Opublikowano (edytowane)

ja jestem rok starszy i pewnie wiecej pamietam😏, w tym masz racje-najladniej mowi bo inni  prezentowali raczej poziom zsl-psl-samoobronno-pszenno-buraczany, ale mnie interesuje co robi ,a tutaj to jakis sukcesow nie widze- eskimos zaplacil juz za jablka ??, szefa kowr-u juz wywalili za to. i to juz kolejnego,to samo w armir-co chwile zmiany, elewarr -strata 40 mln w 2018 r, o stadninach to juz kazdy slyszal.......... w kowr- sami pelniacy obowiazki, bo nie maja kwalifikacji , byly prezes serafin-kierownik przychodni zdrowia.  asf-pasmo sukcesow..............

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/rolniku-tak-pije-wladza-za-plony/wpgt6sq#slajd-1   to ten "lysy"

moj ulubiony minister to pawlak-ale to juz z zupelnie pozarolniczych spraw.

Edytowane przez jacus