-
Podobna zawartość
-
Przez RometOgar200
Kupie kompletny korpus do pługa i opony r15,3/75/10 jodełka, tylko woj pomorskie.
-
Przez witch
Witam chciałbym wam przedstawić filmik prawdopodobnie jest to błąd 3-2 jest to czujnik draftu możecie mnie poprawić jeśli nie podrzucam filmik Drugą sprawą jest taka ,że wymieniłem żarówki na panelu gdzie są kontrolki i teraz gdy wrzuce rewers obojetnie czy do przodu czy do tyłu miga pomarańczowy romb autotronic 3 nie mam pojecia jaki jest to bład ciągnik normalnie jeździ, proszę o wszelką pomoc. I jeszcze gdzie ten czujnik draftu się znajduje?
video-1531318302.mp4
video-1531938574.mp4
-
Przez witch
Witam mam mf 6290 i ciagnik po odpaleniu na zimnym nie działa przedni napęd podczas hamowania a gdy ciągnik się rozgrzeje chwile pochodzi w polu przedni naped działa gdy nacisne na pedał hamulca co to może być? Myślałem ,że może coś z elektrozaworem albo cewką
-
Przez peterson
Cześć,
Sprawa wygląda następująco. Lemiesze w moim pługu Kverneland'a są już dosyć mocno zajechane, ale mam nadzieję, że przetrwają jeszcze trochę. Po sezonie są do wymiany na 100%, więc chcę Was zapytać czy może orientujecie się gdzie dostanę je w dobrej cenie ? Jakbyście chcieli zobaczyć w jakim są stanie to zamieszczam zdjęcie. Od razu mówię, że nie poszukuję czegoś z niskiej półki tylko z średniej.
-
Przez pawel7711
Witam , posiada ktoś taką "oponę" na tą felge? ew posiada 2 felgi z oponami podobnego rozmiaru
-

Rekomendowane odpowiedzi
Regeneracja kostki obrotu pługa Kverneland
Zapchany przenośnik pochyły