Mf 3095 brak lewego kierunkowskazu
-
Podobna zawartość
-
Przez robigal
Witam
Posiadam od niedawana MF'a 3095, jak postoi dłużej bez odpalania (ok. dwóch tygodni) to się zapowietrza sprzęgło.
Co może być przyczyną i jak usunąć tą usterkę ?.
-
Przez aberforth
Witam! Mój znajomy posiada massey ferguson 3095 i ma problem ze skrzynią biegów. Wymieniał w niej nie dawno większość części. Skrzynia była składana przez fachowca (rzekomo ) , po złożeniu i odpaleniu ciągnika żadne bieg nie wchodzi. Co może być przyczyną?
-
Przez kadman
tak jak w temacie czy ktoś z was miał taki problem jak to naprawić i jaki olej wlać z góry dzięki
-
Przez sparta
Witam. niedawo zmieniałem olej w mf 3095, dzisiaj dźwigając i spuszczając tylny podnośnik dziwnie skacze, wydaje mi się ze pompa hydrauliczna jest zapowietrzona? czy jest to mozliwe, jesli tak to prosze o jakąś radę jak temu zapobiec. pzdr:)
-
Przez sparta
Witam. mam problem z ogrzewaniem w mf 3095. odkąd kupiłem ciągnik nie było ogrzewania, rozkręciłęm u góry wszystko zeby posprawdzac i wiem ze wogole tam woda nie dochodzi, czy mogły ktos podać schemat lub informacje jak to ogarnąc aby było? bo za tydzien musze ze zbożem jeździć i nie chce zmarznąc ^^
-

Rekomendowane odpowiedzi
lamborghini premium 1060 proszę o pomoc
Ursus C-385