-
Podobna zawartość
-
Przez Theprzemo205
Witam i z góry dzieki za odpowiedz. A więc najprawdopodobnej pojawi się na gospodarstwie belarus 82. Chciałbym aby ten ciagnik ciągal prase belujaca tylko on ma jedno stopniowe sprzęgło więc jak prasować kości trawe itp. Może ktoś mi wytlumaczy ? -
Przez ursusikc330m
Zauważyłem dzisiaj wyciek z tylnej prawej zwolnicy w Zetorze 8145 i mam pytanie czy do wymiany jest uszczelniacza czy może coś jeszcze jest uszkodzone nie wiem za bardzo jak rozebrać tą zwolnice
-
Przez Krzysiek2794
Witam, ludzie pomóżcie mam problem z moim Jumz'em. Niedawno kupiłem jumza chyba przerobionego z koparki, nie znam jego przeszłosci,na rolniczy.Mianowicie mam problem z hydraulika, nie wiem czy ktoś maczał juz tam "paluchy" ale nie mam sekcji pływającej do orki, w żadnej z 3 dźwigni. Mam pytanko czy jak wymienie rozdzielacz na taki z sekcją pływającą to musze jeszcze coś przerabiać? Prosze o pomoc.
-
Przez Cumins
Witam wszystkich , jestem posiadaczem ciągnika case 1055 silnik d358 , ostatnio gdy odkręciłem bagnet od oleju zaczeła wylewac się z niego spora ilość wody , dodam że dzieje się to tylko wtedy gdy postoi dłuzszy czas , w czasie sezonu gdy pracuje dzień w dzień nie zaobserowałem takich objawów . Jaka może być przyczyna tak dużej ilości wody w oleju podczas postoju ? Z góry bardzo dziękuję 😉
-
Przez Polacek
Witam,
Zeby wymienić pompe oleju muszę odjechać przodem, czy jest to konieczne ? Czy wystarczy zdemontować zbiornik paliwa ? Sprawdzę luz na pompie odkręcając miskę oleju ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 6430 premium jakie ciśnienie w hydroakumulatorch
Case rb455