Podorywka czy talerzówka?
-
Podobna zawartość
-
Przez arcy
Witam ,
Otóż mam pytanie w tamtym roku miałem bardzo ciężki rok podorywkę zrobiłem tylko na 3 polach które które na grubo nie zaorałem na zimę
Teraz pytanie z marcu możliwe planuje wjechać do pola żeby to zaorać ładnie i pozniej przed sianiem jak coś pobronować
Możecie mi pomóż co mam zrobić aktualnie z tą podorywką ?
Pobronować i zaorać to na grubo? Aktualnie w niedziele byłem na polu sprawdzić jak to sie ma szczerze mówiąc jestem wystraszony zielono jak na łące
pozdrawiam
-
Przez tom446
Witam potrzebuje dokładne wymiary agregatu ścierniskowego na 7 łap.(Rozstaw łap, odległość łapy od łapy)Najlepiej na zdjęciu.
-
Przez Gość
Witam , posiałem żyto na poplon i mam pytanie , na wiosnę czym mam zniszczyć poplon ?
Od razu przeorać czy może zjeździć gruberem ? po życie będę sadził tytoń
Proszę o podpowiedzi
-
Przez kender25
Kupuję talerzówkę, ale nie rozumiem jednej rzeczy talerzówki w układzie v lub x są bardzo tanie a talerzówki kompaktowe czy też inaczej agregaty talerzowe mają 2x taką cenę, jaka jest różnica?
Chodzi mi o to że taka talerzówka jest kosztuje np 17000 a za 7500 mam talerzówke z układem x lub v,
Czemu one są takie drogie w porównaniu do klasycznych, i czy jest jakaś duża różnica, nie interesuje mnie hydropak.
W czym kompaktowa jest lepsza od zwyczajnej?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pomoc, nauka siew owsa
Pole pod kukurydze